Kirjoitukset avainsanalla thoughts

Photos by Janita Autio

Jossain luki, että arjen rutiinit tuovat päivään "reipasta ryhtiä". Minusta se on hyvin sanottu, sillä rutiinithan nimenoman tuo sitä ryhtiä ja toistuvuutta. Rutiinit eivät ole mikään viikon laihdutuskuuri, vaan itse puhuisin elämäntavasta. Minun elämäntapaani kuuluu tietynlaiset rutiinit, jotka ovat kuuluneet jo vuosia. Ne luovat turvallisuutta, innokkuutta, odotusta, tasapainoisuutta ja hyvää mieltä. Lapselle, rutiinit ja tiukat rajat (jossa vanhempi pysyy) ovat varsin tärkeät ja tuovat kallisarvoista turvallisuutta. Rajat ja niissä pysyminen on hyödyksi lapsen kehitykselle ja vahvalle itsetunnolle, sitten myöhemmin elämässä. Ilman rutiineja syntyy epäsäännöllisyys, joka ei ole hyväksi kenellekkään. Jokaisella pitäisi olla joku "tapa" jota toistaa. Oli se sitten aamukahvi autossa töihin mennessä tai aamutreenit kotona tai salilla. 

Lapsen kanssa kotona ollessa pidin joogamista ja salilla käyntiä erittäin virkistävänä ja tärkeänä. Säännöllinen siirtyminen paikasta A paikkaan B. Tämä toi omaan äitiysarkeeni siellä Sveitsissä tosi paljon energiaa. Saliaamuina heräsin aina vähän erilaisella fiiliksellä ja oli kiva vaihtaa pyjamat treenivaatteisiin, eikä vaan jäädä pyjamassa sohvalle makoilee puoleksi päiväksi. 

Helposti myös syntyy rutiineja ihan vahingossa. Sis Delissä hengailu läppärin kanssa on minulle jo tapa. Se tuo valtavasti inspistä arkeeni. Näen siellä istuessa ihmisiä ja saan työt tehtyä. Inspiroiva ympäristöhän on tärkeimpiä asioita, vaikka edelleenkin olen luovimmillani kun ajan autoa. 

Alussa mainitsemastani "reippaasta ryhdistä" kannattaa pitää kiinni. Nyt en puhu sellaisista arjen rutiineista, kuten pyykinpesu ja imurointi, vaikka toki siisteys tuo ihmiselle hyvän mielen ja jokainen tietää kuinka ahdistuneeksi tulee, jos isot pölypallerot lentelee nurkissa tai likainen tiskitorni sen kun kasvaa korkeutta ja mitä pidempään antaa sen tornin kasvaa, niin sitä vaikeampi on käydä hommiin.

Rutiinien merkitys korostuu stressin ja tiukan kalenterin keskellä. Kun rutiinit on kohdillaan, niin myös stressistä selviää paremmin. Aamut ovat itselleni päivän tärkein rutiini. Odotan nyt jo huomista. Odotan aamukahvia, hampaidenpesua ja kasvojen pesua, kevyttä oloa yön jälkeen ja aamupalan nauttimista rauhassa. Odotan raikasta aamun tuoksua kun astutaan ulos ovesta ja aamuradiota. 

Toki rutiineista kannattaa myös välillä poiketa ja se onnnistuu ainakin minulta helposti. 

En tiedä miksi aloin edes kirjoittamaan rutiineista. Ehkä mietin meidän päivärytmiä vaikkapa päiväkodin jälkeen..vaikka se ehkä kuulostaakin tylsältä, olla kotona, niin lapsi kyllä nauttii siitä. Lucan mielestä on kivaa, että voimme vain olla kotona, ilman tiukkoja kellonaikoja ja menoja. Toki kerran viikossa toistuva jumppa on ollut äärimmäisen hyvä harrastus Lucan ikäiselle ja on myös kiva, että on asioita, joita odottaa. Nukkumaanmenoajat on meillä välillä haastavia ja niistä mun pitäisi pitää tiukemmin kiinni. 

Kesällä rutiinit jää vähän taka-alalle ja se ei haittaa yhtään, kunhan se kesä ei jää päälle liian pitkäksi aikaa. Paluu arkeen ei ole helppoa, mutta useimmiten sitä kyllä kuitenkin nauttii siitä, että on takaisin rutiineissa ja sit on kiva taas odotella viikonloppuja ja vapaita. 

Huomenna kuvataan Thomas Sabolle vähän festarilookkeja ja päivä alkaa jo aikasin aamulla meikillä ja hiustenlaitolla. Ihana päästä jonkun toisen laitettavaksi. :) 

ps. Seuratkaa hei snäpissä, siellä tapahtuu koko ajan kaikenlaista. Laitoin myös pari uutta vaatetta mun secondhandbydidem fb-sivulle.  

xx Didem

Kommentit (11)

Vierailija

Tosi mukava postaus:) Piristit mun aamurutiineja kun kahvikuppi kädessä tätä lueskelin. Mielestäni on hienoa, että julkisesti uskallat sanoa olevasi kasvattajana tiukka. Toisaalta korostat paljon, että teillä hassutellaan ja näytetään tunteet avoimesti. Tiukka vanhemmuus ja selkeät rajat eivät ainostaan helpota vanhemman elämää, vaan myös tuovat lapselle sitä turvallisuuden tunnetta. Tämä on minun aikuiseni ja hän tietää mikä on minulle parhaaksi:)
Samoin arvostan sitä, että julkisesti tuot esiin miten tärkeää oma aikasi ja elämäsi sinulle on. Totta kai siihen kuuluu perhe, mutta on mielestäni aivan tervettä viestiä lapselleen, että äitikin haluaa omaa aikaa, nauttia itsestään ja viihtyy nahoissaan. Se on sitä itsensä rakastamista ja arvostusta ja sitähän lapsi myös vieressä seuraa. Itselläni ei ole lapsia mutta toimin alalla, jossa erilaisia perheitä ja vanhempia riittää. Kaikkea hyvää sun kevääseen!

Didem
Liittynyt17.11.2015

Niin kiva kuulla, kiitos. 

Ajattelen ja elän just noin kuten sanot. :)

Kaikkea hyvää myös sulle!

xx

Ulla

Moi,

Mitä ripsaria käytät nykyisin? Aco on vissiin lopettanut ripsivärin, näin ainakin mulle kerrottiin apteekissa (Riksu Aurinkoapteekki).

Olisin kokeillut, mutta jäi nyt kokeilematta..

Didem
Liittynyt17.11.2015

Olen kai niin hidas käyttämään ripsaria..että mulla on vielä Acon ripsiväri käytössä. Tosin käytän myös Lorealin uutta ripsaria..en muista nimeä, katson sen sulle kun pääsen kotiin. :)

Harmi jos on lopettanut. Olen tykännyt siitä Acosta niin paljon.

Emilia1

Tyhmä kysymys mutta miten jaksat herätä aamulla? Itse en vaan jaksa nousta :( ja muutenkin itellä on paljon opiskelujuttuja/kokeita mihin pitäis lukea mutta en vaan jaksa.. Puuttu jotenkin se itsekuri.. Onko jotain vinkkejä?
Ihania kuvia taas! <3 rakastan tota punaista chanelia

Didem
Liittynyt17.11.2015

Haha..ihana. No siis odotan aina niin innolla uutta päivää ja hiljaiset aamut ovat parhaita, joten ehkä sit tietynlainen into uudesta päivästä ja aamurutiineista tekee heräämisestä mieluisan. 

Minkä ikäinn olet? Muistan kyllä kouluajoilta sellaisia jaksoja, jolloin ei todellakaan kiinnostanut nousta lukemaan mihinkään kokeisiin. Nousin kuitenkin sängystä ylös, mutta aloin tekemään kaikkea muuta. Opiskelu ja kouluaikoina kävin kahviloissa. Istuin tuntikausia ja luin siellä. Jotenkin tarvitsen inspiroivan ympäristön, joka sit auttaa keskittymiseen. Kotona kun keksii paljon muutakin tekemistä, niin helposti käy niin, että lukeminen jää. 

Nukutko tarpeeksi? Väsyttääkö sua aamuisin, vai onko se vaan se laiskuus ja nolla kiinnostus lukemiseen joka mahdollisesti on ongelmana?

Tsemppii..laita viestii niin keksitään joku ratkaisu tähän ongelmaan. :)

xx

Emilia1

Voi kiitos pitkästä vastauksesta! Olen 22-vuotias opiskelija ja tykkään käydä koulussa ja töissä mutta kun pitäisi lukea kokeisiin niin olen vaan ihan kamalan laiska :( tiedän että pitäisi tehdä hommia mutta jätän kaiken aina ihan viime hetkeen. Tiedän että pystyisin tekemään kaikenlaista mutta jotenkin oon vaan niin pirun laiska :/
Saan jotenkin susta semmoisen kuvan että sulla on hyvä rutiini ja kaikki hommat hanskassa :D
Paljon haleja! Ja uuden postauksen kukka kuvat ovat aivan mahtavat :) <3

Julia

Hei Didem! Mistä sun ihana vihree/sininen takki on joka on vilkkunut muutaman päivän snäpissä? Näyttää ihanalta!! :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Hei :) Siitä on tulossa blogiin postaus. Se on niin ihana, eikö..mutta tiiätkö, sekin on miestenosastolta :D Takki on siis Tommy Hilfigerin Bomberi. 

Kiitos <3

Nelli

Mistä sun ihanat housut on ostettu? Niin ihanat! Ja pakko kehua sun blogiasi, olet super inspiroiva ihminen kaikin puolin! :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Iso kiitos Nelli <3 Te lukijat teette tästä helpon. On tosi inspiroivaa ja helppoa kirjoittaa teille.

Housut ovat uutta Bikbokia. 

xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Photos by Janita Autio

Just tässä pötköttelen Lucan vieressä niin hyväntuulisena, että päätin avata koneen ja kertoa teille mikä on parasta just nyt, arvaattekin varmaan mitkä asiat kuuluvat tähän listaan. On se vaan paljon parempi olla yhdessä, kuin erikseen. Vaikka välimatka on tehnyt paljon hyvääkin suhteelle ja meillä toimii myös etäsuhde, niin on mulla ollut tosi kova ikävä meidän "arkea" ja yhteiseloa. Se, että en mene yksin nukkumaan ja herää yksin on ollut sellainen vaikea juttu minulle. Iltaisin ikävä on aina kovin. Onneksi ollaan nyt täällä ja on hyvä fiilis.

Tässä mun spontaani lista parhaista asioista just nyt:

 • Perhe
 • Yhteiset automatkat
 • Lucan jutut
 • Lucan ja isin jutut
 • Lucan ja isin touhujen seuraaminen
 • Ihan vaan oleminen
 • Yhdessä pötköttely perheenä
 • Lämpö ja läheisyys
 • Turvallinen olo
 • Yhdessä herääminen
 • Koti rannassa
 • Aurinko ja lämpö
 • Puisto rannassa
 • Kivoja työjuttuja
 • Hyvä olo, joka näkyy mun kaikessa tekemisessä. 
 • Lucan onnellisuus, että ollaan kaikki yhdessä. Hän nauttii niin paljon.
 • Lähikaupan mansikat
 • Marmorikakku (jota viimeksi olen saanut Sveitsissä)
 • Vesi
 • Appelsiinit
 • Toisen käsi. Kiva pitää toisen kättä. :)

Luca nukahti nyt ja mä pääsen kylpyyn. Mua odottaakin jo lämmin vaahtokylpy. 

Hei toivottavasti seuraatte mua jo siellä snäpissä (bydidemozgun), koska siellä tapahtuu vaikka mitä. Varsinkin pääsette paremmin messiin tähän Espanja reissuun siellä, kuin blogin puolella. Kamera mulla on mukana, mutta luulen, että kuvaan vain muistoja meidän kotialbumiin. 

Tietääkö joku hyviä spa/hieronta paikkoja täällä Marbella/Fuengirola akselilla? Vinkatkaa, jos tiedätte. Kiitos jo etukäteen. :)

Hyvää yötä rakkaat!

xx Didem

Kommentit (1)

Vierailija

Moi! Olisin kiinnostunut Antonio kampaamopalvelusta! Missä Antonio toimii ja minkä hintainen paikka on? Kovasti olet häntä kehunut ja kyllä sun hiukset aina aika hyvältä näyttää eli ei voi olla huono kampaaja!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Photos by Janita Autio

Kauluspaita & Kengät // Zara, tekonahkikset // H&M, Nahkatakki // Prada, Laukku // Chanel, Pompom // Andiata, Aurinkolasit // Ray Ban, Choker // Monki

" Nyt kun oon hämmästellyt asiaa every now and then, mun oli pakko tulla sanoo sulle. En yleensä oo inspiroitunut suomalaisista bloggaajista tai muotivaikuttajista, siis sellasella wow -tavalla. Ja nyt oon huomannut, että oot alkanut inspiroida mua tosi paljon sun tyylillä, olemuksella ja kauneudella. Kaikki noi uudet kuvat ja asut saa mut aina hymyilemään ja miettimään itellenikin ihan uusia juttuja. Päätin tulla sanomaan tän nyt kun näin ton feeling rested -postauksen tokan kuvan yks päivä ja katoin sitä vaan suu auki, että miten voi näyttää tolta! Että tällaista tänään! Ihanaa sunnuntaita! " 

Olin höpöttämässä teille jostain ihan muusta tänään, mut tuo ylläoleva viesti, jonka sain tänään, muutti otsikkoni ja aiheeni. Ajattelin, että kirjoitan teille bloggaamisesta ja siitä eilisestä Onnenonkija leffasta, jonka kävin katsoo eilen. En päässyt sinne enksariin silloin, koska olin Ruotsissa. Elokuva on aika kliseinen, mutta hauska. Nauroin monessakin kohtaa. Happy endings myös toimii mulla AINA. Leffat, jotka loppuu joko onnenkyyneeliin tai niin, että hymyilen, kun lähden teatterista ulos, niin on kehuttavan arvoisia. Haha! En vaadi elokuvalta mitään sen syvällisempää. Pidän hömppä rakkauselokuvista. Yliluonnollisia leffoja kuten Avatar..niitä en voi sietää. Leffasta siis tämän verran tällä kertaa, koska haluan nyt kirjoittaa vähän muista fiiliksistä.

Saan silloin tällöin tosi koskettavia, tsemppaavia, inspiroivia sähköposteja, viestejä lukijoiltani, tutuiltani ja ihan tuntemattomilta. En usko, että korostan tarpeeksi, kuinka tuollaiset viestit koskettaa. Sain tänään tuon viestin ja halusin kopioida sen tänne. Kiitos sinulle, joka sen kirjoitit. Luin sen kyyneleet silmissä. Mä en oikein osaa määritellä mitä haluan tehdä ja olla. Mietin sitä usein ja jos joku kysyy niin haluan olla niin paljon kaikkea. Ehkä vaikuttaja on hyvä sana. Haluan vaikuttaa. Haluan laajentaa ja kasvattaa nimeäni ja nimenomaan inspiroida ja innostaa muita. Haluan auttaa muita itsensä löytämisessä tyylillisesti, mutta myös henkisesti.

En kopioi ketään pukeutumisella. Ei tulisi mieleenkään. Toki inspiraatiota saan koko ajan kaikkialta, mutta teen trendeistä omanlaisen. Ostin Sinoopperista ohuen nauhan päivää ennen Jussi-gaalaa, jotta valkoinen haalaripukuni saisi vähän meininkiä. Se 1.50 e maksava 1.5 metrin pituinen nauha ja siihen yhdistettynä pidempi koru (Chanel) teki asustani täydellisen. 

Asenne mulla on itseäni kunnioittava. En ole ylimielinen, mutta en myöskään ole mikään ujo hissukka, joka ei uskalla sanoa mitään. Tilaisuuksissa tykkään seurailla ihmisten käyttäytymistä ja toimintaa. Small talkissa olen sujuva. Nautin tilaisuuksista ja handlaan ne. Kehun muita ja osaan sanoa kiitos kun joku kehuua minua. 

Nojoo..lopetan itsestäni puhumisen nyt. Tulin vaan niin iloiseksi tosta viestistä, jonka sain pari tuntia sitten, että halusin vain kiittää teitä niin paljon. Teidän tuki ja osallistuminen on mulle tärkeintä. Jos onnistun antamaan jollekkin jotain hyvää, niin saan siitä niin hyvän paljon enemmän kuin voitte kuvitellakkaan.

- Älä yritä väkisellä kuulua suosittujen joukkoon. Epätoivoinen yrittäminen paistaa läpi. Ole vain sinä. Sillä kasvatat suosiotasi ja ihmisten arvostusta.

Ihanaa sunnuntaita <3

xx Didem

Kommentit (16)

Vierailija

Hei oot upee ja ansaitset paljon hyvää kommenttii! <3 tee joskus joku vaatehuone esittely! Mikä sust on fiksuin järjestely tapa? Värijärjestys, merkki järkkä vai lajittelu sen mukaan onko neule tai toppi? Haha siivoon just vaatehuonetta ja mietin miten laitan ne kaikist fiksuimmin ja kauneimmin <3

Didem
Liittynyt17.11.2015

Hei ja kiitos ❤️
Riippuu hyvin paljon siitä millainen vaatekaappi/huone sinulla on. Sveitsin kodissa vaatehuoneeni on iso. Eli laukut seisoivat nätisti lasitasjoen päällä ja kengät olivat kaikki omilla paikoillaan. Yksi rekki täyttyi takeista (nahkatakit/jakut) , korkealla rekillä on mekot, paidat ja tpaidat eri rekeillä. Vetolaatikoissa oli farkut nätisti vierekkäin, jotta oli helpppo nähdä ja miettii asuja. Tämä järjestys siis Sveitsissä. Myös osa vaatteista, kuten tpaidat etc olivat kaappien takana.

Täällä Helsingin väliaikaisessa kodissa ei järjestys ole sama. Olen tehnyt yhdestä huoneesta vaatehuoneen (ihan vaan ikean rekeillä) huoneessa on myös kaappeja. Perällä olevassa vaatekaapissa roikkuu kaikki mekot ja ala-tasolla seisoo mun korot nätisti vierekkäin. Huoneen keskellä on karvamatto ja maton molemmilla puolilla rekit. Tällä hetkellä vaatteeni roikkuvat värijärjestyksen mukaan. Musta, sininen, harmaa, beige, valkoinen. Eli mustien vaatteiden kohdalla on neuletita tpaitoja, sifonkipaitoja etc. Miellyttää omaa silmääni, varsinkin lun vaatteet näkyvät koko ajan. Toisella rekillö ovat nahkatakit/jakut/trenssit. Huoneessa on kaksi integroitua vanhanaikaista kaappia. Niissä säilytän laukkuni ja kenkäni. Laatikoissa pidän housut ja alusvaatteet. Olis kiva muuten järjestellä muiden kaappeja. Ehkä stailauspalvelun lisäksi multa saa sellaista palvelua, että järjestän myös asiakkaan vaatekaapin tiptop kuntoon. Toivottavasti tästä oli apua ❤️

Vierailija

You so pretty! <3 Mun snap storyt on tosi kivoja! Mistä öljystä oli snapissa olikaan kyse?

Didem
Liittynyt17.11.2015

Thanks ❤️ Niin ihana öljy ja varmaan myös niin kallis. Sain sen mun Diptyque joulukalenterista miniversiona.

Xx pus

Vierailija

Ihana Didem! Sulla on kyllä aivan huikea blogi ja niin muista erottuva. Uskallat olla erilainen ja blogissa pysyy niin ihanasti aitous ja rentous! Niin monet blogit täyttyy mainostuotteista ja ovat niin pintapuolisia. PYSY JUURI TUOLLAISENA KUN NYT OLET ;)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Kiitoksia ❤️ Ihana olette ja ihania olette kaikki. Kivoja kommentteja taas satelee 🙈

Vierailija

Hei! Onkos valkoinen kauluspaita kauan sitten ostettu vai mahdollisesti vielä saatavilla? + Olet upea <3

Didem
Liittynyt17.11.2015

Varmasti on saatavilla. Ostin sen pari viikkoa sitten ja hintaa taisi olla 19,90 :)

Kiitos paljon ❤️

Didem
Liittynyt17.11.2015

Kiitos Taija ❤️
Suomessa on paljon tyylikkäitä pukeutujia ja bloggaajia. Aurinkoa myös sun kevääseen.

Vierailija

Hei! Sun storys oli ihana kukka asu Hennesiltä! Onko se jo myynnissä kaupoissa? Voin vaan kuvitella sen sun päällä, kun oot niin siro ja sievä pakkaus <3

Vierailija

Hei! Miten sait Janitan kuvaa sua ja maksatko hänelle jotain palkkaa? Oon huomannut, että hän kuvannu useempii bloggareit ja tajuttomii kuvii! Tuliks hän sulle sen kuvaaja haun kautta vai mikä on tarinan nimi? :)

Vierailija

Oot ihan kansainvälisen tason bloggaaja Didem! Sun tyyli on jotain mitä kellään muulla ei ole, kuvat mukaan lukien! Erilaisia, persoonallisia, mutta samalla niin yksinkertaisia <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Photos by Janita Autio

Youtubea selatessa Enrique Iglesias Hero biisillään pomppasi ruudulle. Ajoin moottoritiellä, vielä oli valosaa. Ajaessa olen kaikista luovimmillani, en tiedä mistä just silloin ideat, hyvät jutut, vastaukset ongelmiin, erilaiset tekstit mielessäni ja valtava energia kumpuaa. Musiikilla on niin suuri vaikutus minuun. Aloin myös miettii eri haastattelu tilanteita elämäni aikana ja yhtäkkii just nyt mulla olis niin hyvät vastaukset. Ensi kerralla pyydän haastattelijaa mun kaa pienelle ajelulle, niin eiköhän saada hyvä juttu kasaan.;) 

Ajan jonkun verran Helsinki - Riihimäki väliä. Tunnin aikana mun mielessä tapahtuu niin ihmeellisä asioita. Eläydyn ilmeillä, katseella, ajoasennolla, ehkä vähän nopeudellakin yksin autossa. Mulla on melkein jokaiseen biisiin joku muisto/tilanne, jotka tulee sekunnissa mun mieleen. Olen tunneihminen, jonka takia mieli saattaa muuttua yks kaks siitä, mitä se oli hetki sitten. Tämä vaikeuttaa, jopa minua ymmärtämään itseäni. Myös joidenkin biisien musavideot tuovat niin suuret tunteet esille, kuten Hero. Vieläkin se tuo teinivuodet mieleen. Tänään tämän vuoksi oli pakko ajaa ulos seuraavasta liittymästä, pois motarilta. Pysähtyä ja palata ajassa taaksepäin. Muistan ikuisesti kun näin Hero musavideon ensimmäistä kertaa. Istuin keskellä olohuoneen lattiaa ja kyyneleet valui poskia pitkin videon aikana. Tämä on teinivuosina ollut minulle tärkeä biisi ja musavideo. Mä halusin aina olla Jennifer Love Hewittin tilalla. Halusin olla karkuretkellä siellä aavikolla farkkuhaameessa, ajella avoautolla niin että setelit vain lentelee, nauttii hetkestä, ennen kun mafiatyypit tulee keskeyttää. Halusin huutaa, itkee ja raivoo sille pahalle tyypille, kun se ilmestyy paikalle ja tekee pahaa mun rakkaalle, halusin itkeä sateessa yhdessä mun elämäni rakkauden kanssa, joka tipahtaa polvilleen, kun tekee kuolemaa. "I will stand by you forever. You will take my breath away." Kuulostaa kun olisin edelleen 13 v, mutta yritän kertoa ne fiilikset just sillä tavalla, kun ne silloin teininä oli. 

Rakastin jo pienestä saakka kaikkia rakkauslauluja. Osasin laulaa, ennen kuin opin puhumaan. Musiikki on ollut todella vahvasti mukana mun elämässä. Lapsena esiinnyin paljon, olin eri laulukilpailuissa, Riihimäen nuorisoteatterin myötä musikaaleissa. Rakastin esiintymistä. En pelkästään laulanut, vaan mulla oli aina joku koreografia siihen myös. Tänä päivänä edelleen tykkään katsella musavideoita, varsinkin niitä, joissa on tarina. Beyonce - If I were a boy, on hyvä. 

Mä luulen, että sellainen, jolle musa on yhtä tärkeä väline kaikkeen, ymmärtää ehkä mitä tarkoitan tällä tekstillä. Sitä on vaikea selittää. Kuinka vahva se vaikutus on ja kuinka pystyn säätelemään mielialaani sillä. Hyvällä tavalla. Ainakin tähän saakka. Silloin kun tapailin miestäni, niin laitoin kerran Eminemin Love the way you lie biisin 10 kertaa repeatille. Se oli soinut Teatterissa, kun ekan kerran nähtiin ja siitä oli tullut meidän biisi, ainakin mun mielessä ja kyl siitä lopulta tulikin yksi niistä meidän biiseistä.

Lopulta sit eilen pääsin takas Helsinkiin ja mun oma pieni "filminpätkä" katkes siinä vaiheessa, kun pysähdyin S-marketin eteen, sammutin auton ja musa loppui. Vauhdilla ja aika lennokkaasti paiskasin autonoven kiinni ja loikkasin tien yli kauppaan, moikkasin kassaa kuin se olis kuulunut "käsikirjoitukseen", mutta hedelmäosastolla olin ja taas ihan normaali tavallinen minä, perjantai iltana, yksin kaupassa. 

Musiikki on terapeuttista.

Tuo ulkona paistatteleva aurinko sai itseni ulos pienelle lenkille aamulla. Lucalla on muskarin juhlakonsertti tänään, jonne pukeudumme juhlavasti. Niin söpöä. Pitää vielä silittää Lucan paita ja föönaa omat hiukseni. Olen parantunut tässä blowdry hommassa. ;)

Good day Sunshine!  

xx Didem

Kommentit (4)

Vierailija

Hiljaisuus ja yksinäisyys kun ahdistaa ni musiikki voi auttaa ja piristää, kun jos ei kestä yksinollessa ja/tai muiden seurassa omaa ajatusmaailmaa, ja kun on on jäätävä stressi, se tunne kun kohta flippaa ja pää hajoo..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram