Kirjoitukset avainsanalla shoes

Ensin on pakko lähettää teille iso iso kiitos. Olette kirjoittaneet niin kauniisti minulle, liikuttavaa. Tosiaan tällä viikolla koitan lyödä lukkoon blogikirppis päivän, jolloin voin sitten ilmoittaa teillekin ajoissa ajan ja paikan. 

Tänään ollaan oltu mieheni kanssa lamppuostoksilla. Onneksi meillä on aikalailla sama maku, ei tuu hirveesti vääntöö sisustukseen liittyvistä asioista. Mentiin yhdessä hakee Luca dagiksesta ja siitä Caruselliin syömään burgerit ja uunituoreet korvapuustit. 

Olin unohtanut nämä kuvat Lumi sneakers launchpartysta. Niin coolit nuo mustat Lumit.

Käyn läpi tässä vähän kenkiäni. Blogikirppikseen on nimittäin tulossa muutamat kengät myyntiin. Ainakin yhdet Guccin ballerinat ja mustat Ralph Laurenin nahkanilkkurit. :) 

Tunnelmallista iltaa! Syksyssä parasta on just nämä pimeät illat ja tuoksukynttilät. Kynttilät ovat jo ahkerassa käytössä kotona.

 

                                                                                       xx Didem

 

Kommentit (6)

Vierailija

Ihana oot! :) jee vanha didem is back!! Tykästyin aikoinaan sun tapaan kirjottaa kaikkee "hömppää" . Niitä on ollu ikävä! Mukavaa syksyä sinne teille! <3

Iina

Ei liity aiheeseen, mutta mitä shampoota ja hoitoainetta käytät? Olen kasvattanut oman värini takaisin ja nyt tuntuu kaikki tuotteet 'ylihoitavilta' eli tukka näyttää rasvaiselle. Nyt käytän teepuu shampoota joka on kyllä hyvä, mutta vaihtelu virkistää :) ihanaa syksyä sinulle olet upea!

Miiauu

voii blogikirppis olis niin hyvä idea:)) ostin sun vanhat tennarit vuosi sitten ja edelleen kovassa käytössä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Viime viikonloppuna osallistuin ensimmäistä kertaa elämässäni huutokauppaan. Huusin itselleni nämä Louboutinin klassikot Intern-flat loaferit. Viimeistet pari tuntia mulla oli kaksintaistelu yhden toisen tytön kanssa, mutta päätin että aijon saada kengät ja that's it! Oli jännää ja nyt olen onnellinen kenkien omistaja. Kengät ovat erittäin hyvässä kunnossa (edellisen omistajan jalassa olleet pari kertaa) ja punainen pohja on suojattu kumipohjilla.

Muutenkin on mahtavaa kuinka sosiaalisen median kautta tavarat saa uuden kodin. Vaikka en itse ole vielä myynyt mitään netissä, niin seuraan eri kierrätys/kirppis yhteisöjä aktiivisesti. 

                                                                     Hänelle vanhat. Minulle uudet.

 

                                                                          Terkut Lontoosta  xx Didem

 

Kommentit (19)

Henna

Öööö anteeksi mielestäni nuo on kyllä tosi rumat.aamutossut...muuten tyylisi kaikki osaset on aina tosi jei jei jees:)

Joujou

Erositteko pikku g:n takia sillon koska hän ei ollut enään ns. Julkisuudessa ? Haitko sitä vain sen kautta? Olen nähnyt teidät joskus.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Outo kysymys. Ei erottu sen takia, me oltiin molemmat tosi nuoria. Henkka oli mun ensimmäinen poikaystävä ja oltiin lähes 3 vuotta yhdessä. :)

Viivi

Eikä haha! Mä olin ihan valtava pikku G fani:DD olitko mustasukkanen tyttöfaneille ja oliko julkisuudesta mitä huonoja puolia teidän suhteelle? Pikku Ghän oli ihan tosi suosittu silloin!

H

Ai oikein klassikot? Crocksitkin näyttää paremmilta kuin nuo niittikoristellut aamutossut. :D

h

Ei noi kengät ehkä munkaan makuun istu, mutta en koe tarpeelliseksi tulla niitä haukkumaan. Tärkeintä on että Didem tykkää niistä ja ihanaa miten innoissaan hän on. Sitä paitsi kuvat ovat silti kauniita ja niitä on ilo katsella :)

Emilia

Ihanat kengät ja kaunis sinä. Pisti kuitenkin silmään täydellisen näköinen huivi! Mistä oot löytänyt ja ylipäätään mistä huvilöydöksiä yleensä teet. Näytät aina niin hyvältä! <3

Didem
Liittynyt17.11.2015

Hei Emilia <3 Kiitos! Huivi on Balmuirin. 100% cashmere. tää on ostettu stockalta.

Ihanaa viikonloppua sulle <3

Didem
Liittynyt17.11.2015

Ei petä, ei! Facebookin Design corner ryhmästä. Suosittelen liittymään.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram