Kirjoitukset avainsanalla asusteet

Käytän koruja maltillisesti. Välillä kuitenkin korostan pukeutumistani rohkeammin ja heitän varsinaisen väriläiskän ranteelle, niin kuin näissä kuvissa näkyy. :D  Rannettani koristaa kaksi Hermesin korua.

Mun makuun nämä asusteet ovat jopa vähän överit, mutta jollain tavalla överi coolit ja siksi stailit. Jos olisin iskenyt hatun vielä päähän niin asusta olisi mennyt sen yksinkertaisuus. Tämän asun kanssa oli siis hyvä jättää kasvot ja hiukset "huomaamattomiksi".

Guccin oranssi laukkuni on jo koru itsessään, joten se saikin loistaa harmaan ja mustan ylitse. 

Neule/ZARA, Laukku/Gucci, Korut/Hermes, Hame/ZARA, Saappaat/HM

 

Kommentit (4)

Susa

Ihanan pirteä tuo oranssi! Itselläni on musta/kult hermes ja nyt kyllä kuolaan sinun oranssia. :D Onko se muuten kulta tai hopea reunoilla kun kuvasta ei ihan varmaksi pysty sanomaan? :)

Johanna

Tosi kivan näköinen hame! Onko sulla ollut sellaisia postauksia, missä näytät miten yksi vaatekappale, eli vaikka tuo hame, toimii eri tilanteissa? Mielellään näkisin ainakin tuon osalta!
Kaikkea hyvää,

Kiira

Ihana asu :) Jotenkin niin perusjuttuja mutta silti oma twistinsä. Oranssi ja harmaan on aivan upea yhdistelmä - samaten kuin mokkasappaat + lörttöneule.
Sun blogi ja tyyli on vaan niin upea <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Vaikka itse sanonkin, niin olin tosi nättinä Jouluaattona :) Zara oli taas *yllätys yllätys* käytetyin merkkini jouluna, koska takki, mekko ja aurinkolasit ovat Zarasta. Sisätiloissa Uggsit vaihtui Louboutineihin ja huuletkin sai punaisen värin. En tiedä huomaatteko jotain uutta, mutta olallani keinuu (taas) uusi laukku. Rakkaalle miehelleni iso kiitos <3 Hän on tiennyt kuinka paljon olen halunnut tuon kalssikon mustana. Sain avata lahjan jo etukäteen koska olis ollut hankala matkustaa isolla laatikolla. Tein videonkin siitä kun sain tän :) laitan sen myöhemmin tänne. 

Tämä Joulu on ollut niin hieno ja mieleenpainuva taas jälleen kerran. On onni kuinka hienot vanhemmat/perheet meillä on mieheni kanssa. 

Mun JouluLOOK:  HITTI VAI HUTI?

Kuvat/Mieheni

Kommentit (11)

and colours

Aika synkkää, jouluna voi vähän väriin käyttää, mutta onnistunut look kuitenkin :) Uutena vuotena vähän blingiä tai jotain sit, ok? :D

Didem
Liittynyt17.11.2015

Uutena vuotena oli verkkarit :D enkä edes juonut shamppanjaa vaan finrexii :/

xx

Henriikka

Typerä kysymys, mutta mistä noi sukkahousut on ja tärkein etenkin, että monenko denin? :D

Uusi lukija

Pakko sanoa että nuo uggit ovat huti tuon asun kanssa.. Tai no, muutenkin. Alkavat olla jo menneen talven lumia. Ja tuo karvapampula.. Hmm. No joo, muuten kiva asu :) Vasta eksyin blogiisi, sinulla on tosi kiva tyyli!

Didem
Liittynyt17.11.2015

Joo ymmärrän :D Mulla uggit jalassa ihan vaan lumen takia. Niin kuin sanoin, Louboutinit kuului tähän asuun oikeasti. En vaan tuolla lumessa halunnut laittaa niitä jalkaan joten pidin lämpimät uggit ennemmin. Mä uskon että canada goose ja uggit tulee ikuisesti löytymään mun talvivarusteista. En ole vielä ainakaan löytänyt mitään lämpimämpää,oli ne sitten muodissa tai ei. :)

Hope oot tykännyt blogista so far :) Hyvää Uutta Vuotta sulle <3

Kiitos kehuista <3

Elina

Sun blogisi on ihan mahtava löytö ja seuraan sitä suurella mielenkinnolla, sillä tykkään älyttömästi sun tyylitajusta! :) Look näyttää tässäkin todella hyvältä! :) Itsellänikin on hankintalistalla tuo klassikko mustana jumbona, tiedätkö saako niitä suomesta (tai saako ostettua netistä)? ja mihin hintahaarukkaan tämä suunnilleen osuu? Kiitos vielä kaikista hyvistä vinkeistä, joita täällä blogissa on! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram