Kirjoitukset avainsanalla helsinki

Kävin pari viikkoa sitten Block by Dylanissa brekulla ja huomasin just koneeltani, että olen ottanut valtavan määrän kuvia sieltä. :D Joten miksi en julkaisisi niitä tänne. Onko paikka tuttu teille? 

Tosiaan olen kerran vain kokeillut aamupalaa ja voisin kuvitella näkeväni itseni siellä aamupäivisin läppärini kanssa jatkossakin. Tila on avara ja arkisin rauhallinen. Taustalla soi hyvä musiikki , jonka tahtiin voi fiilistellä heti aamusta. 

ps. I'm letting you in on a secret tomorrow..gotta run! ;) 

                                                                                         xx Didem

Kommentit (3)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Joo, lepposa ja yksinkertainen sisustus. Suosittelen myös heidän brunssia itse asiassa. Sori kun unohin kirjoittaa sijainnin. Eli osoite on Eteläranta 18 Helsinki. Kauppahallia vastapäätä. :)

xx

hvmmn

Oletko testannut paikan brunssia? Asun ihan paikan läheisyydessä ja olis kiva tietää millanen brunssi on. :) Ihania kuvia!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Saanko esitellä "inttirotsini". Tämä kuosi on aina kuulunut lemppareihin. Päätin pukeutua klassisiin raitoihin ja rikkoa klassisuuden rotsilla. 

Mun mielestä yhdistelmä toimii, vai toimiiko? Mitä olette mieltä?

 

                         Takki/ZARA, Mekko/Samuij, Boots/Mango, Auriinkolasit/RayBan, Laukku/Chanel

Kuvat/mieheni

 

Kommentit (10)

Pitkäaikainen lukija

Asukokonaisuus toimii, hyvältä näytät kuten aina! ;) rakastan Didem sun blogia, kirjoitat ihanan aidolla, rennolla otteella ja sulla on kauniita vaatteita ja niin suloinen lapsi! Ihanaa kesää <3

Didem
Liittynyt17.11.2015

Tulipas hyvä mieli tähän kiireiseen aamuun :)

Kiitos niin paljon! Ihana kuulla.

Mahtavaa kesää sulle muru <3

Mari

Tosi kivalta näyttää asu.

Näin teidät kun kuvasitte ko.kuvia - kotikatuni kyseessä :)
Mukavaa kesää sinulle ja perheellesi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Huomenta puput!

Kävin hetki sitten hotellin aamupalalla (osa varmaan huomasikin jo instasta). Musta kahvi voittaa kyllä starbucks latten mennen tullen. 

Tänään olisi ollut myös Lindex Bra-volution- alusvaatekampanjan aamupala tilaisuus, jossa esitellään uusi alusvaatemallisto. Skippasin sen, koska meillä on muuta sovittua ohjelmaa perheeni kanssa nyt aamusta.

Eilen vietin laatuaikaa Lucan kanssa ja tapasimme myös Lucan kummin ja rakkaan ystäväni Famin. Saanko vielä kerran hehkuttaa kuinka onnellinen olenkaan siitä että olen Suomessa..Helsingissä. <3

Mietin että kuinkakohan paljon lukijoita minulla on Helsingistä, jotka myös ovat äitejä? Kaipaisin teiltä nyt apua ja vinkkejä! Mitä harrastuksia ja hyviä leikki/muskari/liikuntaryhmiä Helsingistä löytyy 3-vuotiaalle? Löysin DCAn tanssikoulun, mutta se alkaakin sit vasta syksyllä. Haluaisin löytää nyt keväälle/kesälle Lucalle ohjattua toimintaa, jossa hän tapaa muita samanikäisiä lapsia. Mielellään tietenkin ruotsinkielisiä, mutta saa olla myös suomenkielellä. Kiitos jo etukäteen! 

Me oltiin aika samiksii Lucan kaa eilen. :)

Mukavaa päivää!

Kuvat/Fami

 

Kommentit (12)

iida

En asu itse helsingissä mutta olen käynyt nyt valmennuskurssilla siellä. Eilen mietin kun pyörähdin Zarassa että olisi aika mieletöntä jos suhun törmäisi siellä, voisi samalla kysäistä nopeat stailausvinkit ;) ehkä kesän aikana ehtii sut vielä bongata jostain keskustasta! :)

Ana

Hei! Jos koskaan satut olemaan Helsingissä syksyllä niin suosittelen ehdottomasti tanssikoulu DCA:ta lapsellesi! :) Upea harrastus pienille ja nuorille sekä aikuisillekin! Antaa paaaaljon enemmänkin kuin pelkkää liikuntaa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram