Kirjoitukset avainsanalla luca

Photos by Janita Autio

Vaatteet* // Kiddow

*saatu yhteistyössä Kiddowin ja Lasten PR:n kanssa

Tämän aina niin hyväntuulisen ja iloisen kaverin kanssa, ei voi muuta, kuin lähteä hymyssä suin matkalle. Erittäin viihdyttävää seuraa 4 -vuotiaaksi. Ihanaa myös se, että matkaseuralaiseni on vähintään yhtä innoissaan tulevasta lomasta kuin minä. 

Seuraavan kerran päivitän matkakohteestani. Valkeata tiistaita rakkaat <3

xx Didem

 

Kommentit (3)

Vierailija

Moi! Saitko selvitettyä housujen tilanteen? Kävin ettii, mutta ei löytynyt😩

Vierailija

Mistä Cubuksesta ostitkaan ne matkustus housut? Kävin ettii Espoosta, mutta löysin vain vaalean harmaat leveellä lahkeella. 😩

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Photos by Kristiina Ketonen

Illalla sitten oikeita kuulumisia, kun istahdan kunnolla koneen äärelle. Olen koko päivän tänään kuvaamassa. Kuvataan yhden tytön lopputyö näyttelyä varten. Palataan pian. Sorry, kun ollut kiire ja koneella istuminen jäänyt hyvin vähäiseksi viikonlopunkin aikana. Oikeastaan en ole ehtinyt avata konetta laisinkaan. 

Hyvää maanantaita kaikille teille <3

xx Didem

Kommentit (6)

Jjj

Voi kuinka ihania kuvia teistä! :)
Löysin vasta noin kuukausi sitten blogiisi ja ihastuin! Oonkin palannu tänne useemman kerran viikossa kattomaan oisko jotain uutta. Kiitos siis aivan ihastuttavasta (ja koukuttavasta) blogista! :)
Tuli muuten vielä mieleen et puhuit taannoin jossain postauksessa gauharin hiuslenkeistä, onko sulla niitä ja mitä mieltä oot, onko kestäny käyttöä?

Didem
Liittynyt17.11.2015

Tervetuloa tänne ☺️🙌🏻 whoop whoop!
Gauharin hiuslenkit ovat olleet hyvät. Ne ovat kiva lisä asuun, koska niitä saa niin monen värisenä. Hyvin ovat pysyneet ja jos en käytä niitä hiuksissa, niin pidän ranteessani ponnaria, vähän kuin koruna. Mee ihmeessä checkaa valikoima Urban A:sta. Sieltä löytyy kaikenvärisiä lenksuja 😘
Toivottavasti viihdyt täällä :)

Kauniita unia 😘

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Niin outo olo. Luca lähti reissuun mun vanhempien kanssa ja se on aivan huikee juttu, koska tiedän kuinka paljon Luca myös rakastaa mommoa ja dedeä, mut mulle tää olikin paljon vaikeampaa kuin kuvittelin. Valvoin puolet yöstä ja vaan katselin nukkuvaa maailman suloisimpaa poikaani. Tänä aamuna olen itkenyt niin paljon. Kyllä se tästä :) Menee hetki ennen kun totun siihen että Luca ei ole kotona. No onneksi Luca pääsee helteeseen. ;)

Tämähän tarkoittaa minulle pientä lomaa myös. :)

Aurinkoista päivää kaikille!

 

 

Kommentit (12)

Vickii

Oot kyllä niin ihana ihminen vaikken tunnekkaan sua<3 ihan tuli itku itelläkin videota katsellessa. Tsemppiä Didem:*

dinde

Olis vähän aidompi video, jos kattoisit kameraan (eli meitä katsojia) etkä kokoajan ruutua ja sun omaa naamaas. Nyt tulee sellanen olo että keskityt vaan siihen, et näytät hyvältä kyynelehtiessäs.

Anna

Olen ikävä kyllä ihan samaa mieltä, melkoisesti meni nyt näyttelemisen puolelle ja omien ilmeiden erikoiseen tutkimiseen ;D

Vierailija

Voi ole niin onnellinen tuollaisista kultakimpale mummusta ja paapasta. Mun ja mieheni vanhempia ei koskaan kiinnosta viettää aikaa lastenlasten kanssa ja minä olen itkenyt karvaasti monen monta kertaa kun ei ole meidän lapsilla tuollaisia mitä sinun Lucallasi on. Asia mitä rahalla ei saa....

Maria

Ihana video, niin aitoo <3 onneks nykyaikana on skypet ja FaceTime ja muut! Tsemppiä! Ps tuo lepakkokuva on ehkä maailman suloisin.

Tuuli

Ihania äiti & poikakuvia. Vaikutat hyvältä ja rakastavalta äidiltä. <3 Nauti nyt omasta rauhasta ja hemmottele itseäsi. Olet senkin ansainnut. :)

Vierailija

Yhteinen aika isovanhempiaen kanssa on todellakin arvokasta! Ole vaan iloinen, että vanhempasi ovat a) niin hyväkuntoisia, että jaksavat pikku-vilpertin kanssa lomailla b) että he ovat kiinnostuneita ja haluavat viettää aikaa Lucan kanssa. Se ei ole ollenkaan itsestäänselvää. Ja kun Luca tulee takaisin luoksesi, yhteinen aikanne tuntuu vieläkin ihanammalta. Usko vaan! :) Muistan kyllä, kun ensimmäisen kerran lähdimme mieheni kanssa matkalle ilman lasta. Itkin koko matkan lentokentälle :D mutta jälleennäkeminen oli mahtavaa.

JJ

Vastaisitko niihin sektiokysymyksiin,mikäli eivät olleet liian henkilökohtaisia :) niin ja se piti vielä kysyä, että millä raskausviikolla sektio tehtiin? Muut kysymyksethän liittyivät siihen,kuinka palauduit sektiosta ja missä vaiheessa aloit jumppaamaan (jos jumppasit)? Ja jäikö sinulle arven kohdalle sellaista "löysää nahkapussukkaa"?Ja miltä arpi näyttää nyt?Kiitos,jos vastaat :)

Laura

Apua!! Mulle tulee jo hirvee ikävä yhden yön hoitoreissuista, niin että aamulla jo pakko hakea tytsit vaikka sais kuinka pitkään tahansa nukkua. Meillä kanssa aivan ihanat isovanhemmat jotka veis vaikka minne kun vaan vanhemmat hölläis lankoja :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Minusta on kiva pukeutua sävy sävyyn Lucan kanssa. Okei, Lucan asu on astetta rennompi, koska hän oli menossa päiväkotiin.

Kuvat on otettu tänä aamuna ennen päiväkotiin menoa. Lucan päivähoito on alkanut loistavasti. Päivähoito on suuri asia jokaiselle perheelle ja olen sitä mieltä että hyvä ja turvallinen päivähoito vain tukee lapsen sosiaalista kehitystä. Lapsi tarvitsee ensisijaisesti vanhempiaan ensimmäiset vuodet ja sen takia tuen jokaista kotiäitiä. Parasta on oma äiti , eli jos suinkaan pystyy jäämään kotiin, niin olkaa kotona. Käyn usen läpi Lucan muistolaatikkoa ja totean haikeana, kuinka se aika rientääkään.

Luca täytti juuri kolme vuotta ja hänen kohdallaan päiväkoti alkoi olemaan jo erittäin ajankohtainen. Ollaan matkusteltu niin paljon ja leikitty erikielisten kanssa, että välillä jopa vähän on ärsyttänyt liika vaihtelevuus.

Tämä pikku sosiaalinen kaveri on onnellinen siitä että pääsee päivittäin samanikäisten kanssa touhuamaan, kehittymään ja oppimaan kaikkea uutta omalla kielellään (ruotsi&suomi). Päiväkodin ryhmät ovat pienet ja olen erittäin tyytyväinen tähän paikkaan. 

Meillä oli tosiaan pika fotosessio aamulla :) Miltä näyttää? 

Kauniita unia xxx

Kommentit (17)

T

Moikka Didem!

Olen juuri reissussa perheeni kanssa Suomessa ja ostin iltalukemiseksi uusimman MeNaiset. Vaikka en kaikesta olekaan täysin samaa mieltä kanssasi, niin pakko silti sanoa, että ihailen vahvuuttasi sanoa oma mielipiteesi ja elää SINUN haluamasi kaltaista elämää. Liian moni elää vuodesta toiseen "muiden elämää", ei mieti tai uskalla elää kuten itse haluaa. Olen itse ollut kotiäiti 7 vuotta ja aina ylpeä sellainen. Moni on vuosien varrella kyseenalaistanut tärkeyttäni koko maailmassa kun en ole "oikeissa töissä". Olen itse 100% varma ja onnellinen tästä elämästäni, siksi se ei horjuta tai ärsytä minua. Ihmetteln kyllä aika ajoin miten toisten elämän valinnat voivat olla muille niin vaikea pala.

Olisi minulla myös kysymys sulle, miten saan muutettua hieman mammaantunutta tyyliäni? :D Minulla tuli kilpirauhasen vajaatoiminta pari vuotta sitten ja siitä tuli muutama extra kilo jotka häiritsevät.
Muuten en halua elää negatiivista "äitielämää", otan omaa aikaa ja miehen kanssa myös.
Olisipa samanhenkisiä ystäviä enemmän, moni haluaa jäädä vuodesta toiseen sinne sohvalle aina!

T

Vickii

Olen ihaillut sun tyyliäs aina ja tääki asu niin ylimakee!!! oot kyllä yks kauneimmista ihmisistä niin ulkoisesti kuin sisältäkin:)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Niin kauniisti sanottu. Halaisin sua jos näkisin sut kadulla ja tietäisin kuka olet :) <3

Vierailija

Tykkään sun blogista koko ajan vaan enemmän ja enemmän! Ja pakko sanoa (vaikka ei nyt tähän postaukseen liity), että ootte Minnan kanssa ihan tajuttoman hyvä (kuvaus)kombo! :) <3 Sun blogi on aina ollu musta just sellanen, että teet just niin kuin Sä haluat, ja sitä mä ihailen. :)

Ihanaa kesää sulle Didem! xx

Didem
Liittynyt17.11.2015

Ihana Liisa! Kiitos!

Munkin mielestä me ollaan erittäin hyvä kombo Minnan kanssa. Meidän pitää siis kehittää jotain tosi mageeta yhdessä. :)

Hyvää kesää sullekkin Liisa <3 Kiva kun kirjoitit. pus

lapsi kerhoon

Luksuselämähypetyksesi ja kotiäiti- ja rouva urasi valinnan tärkeyden perustelujen ja ilmeisesti avopuolisosi Sveitsissä verotuksellisista syistä asumisen jälkeen jotenkin sapettaa subjektiivinen päivähoito-oikeus. Tässä olisi erinomainen rajauksen paikka. Kerho riittäisi hyvin teidän tilanteessanne.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Luca on syntynyt Sveitsissä ja asunut siellä koko elämänsä. Suomen lomilla hän käy täysin yksityisessä päiväkodissa, josta joka penni on Suomelle etu. Luca ei saa Suomesta mitään tukia, jos sitä mietit. Eli hoito maksetaan kokonaan itse .

verotoimistosta päivää

Olen samaa mieltä. Veropakolaisuus on muutenkin todella noloa ja epäisänmaallista. Kuitenkin olette hyödyntäneet ja hyödynnätte nytkin ja tulevaisuudessa valtavan määrän palveluja ym. jotka kustannetaan verovaroilla...

Didem
Liittynyt17.11.2015

Asia toki koskee miestäni, joten en blogissani näitä juttuja spekuloi tämän enempää, mutta hänen Suomessa toimivat yritykset maksaa tälläkin hetkellä paljon veroja Suomeen.

Veropakolaisuus on ihan toinen asia ja asuinpaikan vapaassa maailmassa jokainen saa valita onneksi itse.

Missä tahansa ihminen liikkuukin, niin hän tulee välttämättä käyttäneeksi palveluita. Suomessa toimivien yritysten vuoksi ei tarvitse olla huolissaan perheestämme. Perheemme on vahvasti nettomaksaja.

Hyvää viikonloppua!

mm

Hei, ihana asu:) En ole ihan aktiivisin seuraaja, mutta tänään aamusesta asti selaillu blogiasi, ja onko multa menny ohi että asutteko nyt Suomessa? Toivottavasti tarhassa menee hyvin:)

kelasta päivää

Ootko nyt Didem iiiihan varma, ettette kuitenkin nostaisi myös yksityisen hoidon tukea kelalta?? Tarkistappa asia vaikka mieheltäsi, jos et itse "muista"... Helsingissä ei nimittäin ole sellaista yksityistä päiväkotia, jonka maksuihin ei haettaisi em. tukea (joka siis on tuloista riippumaton eli myönnetään kaikille).

Didem
Liittynyt17.11.2015

Itse emme ole mitään tukia hakeneet ja olemme myös ilmoittaneet että emme halua mitään tukia.
En tiedä miten asia tarkasti menee, mutta hoitopaikkaa kysyessämme, meiltä aina kysyttiin kuulummeko jonkun tuen piiriin. Kerroimme että haluamme maksaa koko hoidon itse ja emmekä halua tukia. Maksamme hoidosta yli 1000 e kuukaudessa.

Annika

Niin mutta eihän sitä ole pakko hakea ;) Ja Suomessa on varmasti hyvin paljon ihmisiä jotka eivät oikeasti tarvitsisi mitään tukia mutta silti niitä hakevat...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram