Kirjoitukset avainsanalla video

Annetaan videon puhua puolestaan. :D Mutta päivä alkoi kello 10.00 Pursimiehenkadulla. Janita tuli herättää mut jätesäkistä.;) Siis ollaan naurettu vatsat kippurassa koko päivä.  Mahtava kuvauspäivä takana ja ollaan oltu super tehokkaita. 

Oli pakko jakaa tää video. Ehkä pääsette vähän kiinni siitä kuinka luovia me ollaan, haha. 

xx Didem

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Hei kivaa maanantaita. Mä olen niin innoissani, koska mun paras ystävä Stefu meni kihloihin eilen! Juotiin äsken dompat kämpissä ja alettiin suunnittelee häitä. Tästä tulee niin hyvä juttu. En ole koskaan aikasemmin ollut morsiusneito..nyt saan kunnian olla! <3 Hymyilyttää vaan. 

Koska käyn ihan ylikierroksilla ja olen onnesta sekaisin , niin saatte tänään unohtuneen video päivityksen Marina del reystä. Olen aamukävelyllä ja höpöttelen jotain. Tulispa tännekkin jo kesä. 

Ihanaa päivää xx 

 

Kommentit (6)

Vierailija

Hahaah! :D Ihana, rintaliivien vapaapäivä, parasta! :D

Ihanan näköstä ja tuli sua vähän ikävä ku höpöttelit juttujas! :D <3 Ihanaa päivää Didem! pus

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Me buying a tall nonfat latte...very interesting :D HEH!

En tiedä kuuluuko hälinän läpi mitään, mutta jotain mä kuitenkin höpisen videossa myyijän kanssa. Nyt kiinnostaakin tietää mikä aksentti mulla teidän mielestä on?! :)

Nyt kuitenkin ajattelin höpistä vähän kahvista, kun just leivoin brownieta mansikoiden kera ja keitin iltakahvit itselleni herkuttelun seuraksi.

En ole huolissani kahvin kulutuksestani, vaikka välillä tuntuukin siltä, että juon sitä (varsinkin nyt täällä ollessa) paljon. Minulla menee yksi musta kahvi ja ehkä pari lattea päivässä. Minuun se kofeiini ei näytä vaikuttavan kovinkaan suuresti, koska pystyn vetää parikin kuppia myöhään illallla ja silti uni tulee silmään normaalisti. 

Pidän kahvin tuoksusta ja mausta. En niinkään välitä makukahveista/frappuccinoista. Ne ovat liian makeita!

Yleensä tilaan rasvattoman laten tuplaespressolla. Latte ei saa olla pelkästään lämpimän maidon makuinen. Olen erittäin tarkka siinä ja vaihdan laten jos se maistuu vain maidolle.

Tässä teille videopätkä minusta :)

 

Kommentit (42)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Olrajt :) Mielenkiintoista..omasta mielestäni aksenttini on enemmän ehkä ruotsalainen kuin suomalainen :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Ja aika usein kuulen sen että vaikka olen Suomesta, niin mulla ei ole yhtään suomalainen aksentti :D niin kiva kuulla teidän mielipiteitä!

xx

jaheski

Ethän sinä ymmärtänyt puoliakaan ekalla kerralla mitä tuo kahvilapitäjä sanoi:D puhuiko sulle liian nopeasti... Hah hah hah hah!!!xD

Didem
Liittynyt17.11.2015

En tiedä yritätkö olla ilkeä, jos näin on, niin siitä vaan :)

Kyllä, meni välillä vähän ohi sen tyypin jutut, kun keskityin liikaa tuleeko videosta jees, onko liian paljon hälinää ja siihen mitä Luca touhusi.

Vastaisit ennemmin esittämääni kysymykseen?

ps. Jos et pidä minusta ja blogistani, niin mene huutelee vaikka jonnekkin nettipalstalle ennemmin ;)

Kaisa

Heippa pitkästä aikaa! Olet ihana kun postailet tällaisia rentoja videopätkiä, joissa ei varsinaisesti ole mitään erityistä sisältöä, mutta ne on superkivoja! Näkee kivasti sun vaatteet ja bodylanguagen, olet niin siro ja liikehdit kauniin naisellisesti. Munkin mielestä sun englanti kuulostaa aika suomalaiselta, mutta toisaalta suomenruotsi kuulostaa kyllä enemmän suomelta kuin ruotsinruotsilta. Mukavaa kevättä sinne Losiin!

Linda

Aika suomalaiselta aksentilta kuulostaa. Tosin sen verran meteliä oli, ettei koko puheesta oikein hirmusesti selvää saanut :) Kivaa loppuviikkoa <3

Henni

Ihme kommentteja täällä! Hienosti puhut, itse en kuule mitään suomi/ruotsiaksenttia, puheesi kuulostaa tosi hyvältä ja aidolta, mutta joku viba siinä on, että kuulee ettet ole natiivi! PS. ihana asu!

Didem
Liittynyt17.11.2015

Kiitos!

Aikasemmin tossa sanoin että itse kallistun enemmän ruotsiaksenttiin, niin tarkoitan siis suomenruotsi, en riikinruotsi! :)

:)

Paremmin saisi selvää jos olisi video keskustelusta jonkun kanssa vaikka ihan arkisista asioista, se jos tilaat englanniksi yhden laten ja muu on taustamölyä ei kovin paljoa kerro...Mutta ihana boheemi tyyli sulla, tykkään sun mekosta!

Didem
Liittynyt17.11.2015

Tottakai..tää video oli enemmän asu/pala arkea/seuraa didemiä video :D

mut silti kiva kuulla miten te kuulette mun lausumisen. En ole mikään englanninkielen ekspertti :)

Linda L.

Mun mielestäni sulla on suomalainen aksentti, mutta tällä en tarkoita missään yhteydessä rallienglantia, kuten itsekin tiedät. Sulla on tosi nätti ja soljuva tapa puhua englantia. Kuten joku jo kommentoikin, että suomalaisen aksentin tunnistaa missä vain; oon aivan samaa mieltä. Olen itsekin asunut ulkomailla jo pidemmän aikaa. Ruotsalaisen ja suomalaisen aksentti on melko samanlainen, mutta tarkkakorvainen tunnistaa kummasta on kyse. :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

:D Kiitos!

Joo..korjasinkin tonne aiemmin että kun sanoin että mun aksentti on enemmän ruotsalainen, niin tarkoitan tietenkin siis suomenruotsalainen, enkä riikinruotsalaista aksenttia.

XX

Ihan suomalaiselta kuulostaa joo. Ei tosiaankaan ruotsalaiselta. Mulla on ollut useampi ruotsalainen kollega työpaikalla, jonka kieli oli englanti, etkä kuulosta yhtään heiltä. Tai sanoisiko et kuulostat suomalaiselta, joka yrittää kovasti kuulostaa ei-suomalaiselta.

ninak

Aksenttisi kuulostaa ihan suomalaiselta. Kun asuu riittävän pitkään ulkomailla niin aksentti hioutuu itsestään pois, ja kielitaito (puhe/kuullun ymmärtäminen) paranee muutenkin samalla.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Joo! Tottakai nytkin jo huomaa eron kielen sujuvuudessa, koska sitä käyttää päivittäin.

Suomessa puhutaan hyvää englantia (kiitos opetukselle) ja varsinkin suomalaisilla on laaja sanavarasto englanninkielessä, verrattuna moniin muihin maihin.

C

just hauska katsoa näitä videoita :) sulla on yksi mun lemppari blogeista just erottuvaisuudellasi! ps. kävin zaran lastenosastolla kurkkimassa vaatevalikoimaa sun innoittamana :D<3

M

Kuulostat aivan suomalaiselta et lainkaan ruotsalaiselta. Ruotsalaisilla on ihan eri nuotti ja rutkasti vaikeuksia j:n ja tupla-g:n kanssa.

Suomalaisilla on paljon selkeämpi artikulaatio verratuuna esim. niihin jotka puhuvat äidinkielenään italiaa, ranskaa tai vaikka venäjää.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Niin on!!

Kehuin jo tossa aiemminkin suomalaisten laajaa sanavarastoa ja hyvää kieltä. Suomalaisten englantia on helppo ymmärtää.

xx

hmpv

Ärsyttävää, kun ihmisillä on tarve olla ilkeitä. Vaikka kuinka bloggaajat muka 'ansaitsevat' ilkeilyn, koska ovat tuoneet itsensä 'julkisuuteen' niin silto come on! Ulkona paistaa aurinko, olisitte iloisempia!

Ja mitä tuohon aksenttiin tulee, niin kyllä tuon ehkä suomalaiseksi tunnistaa. Enkä tätä nyt tarkoita mitenkään pahalla! Suomalainen aksentti voi olla niin paljon muutakin, kuin se rallienglanti, ihmiset usein unohtaa tämän. Ruotsalaisittain väännetystä englannista on hyvä esimerkki Linda Juhola! Hänen taannoin julkaisemansa englanninkielinen video sai hymyn huulille, kun se on jotain ihan muuta, kuin mihin itse olen suomalaisena tottunut :)

Olet tosi kaunis inside and out Didem, vierailen vasta nyt ensimmäistä kertaa blogissasi (!), muttä tää ei ehdottomasti jää viimeiseksi kerraksi :)

Henna

Tos hyvää englantia! Mä olen huono arvioimaan aksenttia, mutta sanoisin, että menisit brittiläisestä! Et natiivista, mutta vuosia vuosia siellä asuneesta ja kieltä pääasiassa käyttäneenä.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Haluaisin laajemman sanavaraton ja vielä sujuvamman kielenkäytön. Puhumallahan sitä oppii :)

Kiitos <3

finswe

Suomenruotsalainen aksentti :) Ainakin kuulostat paljon suomenruotsalaiselta ystävältäni, kun hän puhuu englantia. Itselläni on todella outo korostus kun puhun kieliä, olen myös kasvanut kolmikielisenä kuten sinä.. eli joku sekoitus taitaa olla omani :D

Didem
Liittynyt17.11.2015

:) Joo! Mäkin kallistun siihen että itselläni on enemmän suomenruotsalaisen kuin täysin suomalainen aksentti.

Esim u-kirjain. Suomenruotsalainen vääntää sen enemmän ehkä pehmeämmäksi: Du, Jul = youuu, shoes, menu! Kun taas suomenkielinen lausuu sen suomalaisittain kuten "kaatuu" "Juu" ...apua..en osaa selittää :D tästä tekstistä tuli vähän outo.

xx

Milena

Komppaan edellisiä, suomalaisen tunnistaa aina! :)
En ymmärrä, miksi suomalaiset kokevat oman aksenttinsa helposti juntiksi, vaikka kaikilla englantia puhuvilla on jokaisella oma aksentti. Aksentti on mielestäni osa persoonaa, eikä kenenkään englantia vieraana kielenä puhuvan tulisi mielestäni tavoitella mitään täydellistä Oxfordin englannin tai jenkkien aksenttia.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Hyvin sanottu, Milena!

Mikään aksentti ei ole juntti! Se junttius on vaan suomalaisten omassa päässä. Ei pitäisi hävetä! <3

K

Nyt paistaa vähän läpi, että et selvästikkään halua sun aksentin kuullostavan suomalaiselta. Miksi se on niin noloa? Tai miksi suomalaisuus on junttia tai noloa? Olen miettinyt tätä jo paljon aiemminkin. Ihmettelen tätä siis yleisesti, en vain sinun kohdallasi. Kysymykseesi on vähän hankala vastata, koska taustameteli oli niin kova.:( Mukavaa ja aurinkoista loman jatkoa sinne!:)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Just vastasin edelliselle että mikään aksentti ei ole juntti! Se junttius on vaan suomalaisten omassa päässä. Kukaan muu ei pidä sitä junttina.

Ei pitäisi hävetä ja minä en ainkaaan häpeä suomalaisuuttani tai aksenttiani/suomalaista aksenttiani yhtään.

Olen ylpeä suomalainen ja rakastan Suomea. Käsi sydämellä olen sitä mieltä että Suomi on paras maa varttua ja elää.

Rakastan Helsinkiä yli kaiken ja sitä onkin jo kova ikävä. <3

Suurimmaksi osaksi kyllä ylistän Suomea ja suomalaisuutta maailmalla, vaikka on meilläkin paljon kehitettävää. :)

Suomalaisten rehellisyydestä pidetään!

xx

Jenni

Oli tarkoitus kommentoida jo aikaisemmin, kun aamulla katsoin tämän videon. Nyt tänne onkin tullut jo paljon kommentteja!
Nostan hattua sulle Didem! Aika harva (varsinkin suomalainen) kehtaisi laittaa videopätkän näytille, jossa puhuu englantia! Sinulla ei ole mitään hävettävää, ja englantisi on hyvää :) Aksenttisikin oikein miellyttävä :) Olet niin ihanan aito, etkä pelkää muiden mielipiteitä. Voi kun saisin edes hitusen tuosta itsevarmuudesta itselleni! ;) Tuollainen terve itsevarmuus jos mikä tekee ihmisestä kauniin :)
Ja hei, Jenkeissä asuneena voin kertoa, että siellä ihannoidaan erilaisia aksentteja! He ovat jopa kateellisia niistä! Etenkin suomalainen aksentti, ja suomalaisten muuten hyvä ja sujuva kielitaito aiheuttaa aina ihailua paikallisissa. Joten, keep it up girl ja lisää näitä sympaattisia viedoita sinusta pliis! ;)
Tykkään blogistasi paljon!

Katja

Tosi kiva video, kiitos!! :)
En ole mikään aksenttiekspertti, mutta sanoisin ehkä, että eikähän se ruotsalaiselta aksentilta kuulosta(jos joku pitäisi valita).

Tee vaan lisää videoita, oot niin luonnollinen niissä, että niitä on kiva katsoa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

WELCOME TO DRYBAR ;)

Tänään kävin laittaa hiukset tunnetussa Drybarissa. Omg mikä palvelu ja hiusstylistejä! Katsokaa ylläolvea video, jossa kerron vähän konseptista! Mulla oli niin hauskaa tuolla. Henkilökunnan kanssa juteltiin, ihan kun oltais tunnettu jo pidempään. :D 

Te jotka olette lukeneet mun blogiani pidempään, tiedätte ehkä että rakastan walk-in kampaamoja, jonne voin kävellä milloin vain ja mulle tehdään ainostaan pesu, hieronta ja blow dry..toisinsanoen, taisin löytää toisen olohuoneeni <3 heh! Kotona Suomessa hiuseksperttini on Antonio Flores! Hän on parhaista parhain!  

Mut nyt mä haluan kuulla teidän mielipiteen tästä konseptista? 

Hiuksiakin saa kehua jos haluaa :D hahah! 

Mukavaa päivää rakkaat <3

Link to DRYBAR 

 

 

 

 xxx

Kommentit (8)

Laura

Kuulostaapa ihanalle! Ja hiukset kanssa näyttää hyvälle ;) Oon miettiny, että millaset hiustenhoitorutiinit sulla on ja miten laitat niitä arkisin? :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Jess, kiitos ;)

Hiustenhoidosta on tullut niin paljon kysymyksiä, että teen varmaan oman postauksen aiheesta.

Mutta näin lyhyesti..niin oikeastaan hiustenhoitorutiinini on aika yksinkertainen ja nopea.

Olen laiska laittaa hiuksia ja viihdyn nutturassa :) Myös luonnonkiharuus (laineet) tekevät sen että hiukset on helppo vaan laittaa ponnarille/nutturalle/jättää auki sen kummemin laittamatta niitä. Käytän öljyä latvoihin, koska hiuslaatuni on aika kuiva.

Leikkasin hiukseni ensimmäistä kertaa viime kesänä ja oikeastaan sen jälkeen hiukseni ovat muuttuneet taas hyvinvoiviksi.

Välillä käytän suoristusrautaa, jolla teen isoja kiharoita. Ne pysyykin sitten monta päivää:)

Kerron postauksessa enemmän tuotteista joita käytän, kuinka usein pesen ja miten hiuksiani laitan, joko videon tai vaan kuvien ja tekstin muodossa.

xxx

Piu

Naurattaa kun katot just ylös kun tuo mies tulee hengailee tohon taakse ja et nää mitä se tekee. :)

Silva

Så snyggt! Vet du hur länge det håller? Säg, om man skulle villa ha håret fönat hela tiden, hur ofta borde man gå dit? :D
Måst bara säga att dina inlägg från LA är helt underbara, ni verkar ha de skönt där! Hoppas ni har en härlig tid där, att se dina bilder ger oss här i Finland en liten gnista hopp om att sommaren kanske kommer hit också vid något skede, haha. Ha det bra!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram