Kirjoitukset avainsanalla blogikirppis

Minulla on ilo ilmoittaa tulevasta bloggaajien kirppis tapahtumasta tulevana sunnuntaina Ravintola Storyssa, joka sijaitsee vanhassa kauppahallissa. Meidän bloggaajamimmien lisäksi myymässä on myös muita muotialan vaikuttajia. Tule paikanpäälle tekemään siistejä löytöjä, syömään hyvin, juomaan skumppaa tai ihan muuten vaan hengailee meidän kanssa. 

Mukana myymässä ovat mm. Alexa Dagmar, Mariannan, Julia Toivola, Kira Kosonen, Uino, Kriselda, Daniela Keravuori ja Mia Frilander

Näiden mimmien kanssa tulee taatusti hauska sunnuntai. Kaikki infot löytyy kuvasta ja muistakaa, että nopeat syövät hitaat, joten tulkaa ajoissa paikalle. 

Minulla on myynnissä erittäin hyväkuntoisia vaatteita, kenkiä, sandaaleita, muutama trenssi, paitoja, mekkoja, neuleita, Ray Banin punaiset samettiset aurinkolasit, hameita, kesäisiä sifonkipaitoja, Louis Vuittonin huivi ja mahdollisesti muutama laukku etc.. 

Maksutapa KÄTEINEN. CASH ONLY. 

Nähdään sunnuntaina! Cant wait :) Tosi kiva nähdä taas teitä lukijoita ja vaihtaa kuulumisia kanssanne. 

xx Didem

Kommentit (5)

Zasmin

Ois kiva jos laittaisit tänne bloginkin puolelle myytäväks joskus. Niin nekin jotka eivät Hkin seudulla asu eivätkä ole FB:ssä, voisivat tehdä löytöjä :-)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Äh, joo ymmärrän. Jos vaikka ylijääneet ns "paremmat" tavarat laitan kirppiksen jälkeen täällä myyntiin. Oisko se hyvä idea? 

xx 

Vierailija

Hei, kiva idea! Laitathan ylijääneet tavarat esim sen facebook sivustosi kautta myyntiin. :) Mukavaa alkavaa viikkoa!

Vierailija

Juu ois kiva!! Päivittäin kahtelen josko oisit lisäilly niitä tänne mut ei :-D

emiiiiilia

Jee, nämä blogikirppikset on aina niin kivoja, ja useimmiten sitä onnistuu tekemään huippulöytöjäkin!
Aiotko laittaa blogin puolelle sneakpeakin myymistäsi tavaroista? Tai osaatko yhtään sanoa, minkä merkkisiä laukkuja tulet myymään?
Tässä pohdiskelen, josko pitäisi jättää mökkiviikonloppu väliin ja jäädä Helsinkiin ostoksille... :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Iso vaalea Mulberry laukku 300 e.

Ruskea Mulberry laukku 250 e.

Gucci laukku 300 e.

Marc Jacobs musta laukku 70e.

Mulberry kaulahuivit: Vaalea 70 e ja tummempi 50 e.

Zara overknee boots koko 37 50 e.

Louis Vuitton punainen käsikoru 100 e.

Ray Ban aurinkolasit 70 e. 

Giuseppe Zanotti leopard korot laatikon kanssa 100 e

Tuossa siis muutama myyntiin menevä tavara minulta. Loput näette sit paikan päällä. Kenkiä on laidasta laitaan, muutama koru, kello, hattuja, mekkoja, housuja, paitoja etc..

Maksutapa käteinen. 

Suosittelen kaikkia saapumaan ajoissa. Meitä on monta bloggaaja myyjää :) 

BLOGIKIRPPIS 6.2 klo 10.00 The Cock. Fabianinkatu 17, 00130 Helsinki

Kommentit (2)

Jossuxoxo

Jäikö näistä mitä jäljelle? Toi lv rannekoru ja guccin bagi houkuttais😍

Didem
Liittynyt17.11.2015

Heippa! Sori cosmon sivu on temppuillut koko eilisen päivän niin pääsen nyt vasta julkaisee ja kirjoittaa takas. 

Jäljelle jäi muutama juttu. Itse asiassa kaikki muut laukut on mennyt paitsi just toi Guccin. Eli jos kiinnostuit niin laita mulle sähköpostia: ozgundid@hotmail.com 

Rannekoru meni valitettavasti :/ 

xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Photos by SHARON

ISO KIITOS kaikille osallistuneille. Teitte päivästä hienon. Mulla oli kirppiksen jälkeen niin raukea olo, siis hyvällä tavalla. Vähän niinkun artisiti joka ennen lavalle nousua on jännittynyt, fiiliksisis ja energiaa täynnä..ja sit keikan jälkeen jotenkin se olotila tasapainottuu ja tulee todella raukee ja rauhallinen olo. :D Joo, vertaan nyt itseäni ja eilistä artistin fiiliksiin. Olin tosiaan niin onnessani tuosta hienosta päivästä, että olin täysin veto pois illalla, kun piti juhlia ystäväni synttäreitä. Juhlin silti! :)

Pakko kehua vähän. Minulla on kyllä tyylitietoisia lukijoita. Olen iloinen että moni hieno tavarani löysi uuden hyvän kodin. Tavaraa meni ja paljon, eli taisi olla ihan success tämä kirppis. Jonkun verran ehdin jutellakkin kanssanne, vaikka enimmäkseen olin kassatätinä (välillä meinasin antaa liian halvalla kiitos huonon matikkapääni, mutta onneksi asiakkaat olivat rehellisiä) hahah. :) Innokkaimmat vieraat olivatkin ovella jo kympin jälkeen. Yksi Naanatalista saakka matkustanut paikanpäälle. <3 Miten siistii!

Mitä te piditte? 

Iso kiitos myös Sharonille kuvaamisesta ja Stefulle hekisestä tuesta, flyereista ja avusta, myös cafe Kokon Pasille iso hali, mieletön kahvila ja mieletön tyyppi. 

Turhaa jännitin ettei kukaan tulisi paikalle. Ootte huippuja!

Kaksi pienempää Guccin bambu laukkua jäi myymättä. Onko kiinnostuneita? Hintaa oli 150 ja 250 e. 

                                                                                       xx Didem 

 

Kommentit (17)

Justsaying

Sulla on väärä käsitys tienaamisesta. Tappio on sellainen kun maksaa jostain enemmän mitä siitä saa luopuessa samasta asiasta. En halua väheksyä koska olemme olleet kaikki samassa pisteessä että ensimmäiset askeleet ovat ne mistä alkavat sitten seuraavat.

..

..Näin ollen tienattuja rahoja ei pysty lahjoittamaan koska tienestiä ei ole syntynyt. Muutenhan kuka vaan kohtelias tiedustelija mukaan lukien voi siirtää itseltä hyväntekeväisyyteen niin kauan kun omaa jotain resursseja. Veikkaisin että siitä syntyy paras tulos kun jokainen keskittyy omaan hyväntekeväisyyteen, koska muuten saattaa käydä niin, että jokainen olisi sitä mieltä että kaikkien muiden varat pitäisi ensisijaisesti siirtää hyväntekeväisyyteen. Käsittääkseni hyväntekeväisyyden idea ei ole myöskään varojen satsausta auttamisen nimissä omaan egoon, vaan halua auttaa. Voi tulla nimittäin suru puseroon varsinkin veroympäristöissä joissa kaikki lahjoitettava ei ole vähennyskelpoista, kun huomaa että valtio peruutti tukea saman verran toimintaan mitä sinä lahjoitit, ja tajuat että olisi ollut edullisempiakin tapoja leveillä; lähteä vaikka feissaamaan pahansuopaisuutta ja kateutta vastaan. Veikkaan että tämä suhtautuminen saattaa olla myös paras tulokulma sivistyneeseen ja muut huomioivaan käytökseen.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Huomenta.

Epäilen kuule suuresti että se olisi mieheni. Miksi hälyttäisin hänet apuun? Ja jos hälyttäisin niin pyytäisin häntä selostaa mulle mitä minä vastaisin kommenttiin. Järki käteen taas.

Mut vastaus on erittäin simple, niin en tarvii hälyttää ketään apuun tai myöskään selitellä päätöksiäni.

Kirppisrahat jäävät ihan omalle tilille.

Justsaying

Oon alkuperäinen kirjoittaja. Ensinnäkin kukaan jolla menee hyvin ei osallistu tällä tavalla kuten minä tein nettikeskusteluihin. Sellasessa tilanteessa sulla on aika paljon töitä ja mukavaa tekemistä, toisinku mulla ei ole kumpaakaan tällä hetkellä. Lukisin tätä blogia myös menestyneenä koska tykkään seurata muutamaa henkilöä joista tykkään ja jotka insiproivat mua, joista saan energiaa. Että sellanen "mies" täällä. Toisekseen sanoisin sen et kukaan ei oo myöskään toista niin paljon parempi ja kehotan pysymään pois vihanpidosta. Joillakin on taipumusta kateuteteen, toisilla välinpitämättömyyteen, kolmansilla ylimielisyyteen, neljänsillä tuhlaavaisuuteen, kirjo on loputon. Tietenkin hyvää tehnyt ihminen on parempi mitä terroristi koska muuten teoilla ei ois pahemmin väliä. Mut kukaan ei ole uskonnollisin termein synnistä tai tuttavallisemmim yleisellä järjellä väärin toimimisesta ja sen houkutuksesta vapaa, joten mielestäni armon osoitus toisia kohtaan on paikallaan. Jäi jopa vähän harmittamaan että yllytin itseni tietynlaiseen vihanpitoon kateellisia ihmisiä kohtaan, koska en oo itse sellanen, mut mulla on yhdenvertaisesti monta muuta vastaavaa väärinteon taipumusta. Niimpä voi samalla miettiä kun näkee toisessa jotain vastenmielistä, mitä itsessä on. Tälläseen ajatusmalliin oon viimeaikoina tullut, enkä ole enää kovinkaan vihainen muille, kun tajuan spefisti etten ole sen kummempi. Ollaan samalla viivalla kaikki, ollaan erilaisia ja kaikilla on omat haasteensa.

..

Pointtina siis se että muihin ärsyyntymisen sijaan jokaisen kannattaa ensisijaisesti paneutua omiin heikkouksiin ja "synteihin" ja opetella taistelemaan niitä vastaan, tulla vahvemmaksi ja paremmaksi. Samalla myös toisten väärintekoihin puuttuminen on oikea tapa, kiusaamiselle, varastamiselle tai terrorille ei tule antaa tilaa. Toisten väärinteot eivät myöskään oikeuta omiin väärintekoihin tai omien väärintekojen poiskehittämisen lopettamiseen ja totaaliseen välinpitämättömyyteen, vaan toisten väärinteot (jotka on helpompi tunnistaa kuin omat) pitäis toimia muistutuksena jokaiselle omista väärinteoista sekä muistutuksena et kaikissa meissä on vikaa, ja niiden vikojen poistamiseksi ja minimoimiseksi pitää tehdä töitä että maailmassa olis parempi olla. Asiat voi myös jättää sikseen, mutta se ei takaa arvokasta elämää itselle ja muille.

Justsaying

Viittaan siis siihen että olen mies eikä naisten tyyli kiinnosta lähtökohtaisesti, joten epäilen että jos mies viettää näin aikaa kuten minä naisten tyyliblogin kommenttiboxissa, epäilen että se vaatii sen kuten mulla et on paljon aikaa eikä niinkään ominaista tekemistä kuten parhaiden naisten pussailua ja voittamista.

Leena

Lahjoitatko ylipäätään vähempiosaisille mitään? Yhden ökylaukkusi hinnalla saisi koulutettua aika monta kehitysmaan tyttöä ja auttaa sitä kautta rakentamaan parempaa, turvallisempaa maailmaa meille kaikille (myäs sinun lapsellesi) - emme elä kuplassa, minkä ehkä pariisinkin tapahtumat osoittivat!

Mikko

Ehdottomasti samaa mieltä, että herra Mikko hoitaa kommentoinnin.
Ei Didem osaa vastata rakentavasti mihinkään kritiikkiin. Aina on hetkessä anonyymi vastaus eli Mikko.
Ihmettelen mihin noi XXL-kokoiset ihmiset tarvii noita käytettyjä rättejä???

Didem
Liittynyt17.11.2015

Hyvä että täällä on teitä jotka aina tiedätte paremmin asiani kuin minä itse :D

Justsaying

Tässä on sellanen mutta et nää mun kaikki viestit on samasta ip-osoitteesta joka jättää aina jäljen sivustolle. Se ip paikantuu aivan muualle Suomeen kuin Helsinkiin. :) jos esitätte noin paksuja väitteitä et joku menestyvä liikemies istuu kommentoimassa naisten tyyliblogia keskellä päivää, silloin kannattais olla tilanteessa, että se asia on varma, eikä yhdellä pyyhkäsyllä toisintodistettavissa jos näin haluttais tehdä. Ette selvästi oo mitään erityisen skarppeja muutenkaan, mut luulis et pienipäisin päättelijäkin osaa ynnätä varsinkin jos oot nähny yhdenkin ihmisen elämässäs joka on huipulla, tiedät sen et ajankäyttö tälläseen ei oo mitenkään mahdollista. Mulla on tällä hetkellä loputtomasti aikaa lukea Seiskaa Iltalehteä ja toimittaa tyhjää koska menee huonosti. Ajattelin sanoa koska en halua et mut voidaan yhdistää johonkin toiseen ihmiseen millään tavalla.

Aija

Minä kysyin viattomasti, mihin hyväntekeväisyyteen Didem mahtaa laukku- ja muut rahansa lahjoittaa. Taisin olla sinisilmäinen, koska ajattelin, ettei kukaan Didemin kaltainen varakas ylipäänsä KEHTAA pitää vastaava kirppistä nykyaikana ja ilmoittaa tyytyväisenä, että merkkilaukkurahat menevät omalle tilille. Asia, siis kohteen valinta, kiinnosti. Yhtä hyvä vastaus olisi ollut, että sitä ei halua paljastaa julkisesti. Mut siis ok, näinkin voi tosiaan aatella, et oli ihana kirppis halipusit kaikille, rahat on mun.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Aija, ymmärän että oli viaton kysymys sinulta. :) Ja uskalsin myös vastata rehellisesti että rahat eivät mee mihinkään sen kummempaan kun omalle tilille. Sitä asiaa ei mun tarvii sen kummemmin selitellä eikä päätöksestäni ole mielestäni syytä närkästyä.

Mulla oli tosi alhaiset hinnat mun tavaroille, just sen takia että heillä joilla ei välttis ole varaa ostaa kallista uutta merkkilaukkua kaupasta, mutta haluaisi kuitenkin, niin sai sen tosi halvalla kirppiksestäni.

xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Gucci hinta: 350 e

Louis Vuitton hinta: 250 e (paljon käytetty)

Balmain hinta: 900 e 

YSL hinta: 500 e (laukun takapuolella näkyy vähän korjauksen jälki, näkyy myös kuvassa)

Kaikkien laukkujen mukana tulee dustbag!

Blogikirppikseen pääset ilmoittautumaan: eventsbydidem@gmail.com

Muita myyntiin tulevia vaatteita ja tavaroita löytyy edellisestä postauksestani, eli täältä. 

Paikan päällä tulee olemaan vielä muuta mielenkiintoista merkkitavaraa! Kaikkea ei voi paljastaa etukäteen. :)

                                                                          Hyvää viikonloppua murut!

                                                                                       xx Didem

Kommentit (7)

Anniina

Hei minkä kokoisia vaattesi on? Ja kengännumero? En asu Helsingissä niin olisi kivaa tietää kannattaako lähteä autoileen, jos on pieniä tai isoja :)

eve

Mun mielestä toi Balmainin laukku on ihan sua! Harvalla muulla osaisin kuvitella tollasta, mutta sulla se on chic!

Laura

Millä tyylillä myynti tapahtuu? Tarkoitan että se joka ensimmäisenä paikalle saapuu saa kahmittua kaikki parhaat? Vai miten?

Evli

Voi kumpa saisin ostettua vuittonin tätä kautta; kotona vanhempainvapaalla vauvan kanssa eikä 4h ajomatka paikanpäälle tule tällä hetkellä lasten kanssa kuuloonkaan:/ :D

Sini

Täällä taitaa olla muutama muukin kiinnostunut tuosta LV:sta ja ainakin allekirjoittanut aikoo tulla paikan päälle ajoissa, jos vaikka olisin se onnekas, joka saa ostaa laukun! :)

jn

ostaisin tuon lv:n laukun niin että voisin laittaa rahat suoraan heti tilillesi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram