Kirjoitukset avainsanalla myday

 

10.00 : Ystäviä minulla on kourallinen ja hänestä on tullut yksi heistä. Päivä alkoi siis Antonion kanssa. :) Pestiin, föönattiin ja lopuksi sain vielä vadelmanpunaiset huulet. 

11.00 Olen aina super innoissani föönauksen jälkeen. Kävelen kadulla hiuksia heiluttaen. Hiukset tuntuvat ihanan ilmavilta ja kiiltäviltä. Kuvissa olen juuri kävelmässä lounastreffeille.

11.30 Tuen vahvasti kantapaikkaani ravintola Teatteria, koska näköjään en käy missään muualla. :D Virpin kanssa tunnit vierähti liiankin nopeasti. Hänkin on yksi niistä tärkeistä kourallisista. <3

 

13.00 Jälkkäriksi yksi cappuccino, kiitos. Huulilla minulla on boho merkin tuotteita. Rajauskynä: Framboise ja huulipuna: 309 Transparent. Ajattelin etukätee vinkata sävyn, koska aina joku kysyy sitä. Sain kehuja huulistani tänään. hih :)

Muistakaa myös seurata mua snäpissä: bydidemozgun

14.00 Olen löytänyt unelmahameen Gina Tricosta tänään. Kesä pliis, tule nopeasti! Haluan myös kehua Balmuirin tyylikkäitä ja hyvältä tuoksuvia tuotteita. Käsirasvasta on noussut kuukauden aikan uusi lemppari. Nimenomaan tämä Meadow tuoksu. Mustavalkoiset purkit, sopivat täydellisesti mustavalkoiseen kylpyhuoneeseen kotona. 

xx Didem

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kello 6.30: 

Tänään ollaan herätty tuntia aikaisemmin kun yleensä ja se kyllä tuntui aamulla. Lucan päiväkodissa oli isovanhempien aamu ja mun äiti pääsi onneksi osallistumaan siihen. Se oli niin tärkeetä Lucalle, että sai esitellä dagiksen mommolle. 

Kello 10:

Marsaana Showroomissa starttasi Dallmayr - kahvitasting aamupalan kera. Hain Janitan ensin kotoa ja ajettiin yhdessä Marsaanalle. Raikkaan aamupalan ja maukkaan kahvimaistelun jälkeen bongasin Showroomin rekiltä kauniin Supertrashin asun, jonka halusin kuvata samantien. Ulkona satoi, mutta kuvattiin silti. Supertrashilla on kivoja vaatteita. 

Kello 12:

Pyörähdys Miltton Showroomilla. Showroomin tytöt on aina niin mukavia ja puheliaita, että usein nopea käynti venähtää tunnin mittaiseksi ja niin kävi taas tänään. Lopuksi valittiin Janitan kanssa yhdet housut tuleviin kuvauksiin ja jatkettiin lounaalle.

Kello 13:

Ajetaan Stockan parkkihalliin, jossa vaihdan vaatteita, toisia asukuvia varten. Parkkihallissa hissillä ylös ja Teatteriin salaatille. Olihan mun pakko viedä Janita mun suosikki lounaspaikkaan. Hän ei ollut aiemmin syönyt Teatterin salaattia. Juteltiin kaikenlaista...mm Etelä-Afrikka kiinnostaa molempia ja sinne olis kiva päästä kuvailemaan ja muuten vaan tutustumaan kulttuuriin. 

 Salaatin jälkeen casual asukuvat espalla ja sieltä vielä Polhem Showroomille moikkaa tyttöjä ja kuvailee kynsilakkoja. 

Kello 16:

Kaupan kautta hakemaan aurinkoinen Luca päiväkodista. Loppuilta vain kotona oleskelua. Piti tehdä niitä korvapuusteja, mutta siirsin leipomista taas eteenpäin. Kolmas yritys sunnuntaina sit. :)

Ihanaa iltaa ja jakakaa tekin päivänne fiiliksiä, mitä kivaa tai vähemmän kivaa tänään on tapahtunut?

Photos by Janita Autio 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kuvat/Antonio Flores

                                                                                    Winter coat - MONCLER

Tämä päivä onkin mennyt kotona ja lastenklinikalla. Lucalla ilmestyi nivustyrä, joka oli todella kivulias, sen aikaa kun se siinä pinnalla oli. Lähdimme samantien lastenklinikalle. Vaikka olimmekin siellä monta tuntia, niin täytyy antaa erityismaininta palvelusta. Saatiin todella hyvää palvelua ja hoitoa. En ole aiemmin Lucan kanssa käynyt Suomessa lääkärillä. Lucakin ollut niin terve poika, ettei muutenkaan ole sen kummemmin joutunut ravaamaan lääkäreillä. Onko teillä kokemusta nivustyrästä? Koska tyrä ilmestyi ensimmäistä kertaa, niin kirurginen toimenpide ei sen takia ole kiirellinen. Mitä mieltä olette? Ajattelin käydä vielä yksityisellä ja pyytää sieltä kirurgin arvio. Olemme kuitenkin kevään siellä Jenkeissä, niin kun hänellä nyt ilmeni tällainen tyrä, niin haluaisin hoitaa sen pois, ettei sit jossain Jenkeissä tarvii.

Kiitos jo etukäteen jos jollain on kokemusta ja haluaa jakaa sen tänne. :)

Huomenna olisi ystäväni synttärijuhlat, mutta viikonlopun suunnitelmat menee Lucan voinnin mukaan. Lauantaina ajattelin käydä yksin jouluostoksilla ja pitkällä kahvilareissulla. Mukaan otan kasan lukemattomia ehtiä. Olin myös suunnittelut käyväni jossain joulukonsertissa illalla. Niitähän on nyt melkein päivittäin eri kirkoissa. Kotini on niin tunnelmallinen, kun korkeat ja leveät ikkunat valaistuu pitkistä kynttilöistä  ja taustalla soi kauneimmat joululaulut. Kaunista. 

                                                                                                    xx Didem

Kommentit (17)

Annika

Hei! Minun 4 v pojalla todettiin Lastenklinikalla nivustyrä viime kesänä, aamulla mentiin kipujen vuoksi sinne ja yöllä leikattiin. En tiedä sitten onko näitä erityylisiä, mutta ainakin tuon todettiin olevan kiireellinen. Ehkä hyvä kuunnella vielä toinen mielipide. Esim. dextrasta jossa myös voidaan se leikata.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Kiitoksia. Luca ollut vielä tämän päivän kotona, joten jäänyt asiatkin vähän hoitamatta. Huomenna soitan sinne pikkujättiin ja vaikkapa dextraan.

xx

Annujuli

Moi! Minun 3,5v tytöllä on leikattu nivustyrä Lastenklinikalla. Oltiin leikkausjonossa n.1/2 vuotta. Tyrä ei ollut kipeä eikä kuroutumisriskikään niin iso, niin odottaminen ei ollut ongelma. Mut ehkä niitä on eri tyyppisiä. :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Kiitoksia. Varmasti on erityyppisiä. En kuitenkaan toivo että Luca joutuisi uudestaan käymään läpi sen kivun, niin parempi checkaa vielä. Mieluummin operoidaan täällä kun Jenkeissä, kiitos. :)

Emiliaa

No jos niin on, niin meneppäs monclerin sivulle ja lue sieltä. Sinun kommentti on minun mielestä vaan ivallista riidan haastamista...

Vierailija

Nivustyrän leikkausaikataulu riippuu lapsen iästä ja siitä saako sen painettua takaisin. Jos ei saada takaisin (riski suolen hapenpuutteesta ja kuoliosta), leikkaus tehdään päivystyksenä, muuten leikkauksella ei ole suuremmilla lapsilla kiire. Pienillä, alle 1-vuotiailla on suurentunut riski suolen hapenpuutteelle ja näin ollen leikataan nopeammin.
Kuulostaa siis siltä, että lastenklinikalla ollaan toimittu ihan oikein. Ja varmaan neuvottu, että jos kivut palaa niin menette takaisin.
Lastenklinikan lastenkirurgit ovat Suomen parhaita, yksityispuolellakin toimii näistä suurin osa, joten varmaan saat ihan saman vastauksen sieltä.

Amsi

Mulla todettiin nivustyrä kun olin ehkä kolme, en muista paljoa niistä ajoista, vaan sen hirveän kivun kun se tyrä pullahti ulos. Muutama viiko kuulemma sen kanssa elettiin ennen kun leikattiin. Eikä leikkauskaan ilmeisemmin ollut mulle mikään traumatisoiva, ilmeisesti ihan hyvällä tuulella olin kun isä pääsi heräämöön mua katsomaan leikkauksen jälkeen, eikä näin jälkeenpäinkään mitään pahoja muistoja liity tuohon operaatioon. Paranemisestakaan ei ole kummempia traumoja, muistan vaan kuinka ei hirveesti saanu riehua, kurotella korkeelle tai kantaa jotain painavempia leluja pariin päivään. Eli sanoisin että lapsen kannalta ei ole kauhea elämänmullistava kokemus koko tyrä, siitä ei kannata huolehtia:)

Vierailija

Hei! Olen seurannut blogiasi ja  pitänyt siitä tähän asti. Ilmeisesti käytät aitoja turkiksia? En hyväksy turkistarhausta joten lopetan blogin seuraamisen. Tämä ei vaikuttane kenenkään elämään, mutta halusin kuitenkin tuoda mielipieeni julki. Toivottavasti sinä ja muut valitsette  toisin seuraavan takin kohdalla. Hyvää jatkoa!

Emiliaa

Voi että ;D miksi sitten haaskata yhtään aikaa ja kirjoittaa sun surullinen kommentti. En usko että ketään kiinnostaa että lopetit lukemisen. Juuri tuommoiset kommentit ovat vain ilkeitä ja haluat herättää jotain keskustelua. Ihan turhaa käytöstä

Aivot naulakkoon

Juuri niin, Emiliaa, miksit haaskata aikaa kommentoimalla negatiivisesti jo kahta eri kommenttia yhdessä keskustelussa? Turkistarhaus on kautta linjan epäeettistä eläinrääkkäystä, mutta valitettavasti turkisten tuottaminen ei lopu ennen kuin niin kysyntä loppuu. Aitojen turkisten esilläolo mediassa saattaa osaltaan lisätä niiden suosiota, joten ei ole siis ollenkaan aiheetonta kyseenalaistaa kenenkään päätöstä esitellä turkistaan blogissaan ja näin ollen olla suoraan vastuussa tämän sairaan teollisuuden aiheuttamasta eläimiin kohdistuvasta kärsimyksestä. Voit kuitenkin jatkossakin elää kuplassa, "keskustelua" välttäen, mikäli tämä sopii sinulle paremmin. Onhan tämä sentään vapaa maa... no, ainakin joillekin meistä, jotka emme elä koko elämäämme häkissä. Oikeassa olet kuitenkin sen suhteen, että tapaus on surullinen, ja että turkisten käyttäminen on turhaa.

Mini

Hei! Itse erikoistun lastenlääkäriksi ja kuulostaa kyllä, että lastenklinikan toimintamalli on ollut oikea (en tietystikään ole lastenkirurgi, mutta meidän lastenpäivystyksessä tyräpotilaat ovat kyllä tuttu näky). Nivustyriä on eri tyyppejä ja toki leikataan päivystyksellisesti, jos on kureutunut eli suolta ei saada painettua pienestä reiästä takaisin. Muutoin sitten leikkausjonoin ja tarvittaessa tyrän kipeytyessä uudelleen päivystykseen ja leikkaus jo aiemmin. Samat tyypit päivystävät/työskentelevät yksityisellä, joten voi olla, että saisit saman arvion. Toki lääkäreilläkin on mielipide-eroja, eikä toisen mielipiteen hakemisesta haittaakaan ole. Olet sittenvehkä varmempi päätöksestäsi etenkin, kun teillä reissu edessä! Kivaa joulua sinulle ja perheellesi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Otin vapaa viikonlopun blogista ja kaikista muistakin blogeista. Oikeastaan pyrin välttämään läppäriä mahdollisimman paljon. Ohjelmatäyteinen viikonloppu auttoi asiaa paljon. Perjantaina olin suomenruotsalaisen naapruimme kanssa shoppailee. Kuvatkin ovat perjantailta. Sinä päivänä Luca nukahti rattaisiin just täydellisesti just ennen kun oltiin sovittu treffit Petran kanssa. Starbucksin jonossa Lucalla meni silmät kiinni ja mulla nousi hymy huulille, koska oltiin suunniteltu että pyöritään kaupoissa ja sehän sujuu helpommin jos Luca nukkuu. Tavattiin bahnhofstrassen Zaran edessä ja mentiin 5 kerroksiseen Zaraan. Kahden tunnin päästä tultiin ulos kaupasta :D siis miten on mahdollista että oltiin oltu kaksi tuntia yhdessä liikkeessä (no me kyl höpöteltiin puolet ajasta). 

Jelmoli on kuin Harrods. Luxsusmummojen paratiisi! Zaran jälkeen käytiin Jelmolissa hakemassa yksi huivi Petralle ja sen jälkeen innostuin esittelemään hänelle Tom Fordin parfyymiosaston. Rakastan Tom Fordin Champaca absolute unisex tuoksua. Miehelleäni on muutama tuoksu Tom Fordilta ja mä käytän niitä myös. Jos pääsette tuoksuttelemaan kyseisen herran kokoelmaa niin tehkää se, se on todella luksusta! Yksi 50ml pullosta saa pulittaa kyllä paljon, mutta tässä tapauksessa sanoisin että se on myös sen arvoista. Petra rakastui Shanghai Lily tuoksuun Fordillta, joten kassan kautta ulos. Myös Luca sai ensimmäisen Tom Ford tuoksunsa, niin suloista! Meitä palvellut parfyyminainen oli Ruotsista ja halusi antaa Lucalle lahjan. ;) Mahtava päivä!! 

Mitä pidätte lookista? Mielestäni raitapaita näyttää varsin trendikkäältä, eikä yhtään mummomaiselta muun asun kanssa!

Koska raitapaita on hyvn klassinen ja tyylini ei niin klassinen, niin onnistuin tekemään lookista omannäköiseni. Asussa on särmää eikä raidat näytä tylsiltä.

Lopuksi vielä yks niin hyvä tarina jonka kuulin viikonloppuna (en löytänyt mistä se on peräisin) mut lukekaa:

Nainen päätti kokeilla miten hänen aviomiehensä reagois jos tää nainen vaan ottais ja lähtis. Nainen kirjotti lapun pöydälle jossa luki:
"Oon pahoillani mutta en voi olla sun kanssas enää. Hyvästi."
Nainen piiloutu sängyn alle ja kun tää mies tuli kotiin niin lappu odotti siinä yöpöydällä. Nainen kuuli kun mies luki lapun ääneen, kirjotti lapulle jotain ja alko tanssiin! Mies tanssi ja vihelteli ilosena, kaivo puhelimen taskustaan ja soitti yhen puhelun. Miehen puhelu meni näin:
"Moi kulta! Nyt mä pääsin siitä harpusta eroon ja me voidaan viimein olla rauhassa ja yhdessä. Oot rakkain ja nähdään pian!"
Mies lopetti puhelun, paineli ulos huoneesta ja viimein ulos kämpästä. Itkusena, hysteerisenä ja surun murtamana tää nainen ryömi piilostaan ja vajos sängylle. Nainen oli kun halvaantunu siitä kivusta minkä tunsi sydämessään kunnes näki itkusilla silmillään sängyllä lapun johon mies oli kirjottanu:
"Mä näin sun jalkas senkin aivokääpiö! Meillä ei oo maitoo mä lähen kauppaan...

- Tästä tuli hyvä mieli:) Eikö??

PUSPUS

Kommentit (8)

Laura

Ihanan näköinen huivi, mistä se on? Ihan täydellisen yksinkertainen ja pehmeännäköinen!

Didem
Liittynyt17.11.2015

Laura kiitos! Ostin sen talvella Zaran alepäivistä. Huivi on todella pehmeä <3

Vierailija

Haha toi tarina!! :D ja mäkin tykkään tosta sun takista ihan hirmuisesti :) <3

Krista

Tätä blogia lukiessa tulee aina hyvälle tuulelle ja sun tyyli yhdistellä on tosi makee ! Sun hiukset on ihanan huolettomasti ja hyvin voivan näköiset. Voisitkohan tehdä postauksen miten laitat sun hiukset ? :)

zirp

Raitapaitasi näyttää päälläsi juuri sellaiselta raitapaidalta, jota Helsingin eteläisten kaupunginosien tytöt ja naiset perinteisesti käyttävät. Kiva ja turvallinen valinta:-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram