Kirjoitukset avainsanalla holiday

'

Hei vaan täältä Lapista. On ollut ihana irroittautua arjesta ja lähteä hetkeksi kauas kotoa. Tuntuu, että ollaan oltu täällä Levillä paljon pidempään. Kyllästymistä ei ole havaittavissa kenelläkään ja tänään olemme saaneet nauttia auringonpaisteesta koko päivän. Hetki sitten tultiin takaisin mökille. Koko päivän rinteessä/pulkkamäessä vie energiaa ja varsinkin Luca tarvitsee pienet päikkärit aina keskellä päivää. Meillä on ollut ihanaa yhdessäoloa perheen kesken. Paljon, paljon naurua, saunomista, pizzan tekoa, tanssiesityksiä, Lucan järjestämiä leikkimielisiä kilpailuja muille perheenjäsenille. Lucan kummisetä perheineen tuli myös Leville, joten ollaan tämä päivä leikitty yhdessä. Nyt ollaan siis mökillä ja pojat pelaa korttia. Odotellaan Lucan heräämistä, jonka jälkeen mennään tutustumaan iglukylään. Levin igluilla on tänään avoimien ovien päivä ja kahvi ja mehutarjoilua :)

Palataan pian!

Ainiin..Luca laski tänään isän kanssa ensimmäistä kertaa mäkeä. Kaveri oli niin innoissaan. Vuokrattiin kolmeksi tunniksi sukset ja monot. Huomenna uudestaan. Lucalla on sellaiset vauhtilasit päällä, joten niillä kuulemma pääsee kovaa (Lucan mielestä). En ole ehtinyt olemaan koneella, pahoittelut siitä. Uskon kuitenkin, että ymmärrätte :) 

Paljon kuvia on tullut otettua, vaikka suurin osa kuvista jää muistoksi omaan perhe-albumiin. Lapset lensivät meille sunnuntaina ja ovat täällä nyt pari viikkoa, kun Jenkeissä on spring break. Ihanaa viikkoa kaikille. 

Päivä kerralla mennään täällä ja aika fiilispohjallakin. Lumilinnassa käytiin eilen, ja tänään mennään sinne iglukylään. Päiviämme ja tekemisiä voitte seuraa ig-storysta. 

xx Didem

Kommentit (1)

Vierailija

Kiva kun uskallatte pukeutua mustaan, välillä tuntuu että se on niin paheksuttua, ainakin minusta. Joskus voisit tehdä postauksen jossa kerrot ajatuksiasi väreistä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

                                                                               College knit - H&M

                                                                               Shorts - BERSHKA

                                                                                  T-shrit - H&M

                                                                              Brosche - CHANEL

                                                                             SHADES - RAY BAN

Se on selvästikkin LOMA MOOD. Siirrettiin just lentoja vielä viikon eteenpäin.

Tänään on sen verran lämmintä että tarkenee jopa poolilla. Tähän ei tuule yhtään, niin tulee ihan hiki. Uimaan mua ei kyllä saa, mut Luca nauttii. Se on selvästikkin enemmän aurinko kuin talvi ihmisii. Täällä on päivisin ihan lämmintä, mutta illat ovat viileitä. Paikalliset vetelee uggseissa ja talvitakeissa, kun taas turistit ovat sitä mieltä, että vaikka palelisi, niin aurinkorannikollahan ei vedetä takkia päälle lainkaan. :D Takeista puheen ollen, löysin eilen kivan duffelitakin Zarasta. Näytän sen huomenna teille.

Lucan elämässä tämä syksy on oikeastaan ensimmäinen pidempi jakso, kun ollaan oltu Suomessa ja niin sanotusti kylmemmässä maassa. Viikon päästä päästään ehkä tekemään lumiukkoja ja valmistelemaan joulua, mutta nyt takaisin poolille nauttimaan lämmöstä. Vähän on tullut väriäkin kasvoille. :) 

                                                                                     xx Didem

 

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Mikään ei voita sitä tunnetta että on perheen kanssa. Että viettää aikaa rakkaimpien ihmisten kanssa. Että kuulee poikansa sanovan kuinka paljon rakastaa "pappaa" (eli isää). Että saa nukahtaa ja herätä toisen kainalosta. Että on turvassa. Siihen ei tarvita hienoja ravintoloita ja mitään sen kummempaa. Ei edes isoa matkalaukkua, vaan voi melkein kävellä samoilla housuilla joka päivä, koska on pakannut vain yhdet housut mukaan ja 5 eri mekkoa tänne viileeseen Espanjaan. :D 

Valitsin sinut kerran rakas, ja se pitää! 

Meidän mini perheloma on ollut täydellistä tähän saakka. Ollaan vaan oltu yhdessä ilman sen kummempaa ohjelmaa. Yhtenä päivänä mieheni vei minut kuvissa näkyvälle rauniolle. Näkymät sieltä oli huikeat. Sain hänet ylipuhuttua kuvien ottamiseen. Kun lähdimme jatkaa matkaa mutkikasta vuoristoa pitkin, kysyin miksi näitä raunioita tai "viittä vaille valmiita" olevia taloja/talokomplekseja on niin valtava määrä täällä Espanjassa? ..ja sit hän alkoi kertomaan. Nyt olen taas vähän viisaampi. ;)

Mitäs teille kuuluu?

                                                                                             xx Didem

Kommentit (6)

Kylli

Hienoja kuvia! Paita näyttää ihanan lämpöiseltä. Mistä sen voi hankkia? :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Paita ollut onnistunut ostos H&M. Pysynyt myös hyvänä, vaikka ollut kovassa käytössä. Se on mohair blend.

xx

Malla

Ihanaa perhelomaa! Hienolta näyttää ja huipulta kuulostaa tuo onni, kun on yhdessä perheenä lomalla. Nauttikaa!

Viivuli

Voi kultapieni, etkö lue koskaan uutisia tai seuraa mitenkään maailman menoa, kun Espanjan tilanne tuli sinulle vasta nyt tutuksi?

Didem
Liittynyt17.11.2015

Ei tarvitse voivotella. Luen kyllä uutiset. 

Mutta olin yllättynyt että se näin vahvasti näkyy täällä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Nyt alkaa tämä raikas syksyinen Helsinki hieman kyllästyttää. Olen päässyt tasan yhden kerran käyttämään lyhythihaista mekkoa Helsingissä..siis c'mon! Mä oon muutenkin sellainen vilukissa, että silloinkin menin vaihtaa puolen päivän jälkeen vaatteita lämpimämpiin. 

Näissäkin Minnan ottamissa kuvissa, mä palelen. :)

Päätin tehdä jotain tälle "aurinko miksi olet piilossa" asialle ja hankin itselleni reissun auringon luokse. Lähdetään ystäväni kanssa nauttimaan lämmöstä, mielettömän upeasta hotellista ja sen antimista. Voi olla että matkakohteemme kaupunki jää kokonaan näkemättä, mutta checkattiin kuitenkin etukäteen mitä kaikkea siellä olis voinut tehdä ja nähdä. :D

Nyt iltateet ystäväni kanssa.

xx

Kuvat/MINNA

Kommentit (6)

Vierailija

Ihana asu! xx
Itekin tässä juuri googlailen erilaisia matkakohteita.. Alkaa pikkuhiljaa tympimään tää Suomen kesä.. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram