Kirjoitukset avainsanalla friends

Minnan ja minun kahvittelusta oli jo aivan liian pitkä aika ja eilen asiaan saatiin muutos aikaseksi. Oli ihana höpötellä, juoda kahvia ja syödä pullaa, ottaa kuvia kahvilassa ihme asennoissa, niin että muut asiakkaat ehkä saattoivat hieman ihmetellä meidän touhuja. Kahvittelun jälkeen käytiin pyörähtää Cos liikkeessä. Siellä edelleen ALE ja vaikka mitä ihanaa jäljellä, mutta mukaan ei tarttunut mitään. Hyvä minä. 

Top 10 kantakahvilaani Helsingissä:

Korkeavuorenkadun Sis. Deli

Cafe Carusel

Cafe Birgitta (kesäisin)

Bulevardin kahvisalonki

Hotel Lilla Roberts lounge

Kahvila KUUMA 

Strindberg

Kämp cafe

Stockmann Fazer

Gran Delicato Cafe

                                                                                                    xx Didem

Kommentit (6)

Kepponen

Mistä kohdasta pidät kasvoissasi eniten? Entä vähiten? Itse pidän eniten huulistani ja vähiten sieraimistani,koska ne ovat epäsymmetriset,vaikka eivätpä ne ilman kirurgin veistä taida kellään olla symmetriset :D

Didem
Liittynyt17.11.2015

Jotenkin nauratti tää kommentti :D hauska. 

Eniten pidän silmistäni tai hymystäni ja vähiten ehkä korkeasta otsasta?! Vaikka ei se kyl koskaan ole haitannut mua. Lähtökohtaisesti olen tyytyväinen kasvoihini. Tämän näköinen olen ja that's it. Parempi vaan hyväksyy miltä näyttää. 

xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kävin lauantaina ostaa Chanelin "pinssin" ?! Onko se suomeksi pinssi, ehkä rintakoru sopii paremmin nimeksi. Siis olen onnentyttö taas. Joo, materia tuo mulle paljon iloa, älkää suuttuko. Eikö toi Chanel olekkin hieno? Della Margan henkilökunta onnitteli mua rivissä erinomaisesta valinnastani ja sain myös kehuja kuinka hyvin pinssi sopii inttirotsiin. Hymyilin kuin pikkutyttö ja lähdin ison kassini kanssa melkein tanssien ulos kaupasta. Tästä tulikin mieleen, jos teitlä löytyy isovanhemmilta saatuja vanhoja ja vähän hienostuneita broscheja, niin kiinnittäkää ne tollaseen takkiin. Tuo erittäin magean fiilisken asuun. 

Chanel koruni ei näy niin hyvin kuvissa, mutta esittelen sen paremmin teille myöhemmin. 

Tiesittkö muuten että Fannyn tilalle (Koffin puistossa) on tullut uusi ravintola nimeltään Southpark? Suosittelen kokeilemaan ja maistamaan heidän tiikerirapujaan. Ihana paikka varsinkin aurinkoisena päivänä. Oltiin siellä systerin ja Minnan kanssa. Aurinkoa, shampanjaa ja mun uusi rintakoru ystäväni Chanel. Kaikki kolme erittäin kauniita. :) 

Otettiin nämä kuvat taas Minnan kameralla ja hän ne on editoinut. Pahinta tässä on se etten kohta en uskalla käyttää omaa kameraani, koska kuvien laatu on sitten ihan eri maailmaa. :D 

v

Kuvat&editointi Minna

Kommentit (4)

Vierailija

Hauska idea! Meidän mummolta ainakin on jäänyt läjä tuollaisia "rintarosseja" ja pitääpä kaivella josko joku niistä sopisi johonkin takin pieleen :)

elli

Miksi et panostaisi seuraavaksi uuteen hyvään kameraan mielummin kuin uuteen chaneliin? ;) Kuvasi ovat kauniita mutta monesti huonolaatuisia :/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram