Kirjoitukset avainsanalla christmas

Photos by Janita Autio

HOLIDAY HUGS & MISTLETOE KISSES

xx Didem

Kommentit (7)

Hammura

Hyvää joulua teille, te mainio kaksikko! Ja blogisi seuraajalta lämpimät joulutervehdykset myös koko teidän joulunviettoporukalle.

Vierailija

Moikka Didem! Ootte mieletön kaksikko Lucan kanssa. Sun blogia on viihdyttävää lukea! Mä en oo jostain syystä lukenu tätä säännöllisesti viime aikoina ja oon siksi ehkä vähän pihalla teidän nykyisistä asumisjärjestelyistä :) En löytänyt vastausta aiemmistakaan postauksista. Asuuko sun mies tätä nykyä Losissa aiemmassa suhteessa syntyneiden lasten kanssa? Jos oon oikein ymmärtänyt niin oot kyllä mieletön sissi kun pyörität perhettä yksin Suomessa <3 snäppisi perusteella olet Lucalle ihana äiti, erityisesti ilahduttaa se miten et lainkaan aliarvioi hänen älykkyyttään vaan kohtaat hänet fiksuna keskustelukumppanina, mitä hän ehdottomasti onkin!

Didem
Liittynyt17.11.2015

Hei!

Ihana kuulla, kiitos <3

Hahah, joo ei mitään. Sama kuvio meillä jatkunut jo muutaman vuoden, kun lapset muuttivat Jenkkeihin. Eli talvet siellä ja kesät täällä. Mä kuitenkin tein sen päätöksen, että haluan olla enimmäkseen Suomessa. Mun töiden takia ja tietenkin Lucan päiväkodin ja muutenkin stabiilin elämänrytmin takia. Oltiin ennen joulua Jenkeissä kuukausi. Halusin viettää joulun Suomessa. Tämä joulu oli muutenkin erilainen kun aiemmat joulut. Pikkusiskokin lähti Australiaan poikaystävänsä kanssa. Onneksi on facetime, jonka kautta pystyy olemaan yhteydessä siihen toiseen niin paljon kun haluaa. 

Minusta on tullut ihan super insta snäppääjä :D

Kaikkea hyvää sulle <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Vi önskar er alla en Stämningsfull Jul <3 Har packat hela dagen och nu börjar allt vara klart inför morgondagen. Blir härligt att komma hem till Finland. Nu tänker jag ta ett varmt bad med ansiktsmask o skrubb. Vill ju se bra ut på Julafton. ;)

Toivotetaan teille kaikille tunnelmallista Joulua <3 Olen pakannut koko päivän ja kaikki alkaa olla valmista huomista varten. On niin ihana tulla Suomeen. Ajattelin tänä iltana vielä kuoria ihoni, laittaa kasvonaamion ja istahtaa hetkeksi kuumaan kylpyyn. Tahdonhan näyttää hyvältä Jouluaattona. :)

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Tänään sain ostettua viimeisetkin joululahjat. Saa nähdä miten kaikki laatikot mahtuu matkalaukkuihin :D Suurin osa lahjoista on nimittäin laatikoissa. Ensimmäistä kertaa hoidan kaikki lahjaostokset Sveitsissä. Vaikka täältä löytääkin kaikenlaista ihanaa, niin niiden kuljettaminen on rasittavaa ja sen takia olen välttänyt täältä ostamista. Tänä jouluna en kuitenkaan kerkee shoppailla enää Suomessa. :D

  • Olen jouluihminen, joka ei saa joulustressiä.
  • En saa koskaan suklaa ähkyä jouluna, koska syön sitä niin vähän.
  • Pärjäisin erinomaisesti koko joulun pelkällä lanttulaatikolla :D 

Olemme jouluaaton vanhemmillani ja joulupäivän mieheni vanhemmilla. Odotan jo niin paljon. <3 Saan suuren nautinnon siitä kun näen ympärilläni olevat ihmiset onnellisina. Toinen suuri nautinto on se kun toiset avaa lahjojaan :)) Minusta on ihana antaa lahjoja muille. Nytkin hymyilen kun kirjotan tätä postausta, koska mietin jo kun istun sohvalla ja mun mies avaa mun lahjan :D

Kortissa lukee muuten T. Joulutonttu Didem ;)

 

 

Kommentit (6)

Natalie

Moikka, tuli mieleen kuvistasi(joissa kasa merkkikauppojen kasseja),että otatteko miehesi kanssa osaa näin Jouluna mitenkään vähävaraisten perheiden auttamiseen Suomessa/hyväntekeväisyyteen ulkomailla ja jos kyllä, niin miten? Olen itse perheeni kanssa lopettanut jo aikaa sitten "ökymaterialistisen" Joulun vieton. Tarkoittaen, että lahjoja ei osteta (lapsia meidän joulussa ei ole). Nautimme toistemme seurasta ja hyvästä ruuasta/juomista. Omien lahjojemme sijaan muistamme niin Suomessa kuin ulkomailla asuvia ihmisiä, jotka eivät ole niin onnekkaita kuin me ja annamme heille Jouluna edes pienen palan iloa elämään. En kirjoittanut tätä mitenkään pahalla, en tuomitse ihmisiä, kuten sinä, joka pitää siitä että antaa läheisimmilleen kalliita lahjoja, hemmottelee heitä. Halusin vain muistuttaa ehkä kaikkia siitä, että joillekin perheille (täällä Suomessakin) se kuusi, joulupuuro ja kinkku on vain kaukaisia haaveita, lapset eivät edes osaa haaveilla lahjoista. Rauhaisaa Joulun odotusta ja muistakaa myös niitä heikompiosisia (edes näin Jouluna) <3

Didem
Liittynyt17.11.2015

Moikka Natalie.

Tän Jouluna ei ole hyväntekeväisyyttä, mutta mieheni on aiemmin tehnyt jotain pientä hyväntekeväisyyttä Kirkon ulkomaanavun kautta.

Mun perheessä on aika materialistinen Joulu ollut aina, toisaalta lapsiakin on ollut aina ja nyt Luca 2 v. (joka mun vanhempien ensimmäinen lapsenlapsi) joten voit kuvitella kuinka innokas mommo on ostelemaan. Äiti on aina ollut sellainen meille lapsille. :D Isäni ei välitä materiasta ja hän voisi varmaan tallustella samoissa vaatteissa vuodesta toiseen. Todella vaatimaton mies, maailman suurimmalla sydämellä <3.

Puhut asiaa ja mulla tulee kyyneleet silmille kun alan ajattelemaan vähävaraisempia...lapsia, joilla ei ole mitään.

Pidän tärkeimpänä asiana rakkauden. Ilman rakkautta mikään ei tunnu miltään. Ei edes uusi Chanel ;).

Jokainen meistä tarvitsee rakkautta ja jokainen meistä on sen ansainnut. Mä pyrin edes pienellä hymyllä tuntemattomille tuomaan jotain lämpöä ja parempaa oloa.

En tiedä menikö ohi aiheen..mut vähän ajatuksia kuitenkin.

Rauhallista Joulua Sinulle ja Perheellesi <3

Mira

Moikka, tänään ekan kerran luin blogiasi. :) Sellaista kyselisin, hyväsydämisyyttäsi ja aitouttasi kun mietin, että mikä on syntymäpäiväsi/ horoskooppimerkkisi? :)

Nipsukka

Hki-vantaalla on kuulemma kyselty tuotujen lahjojen arvoa, 430€ on raja jonka verran saa viedä Suomeen lahjoja (siis sellainet joka eivät lähde kanssasi maasta pois) muuten joudut tullille makselemaan. Ihan vinkkinä vaan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram