Kirjoitukset avainsanalla style

Kauluspaita //  Urban A: Stylein Jackie shirt 

Underwear // Tommy Hilfiger

En ole koskaan omistanut täydellistä kauluspaitaa, kunnes eilen se löytyi. Se tunne kaupassa, kun näin ja tunsin, että se on löytynyt ja se tuntui ja näytti päälläni just niin kuin halusin sen näyttävän. Olin jutellut Sofian kanssa aiheesta joskus aiemmin ja muistin, että hän sanoi Urban A:ssa olevan kivoja paitoja. Vaikka käyn liikkeessä jonkun verran, niin kauluspaitojen etsintää en ole harrastanut siellä. Olin jopa jo melkein luovuttanut paidan suhteen.

Selitin eilen unelmien paitaani Urban A:n Andrealle ruotsiksi: " Vet du den ska va såndän boxig o kort, lite oversized, men inte boyfriend. Den får absolut inte vara lång bakifrån, utan sådär jämnlång vet du? Den ska int heller kännas som en kragskjorta" :D Allright, my friend! 

Minä ja uusi paitani, me bondattiin heti kättelyssä. Sovituskopissa selasin nopeasti iphonen kamerarullaani, jonne olin tallentanut inspiskuvia tämän tyyppisistä paidoista ja asuista. Otin paidan S -koossa, koska halusin olkapäiden saumojen roikkuvan. Paita on hyvällä tavalla oversized, mutta ryhdikäs ja samanpituinen edestä ja takaa. Minulla on erikoinen suhde kauluspaitoihin, sillä en pidä lainkaan tyköistuvista kauluspaidoista, eikä sellainen myöskään sovi tyyliini.

Jos, et halua käydä poikaystäväsi vaatekaapilla ja kiinnostuit tästä, niin käy kokeilemassa. Paita on puuvillaa ja kuulemani mukaan laadukas. Hintalapussa lukee 126 e. 

" A girl and her bed on sundays are an endless love affair "

Juuri näin..:)

ps. Ehditte tänään vielä osallistumaan huomiseen arvontaan täältä.

xx Didem

Kommentit (2)

Seila

Halusin toivottaa sinulle Didem hyvää viikkoa ja kiittää siitä mitä teet lukijoillesi päivittäin; inspiroit, annat perspektiiviä sisäiseen ja ulkoiseen kauneuteen ja ennen kaikkea itsestään välittämiseen ja itsensä arvostamiseen. Olen aivan eri elämäntilanteessa kuin sinä ja täysin erilaisella alalla, mutta blogisi piristää viikoittain! Keep on going!

Didem
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos paljon Seila ❤️ Ihmisen elämäntilanne ei kuitenkaan määrittele se millainen olet, ainakin näin minä ajattelen. Mielettömän kauniita sanoja jotka tuntuu syvällä sydämessä.
Hyvää viikkoa myös sinulle. Pidin muutaman päivän läppäritauon, kun Luca ollut kipeenä ja kotona. Teki niin hyvää sekin..hetkellisesti tuli ikävä koti-äidin arkea. Teen postauksen ajatuskistani 😊

xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Mahtaakohan mulla olla lukijoita, jotka ovat kiinnostuneita kuulla lapsen kasvatuksesta, äitiydestä, raskausajasta, vartalonmuutoksesta, raskausajan ruokavaliosta, vauva-ajasta, lapsen kanssa matkustamisesta etc ? 

En tiedä, mutta kokeillaan :) Nyt saa siis esittää aiheeseen liittyviä kysymyksiä. Kerron mielelläni omat kokemukseni, millaista oli odottaa Lucaa ja millaista on olla hänen äitinsä. 

Jos kysymyksiä tulee paljon, niin teen niistä ihan oman vastaus-postauksen. Jos kysymyksiä vain muutama niin vastaan tänne kommenttiboxiin. 

Puistoasuni on kokonaan Zaraa, Conversen kenkiä ja RayBanin laseja lukuunottamatta. ;)

xx

Kuvat/Stefu

 

 

 

Kommentit (26)

sanni

Jossain sun vanhassa postauksessa ulkomailta sulla oli itteäni miellyttävä tyyli, rennot vaatteet, tyyliin hattu ja aurinkolasit, näytit niin coolille niissä vaatteissa et lisää sellaista matskua!

Mutta postauksen aiheeseen..Minkälaisen elämän toivoisit Lucan saavan?

Laura

Miten viimeisimmilläsi vielä matkustit lentäen ja kuinka pitkiä lentomatkoja? Oliko tuskallista. Suunnittelemme lomaa jenkkeihin vielä raskasuviikoilleni 30-31 ja pelottaa miten lentäminen sujuu sen kokoisena..

Piia

Hei, sinä Jenkkilään lentäjä - tarkista kattaako matkavakuutuksesi raskaudesta tai synnytyksestä johtuvat kulut, jos olet vapaa-ajanmatkalla. Viimeaikaisen uutisoinnin ansiosta tulin katsoneeksi oman jatkuvan matkavakuutuksesi ehtoja ja se ei kattanut mitään edellisistä. Jenkeissä ei käsittääkseni välttämättä edes pääse hyvään sairaalaan sisälle, jos ei ole vakuutusturvaa. Hyvää matkaa!

mafh

Är du inte rädd att Luca blir bortskämd eftersom han får så mycket uppmärksamhet? Jag vet att han har halvsyskon men dom ser han ju inte så ofta?

Vilket är Lucas starkaste språk? Du talar svenska med honom, Mikko talar finska - var ska han gå i skola? Vilke språk känner du att är viktigaste att han kan?

me

Olisitko halunnut mennä naimisiin ennen lapsen tuloa?
Mikä on parasta äitiydessä, entä vaikeinta?
Millainen äiti olet?
Onko lapsen saaminen ollut parasta mitä sinulle on elämässäsi tapahtunut?
Haluaisitko lisää lapsia?

N

Millaista on kasvattaa lasta eri maiden välillä? (Olen uusi lukija ja olen käsittänyt että elättä vuorottain eri maissa, jos en ole erehtynyt?).

mama

Mikä on ollut pisin aikasi erossa Lucasta?
Minkälaista on olla äitipuoli miehesi lapsille?

Ellen

Miksi halusit äidiksi?
Mikä ikä on sinusta sopiva tulla äidiksi?
Mitä juttuja teette tavallisena päivänä Lucan kanssa?
Mikä on ollut "pahinta" tai ikävintä äityidessä?
Onko muiden ihmisten suhtautuminen sinuun muuttunut, kun tulit äidiksi?
Kuinka monta lasta vielä haluat?
Suostuuko Luca aina pukemaan ne vaattet mitkä sä haluat/olet valinnut?
Mikä on Lucan lempiruokaa?
Tuntuiko raskausaika pitkältä, sopivalta vai lyhyeltä?
Kävitkö neuvolassa ja mitä pidit?
Onko lapsiperhe arki mielestäsi ns. rankempaa kuin lapseton elämä ja millä tavoin?
Voisitko kuvitella olevasi lapseton?
Kuinka usein Lucaa hoitaa joku muu kuin sinä tai miehesi? Hoitavatko isovanhemmat?
Miten elämäsi on muuttunut lapsen tulon myötä?
Oliko lapsen saaminen elämäsi paras asia?
Millainen on mielestäsi hyvä äiti?

Wilma

Lapsen tyyli kiinnostaa eli mistä hankit yleensä Lucan vaatteet? Mistä tämän postauksen paita on?

Mommy

Mikä on lempilastenvaatemerkkisi?
Jos Luca haluaisi laittaa Angry Birds paidan päälleensä, niin antaisitko hänen pukea sen?
Oletko tarkka värien tai merkkien suhteen, mitä puet Lucan päälle?
Ostatko Lucallekin paljon vaatteita Zarasta?
Luca on aloittamassa tanssin harrastamisen, vai mitä? Mitä mieltä olet, jos hän isona haluaisi balettitanssijaksi?
Ostatko Lucalle paljon leluja?
Oletko tiukka vai lepsu äiti?
Kehutko Lucaa paljon?

Moips

Oon aina halunnut olla nuori äiti ja edustat mulle just sellasta "unelmien äitiä" (=nuori, osaa vaalia omaa aikaa ja on ihanan rakastava omalle perheelle). Pelottiko sua aluksi yhtään, nuorena Lucan saaminen? Tai onko ollut joitain yllättäviä haasteita? :-)

Pia

Får man fråga sånt här men hur ofta träffas din man o hans äldre barn? Vad tänker du om det? Har själv svårt att föreställa mig att mina barns pappa sku vara med dom bara nu o då eller att han sku ha andra barn o vara tillsammans med dom bara några gånger om året (vet ju inte om din man har det så).

Noname

Muuttuiko vartalosi raskauden/synnytyksen myötä? Entä miltä sektioarpi näyttää nykyään? Urheilitko paljon raskauden aikana/sen jälkeen? Jäikö kehoosi muita näkyviä muutoksia kuin sektioarpi?
Kaikki "pinnalliset" asiat mietityttävät eniten.

J

Julkaiset paljon kuvia pojastanne, joista hänet tunnistaa selvästi. Aiotko tehdä niin jatkossakin hänen kasvaessa? Mietitkö mahdollisia negatiivisia seurauksia, jotka kohdistuisivat Lucaan (luin saman vauva.fi keskustelun ja tulin siihen tulokseen että en haluaisi yhtä ilkeämielisten ihmisten katsovan lapseni kuvia)?

metsän keiju

Olen ymmärtänyt, että olet opiskellut varhaiskasvatusta ja olet tutkintoa vaille lastentarhan opettaja. Miten oppimasi näkyy joka päiväisessä äitiydessäsi?
Millainen olet kurinpitäjänä? Saako Luca tehdä ihan mitä haluaa? Miten asetat rajat hänelle?
Kuinka rajoitat sitä mitä kaikkea materiaa/leluja hän saa?
Mikä on asenteesi tabletti/tietokonepeleihin noin nuorelle lapselle?
Saako Luca katso telkkaria? Miten rajoitat vai rajoitatko?
Mikä on asenteesi varhaisoppimiseen: esim. lukemisen, kirjoittamisen tai math dots -systeemin avulla opettamiseen Lucan ikäisille ja häntä nuoremmille?
Aiotko jossain vaiheessa suojella hänen identiteettiään netissä (esim. kasvot peittoon)?
Mitä uskoa toteutat tai opetat Lucalle? Esim. rukoiletteko iltarukouksen?
Kuinka jaatte Lucan kasvatuksen miehesi kanssa? Jos Lucaa pitää ojentaa jostain, oletko se yleensä sinä vai miehesi? Vai suunnilleen yhtä usein molemmat?
Kiitos jos jaksat vastata!
Ja kiitos mielenkiintoisesta blogista!

Dingeldong

"Tutkintoa vaille lastentarhanopettaja". :D Jokainen perämetsän Paavokin on "tutkintoa vaille lastentarhanopettaja".Tällä logiikalla ihan jokainen on lastentarhanopettaja: hitsi vaan kun se pikkujuttu eli tutkinto puuttuu. Hohhoijaa. Miksei voi vaan suosiolla todeta, että koulut on jääneet kesken. Mitä sitä kiertelemään. Didem ei oo lastentarhanopettaja enkä minä ole presidentti.

M

Dingeldong. Oot sinänsä oikeassa mutta muodollinen pätevyys ei ole sama kuin pätevyys, ja Didemin kanssa opiskelleena voin vakuuttaa että pätevyyttä on vaikka muodollisuus puuttuu. Didemin lämmin olemus, osaaminen ja aito välittäminen välittyi myös minulle, täysin muodittomalle ja jo aika vanhalle naiselle.

Joanna

Didemillä on taustalla keskeytyneet sosionomiopinnot, ei lastentarhanopettajan. Sosionomi voi nykyään toimia lastentarhanopettajan virassa ja siksi jotkut sosionomit väittävät opiskelleensa lto:ksi, mutta kyllä virallinen lastentarhanopettajien koulutus edelleen järjestetään yliopistoissa kasvatustieteellisissä tiedekunnissa.

petra

Hei Didem! Pidän niin rennon naisellisesta tyylistäsi ja nyt kun olen itse raskaana (ja eilen sain ultrassa tietää odottavani pientä poikaa <3) olisi kiva saada joskus postausta Lucan pukeutumisesta/lookeista vuosien varrelta! Tuntuu, että kaupat ovat täynnä tyttölasten röyhelöitä, mutta miten pukea poikalapsi jo pienestä pitäen coolisti?! Ihanaa loppukesää! :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Onnea <3 Mieletön juttu! Miten olet voinut?

Varmasti vastaus postauksessa julkaisen myös hänestä otettuja vauva kuvia vuosien varrelta.

xx

Vierailija

Raskausajan must vaatteet kiinnostavat kovasti! Myös kaikki ihonhoito yms. raskausaikana. Rasvasitko itseäsi raskausarpien pelossa? Jos niin millä tuotteella? Kiitos virkistävästä blogista!

Laura

Menetätkö ikinä hermojasi lapsen kanssa? Huudetaanko teillä? Saako myös nuo vaikeat/väärät tunteet näkyä arjessa?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Tämä palatsi vei mun sydämen. Istanbulin Kempinskissä järjestetään paljon upeita tilaisuuksia ja häitä. Astelin portaita alas enemmän rokkipimun kuin morsiamen näköisenä, mutta myönnän että hetken aikaa siellä ylhäällä seistessäni, kaunista auringonlaskua katsoessani ja omaa kultaa miettiessäni, tuli sellanen fiilis et voi jos just silloin siinä hetkessä olisin astellut portaita alas kaunis yksinkertainen häämekko päälläni mieheni kanssa. Se fiilistely jäi lyhyeksi, koska aurinko laski nopeasti ja hotellin shisha lounge houkutteli luokseen. Lasi shamppista, shisha ja pähkinöitä. 

MUTTA..:) jos joskus mennään mieheni kanssa naimisiin, niin en oikeasti edes tiedä missä, minkäkokoiset ja minkätyyppiset häät haluan. Ennemmin ehkä idylliset puutarhahäät yksinkertaisiella dekoreella (väri valkoinen) kuin romanttiset rantahäät. Ei mitään jäykkiä juhlia, vaan rennot bileet laadukaan livemusan kera. 

Häämekkoni upeuden salaisuus piileisi sen yksinkertaisuudessa. 

Vauva.fissä kirjoitellaan miksi emme ole naimisissa ja kuinka jään tyhjän päälle jos erotaan? Tämäkin keskustelu vain sen takia, koska kyseessä on varakas mies. Jos olisin yhdessä ihan tavallisen duunarin kanssa, niin ketään ei kiinnostais toi aihe. ;) Koska jotkut teistä on huolissaan kuinka tulen pärjäämään, niin oikein hyvin (vaikka emme olisikaan naimisissa). Vaikka jotkut varmaan toivoisikin että jäisin tyhjän päälle. Miten joku (eli minä) voin aiheuttaa noin agressiivisia tunteita joitain ihmisiä kohtaan. Minulle täysin tuntemattomia tyyppejä, tai who knows..ehkä joku katkera exä siellä haukkuu, mut siis näin yleisesti niin aika raskasta touhuu. Mä en ainakaan jaksais laittaa energiaa johonkin toisen ihmisen elämän spekuloimiseen, haukkua häntä anonyymisti netissä ja toivoo hänelle vain huonoa tulevaisuutta, oli kyseessä sitten joku tuttu, puolituttu, pahin viholliseni tai random tyyppi. Mulla tulee paha mieli siitä että pyöritään negatiivisessa ympyrässä, jossa haukkuminen ja ilkeily on se juttu. Täytyy olla todella paha mieli jollain. 

Yksi frendi (miespuolinen) kysyi minulta kun juteltiin jostain (taihän oikeastaan totesi), että miksi naiset eivät oikeasti ole tuolla korkeissa johtavissa asemissa ?!

- Koska mies hakee vertaisistaan tukea, haluaa jakaa ja verkostoituu. Mies haluaa tukea muilta ja myös itse tukea muita, mutta nainen sen sijaan kokee muut naiset uhakseen ja haluaa varmistaa ettei kukaan muu lähellä pärjää. 

Toi on varmasti totta. Ei saa kuitenkaan yleistää. Bisnestä tekeviä ja muita naisia kannustaviakin naisia löytyy rutkasti. Minkälaisia kokemuksia teillä on?   

No mutta ihanaa lauantai iltaa missä ikinä olettekin. Mä oon edelleen mökillä :D ja se on jo aika hurjaa. Elämäni pisin aika mökillä menossa, eli viikko. :D  Pus <3

                             Shortsipuku & korot/Nelly.com (gifted), Nahkarotsi/ZARA, laukku/Chanel

Kuvat/MVR

Kommentit (13)

Annastiina

Waude! Aivan mahtavia kuvia ja ai että olet kaunis! Ja jälleen kerran mahtavia sanoja, täysin samaa mieltä! Nauti Didem mökkeilystä ja suomen kesästä :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Nautin, kiitos :) Just tulin saunasta ja nyt pötköttelen sohvalla.

Hyvää yötä <3

mamma

Taidat painostaa avimiestäsi naimisiin menolla kun näin vihjailet täällä blogissakin asiasta ja olet sanonutkin että miehesi lukee tätä. Mutta painostamalla avio ei tuu kestämään ja vaikuttaa vähän siltä, että miehesi on enemmän kuin tyytyväinen parisuhteenne statukseen nyt, jos olisi halunnut naimisiin niin kai olisi jo kosinut? Ehkäpä hän tietää että avio ei loppujen lopuksi muuta mitään, se on vain nimi virallisissa papereissa, teillä on kuitenkin paljon pysyvämpää eli lapsi.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Mä oon tällainen yliromantikko ja minusta on kiva jakaa eri fiiliksiä kanssanne, ilman mitään taka-ajatuksia. Se nyt olis aika traagista jos tällä tavalla painostaisin miestäni naimisiin?! Niin deepiksi se mun häähetki niillä portailla ei mennyt :)

Ajattelen itsekkin (kuten myös mieheni) että avio ei muuta mitään, enkä edes mieti mitään virallisia papereita. Minusta olisi ihana vaan laittaa se hääpuku päälle. :)

Hyvää yötä <3

terveisin, 28 v. lapsenmielinen ikiromantikko

Kaisa

Minä olen menestynyt nainen urallani ja ympäröinyt itseni menestyneillä NAISILLA jotka kannustavat ja iloitsevat toisten saavutuksista. Me luomme verkostoa lähinnä naisista koska kyseessä on kauneusbisnes. Ei voi yleistää naisia tässä asiassa. Tiedän todella paljon kateellisi miehiä jotka puhuvat pahaa toisistaan ja haluavat toisille vain huonoa. En ole koskan kaivannut miehiä ympärilleni urani etenemisessä ja olen elämäni työskennellyt vain naisten kanssa ja heidän kanssa tulen erittäin hyvin toimeen. En ymmärrä taas naisia jotka aina haukkuvat ja on sitä mieltä, että naisten kanssa ei voi bisnekset toimia. Silloin on valinnut ympärilleen aivan väärät naiset. Elämä on koko ajan valintoja täynnä...

Didem
Liittynyt17.11.2015

Hei Kaisa ja hyvä kun kirjoitit, koska ei todellakaan voi yleistää naisia tässä. Kävinkin lisäämässä tekstiin sen että tätä ei voi yleistää. Se on tärkee pointti. Hieno ura tarina sinulla.

Tästä aiheesta olis mukava saada keskustelua ja samankaltaisia tarinoita myös muilta naisilta. Miksei miehetkin voisi osallistua..en vaan usko että hirveän moni mies tätä blogia lukee :D

Haluaisin täysin puolueettomana lukea miesten sekä naisten kokemuksia tuosta aiheesta.

xx

Roosa

Aivan upeita kuvia, ja niin ihanan näkönen toi paikka! Olet kaunis!! Tulee kyllä paha mieli noitten ihmisten puolesta jotka viittii kirjottaa noin julmasti. Se kertoo enemmän niistä ihmisistä, ettei oo kaikki hyvin kuin susta! Oot ihanan itsevarma nainen, kaikki sais ottaa mallia! <3 mukavaa mökkeilyä! :)

Maria

Sanotaanko näin, että monesta asiasta olen kanssasi erimieltä.
Korvaani kuulostaa kuitenkin todella pahalta jos anonyymisti netissä haukutaan ja vieläpä tuollaisilla ilkeyksillä. Älä tuhlaa aikaasi tuollaiseen roskaan, vaan tee sitä mistä nautit..! Ja jossa olet hyvä ja tuotat iloa/inspiraatiota muillekin, kuten tämä blogi ja sen kauniit kuvat kauniista ihmisestä eli sinusta. Kaikkea hyvää Didem !
T. Vastarannan kiiski :D

Milla

Upeita kuvia! Sun jalat vaan jatkuu ja jatkuu! Anonyymit haukkujat menee mulla kans yli hilseen, koita olla välittämättä. Itsekin romantikkona tiedän miten tollaset ajatukset ja haaveilut parantaa päivää ja tulee hyvälle tuulelle. :)

Helena

Onpa sulla kauniit, sirot nilkat. Kade olen (positiivisesti). Harmi, että sua mollataan nettifoorumeissa ihan hassujen asioitten takia. Kateellisuus kai useimmiten takia. Mukava elämähän teillä on yhdessä, ja miehesi kuulostaa siltä, että ei jättäisi sinua pulaan vaikka joskus eroaisittekin (toivottavasti ette). Sinulla on myös vahva tukiverkosto, joten aivan varmasti pärjäisit yksinkin.

Avioliitosta olen kyllä sitä mieltä, että se ehdottomasti muuttaa asioita ja suhdetta varmemmaksi ja vakaammaksi. Ei ole yhtä helppoa lähteä siitä pois ja avioliitto on jo historiansakin takia paljon vahvempi liitto kuin avoliitto. Minulla oli ihan erilainen yhteenkuuluvuuden tunne, kun menimme naimisiin mieheni kanssa, vaikka kaikki oli kunnossa sitä ennenkin:)

Mankka

Ihania kuvia ja tuosta vauva sivusta, plääh. Kateelliset huutelee ja karavaani kulkee. Voi kun ne siellä kirjoittelevat ihmiset käyttäisivät senkin ajan jonka käyttävät toisten haukkumiseen niin itsensä sivistämiseen tai vaikkapa lukemiseen/opiskeluun.

Sara

Olet nuori, kaunis ja trendikäs. Tykkään blokistasi, se on raikas, tyylikäs. Ihmiset/ nämä anonyymit tyypit ovat vain kateellisia sinulle. Tiedän tunteen, tuollainen on kauheaa... Älä välitä, nauti elämästäsi, perheestä ja romantiikasta... vaaleanpunaisia ajatuksia ei ole koskaan liikaa.. kaikkea hyvää...;)

-kata-

Jos olisit yhdessä perusduunarin kanssa, sinun itsesi olisi ehkä pakko hankkia tuloja ja elää ns. penniä venyttäen. Toisekseen perusduunarin kanssa eläisit ihan peruselämää ilman luksusta, "tiputus" eron jälkeen ei olisi niin suuri. Siitä ehkä enemmän kyse.

Naisten vähyys johtoasemassa johtuu paljolti (ihan tutkimustenkin mukaan) siitä, että naisen urapolku on jo perhesyistä erilainen, nainen ei pysty alusta asti panostamaan uraan 100%, vaan panostusta vähentävät perheenperustaminen ym. Toisekseen ei liene ihan tuntematon juttu, että miehen euro on naisen 80 senttiä.. vähän samasta asiasta kyse.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kesälomalla olen innostunut kuuntelemaan YLE Puhetta. Olen oppinut paljon ja nyt minusta tuntuukin että olen mahdottomasti viisastunut. Suosittelen vaihtamaan musiikista Puheelle. Tulee paljon ajatuksia herättäviä ohjelmia. Mökille ajaessani piti ihan soittaa miehelleni ja kertoa juuri radiosta oppimani asia. Aika usein muuten soitan ja haluan kertoa jonkun pienen asian jonka olen tajunnut tai oppinut.

Mökillä olemme tänä kesänä puhuneet havaintojen tekemisestä. Esa Saarinen on kuulemma pyytänyt lapsiaan kertomaan päivän aikana tekemistään havainnoistaan ja jos havainnot ovat kehittyneet oivalluksiksi on filosofi-isä antanut pienen palkinnon. Kesän aikana mekin olemme havaintoja jakaneet ja niistä on muutama palkinnon arvoinen oivalluskin syntynyt.

Nyt YLE Puheella Jorma Uotinen keskustelee Tarja Halosen kanssa, mutta aurinko paistaa niin lämpimästi, että lähdemme veneretkelle saareen paistamaan makkaraa ja syömään eväitä.

Kuvat otti Stefu kun olin lähdössä mökille lounaalta merimakasiineilta. 

                  Nahkatakki/ZARA, Mekko/ZARA KIDS, kengät/Adidas, Laukku/Chanel, Korut/Hermes

Kuvat/Stefu

 

Kommentit (16)

Vierailija

Ihania kuvia! Ja muuten mua on aina kiinnostanut että osaatko puhua turkkia yhtä sujuvasti kuin suomea ? :)

Diplomi.....

No nythän täällä odotetaan kieli pitkällä niitä oppimiasi asioita! Jaa nyt nämä tai edes pari parasta uutta oppia meidän muidenkin kanssa :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

No vaikka Tarja Halosesta :) Hänelle presidenttiys ja sitä edeltänyt työ politiikassa on tullut enemmän sattumalta kuin suunnitellusti.

Saadakseen huippu uran, ei välttämättä tarvitse pitkän aikavälin suunnitelmia, vaan kun tekee omaa hommaansa hyvin, niin erilaiset sattumukset ohjaa uusin mahdollisuuksiin. Niin mä ainkain haluan uskoa :) Sitä keskustelua oli kiva kuunnella.

En kuitenkaan halua vähätellä määrätietoisen ja suunnitelmallisen uran valinneita, mutta pointti on se että suunnittelemattakin voi päätyä vaikka presidentiksi.

xx

sarah

Moi didem. kauniit vaatteet ja kaunis sinä. semmoinen asia vain, että poltatko tupakkaa `?

Adeline

Jos ohjelman vaikutus oli sellainen kuin kuvailit, jätän väliin. Yleensä näiden pitäisi saada ihminen tiedostamaan oma tietämättömyytensä ja ajatusmaailman suppeus, ei tuntea itseään viisaaksi. Mitä se insinöörin viisaus sitten onkaan.. Kiitos kun varoitit! P.S Viisaus ja fiksuus ovat hivenen eri asioita. Viisauden kehittyminen vaatii hieman enemmän, kuin hetken filosofien puheita kuunnellessa shoppailureissun päätteeksi.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Olet tietenkin ihan eri sfääreissä ja minä aloittelijana innostun jopa vähän vähemmästä, mutta maasta se pienikin ponnistaa .:D

xx

Anna

Hei Didem!

Minkä kokoinen Chanelisi on? Sekä tämä musta, että muut värit :). Ovatko ne eri kokoja? Olisiko mahdollista saada postausta, jossa ne olisi kaikki samassa kuvassa. Haaveilen tässä omasta ja kuvissasi Chanelisi näyttävät aina niin ihanan kokoisilta.

Vierailija

Suosittelen myös 97.5 taajudella kuuluvaa Yle Mondoa, josta tulee eri kielillä ohjelmaa :) Itse kuuntelen yleensä englanniksi tulevia ohjelmia, tosi mielenkiintoista!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram