Kirjoitukset avainsanalla travel

..ja viimeinen iltani. Teksti jää lyhyeksi, koska meillä on paljon vieraita tänään kotona ja aletaan pian kattaa pöytää. Luca jää myös tänne vielä viikoksi vanhempieni kanssa, joten olen oikeastaan viettänyt kaiken ajan Lucan ja perheeni kanssa. Koneella ehdin olemaan taas kotiin päästyäni. Lapsetkin lähti tänään Amerikkaan. 

Eikö olekkin kaunis mekko? 

Teetätin itselleni myös tosi mageet nahkasandaalit ja niihin yhteensopivan laukun. Ei ainakaan tule kadulla heti vastaan samanlaiset :)

 

xx Didem

Kommentit (18)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Kiitos, niin on minustakin. En uskalla kyllä pestä tätä itse kotona 😀 Mikä on paras pesula Helsingissä? Onko tietoa?

Vierailija

Sulla ei varmaan ole useinkaan rintaliivejä kuvissa, ainakin näyttää ettei olisi esim. näissä kuvissa? 

Didem
Liittynyt17.11.2015

Joo ei ole 🙈 käytän niitä harvoin 🙄
Jos olisi isot rinnat, niin tämänkin mekon kanssa pitäisi olla rintsikat.

Mery

Oon lukenut sun blogia muutaman kuukauden täysin ilman kuvia, kun puhelin on niin vanha että lopetti näyttämästä niitä.. Ja kirjoitat niin kivasti ja persoonallisesti että yhtä mielellään olen lukenut ilman kuviakin. Mutta tulin nyt katsoo koneelle kuvat ja ai että miten upeita asuja viime viikkojen postauksissa, oot ihan kuin malli, poset ja karisma, upee :) Oot ihana esimerkki siihen et isot rinnat ei oo naisellisuuden ja seksikkyyden edellytys:) Siihen poikatyttö-kirjoitukseen, ymmärrän mitä tarkoitat, itsessäkin vahvasti kaksi eri puolta. Se on rikkaus.

Ritva

Stockan SOL on hyvä. Siellä pesetän omat silkkimekkoni.

Ihana mekko ja silkki on niin ihana materiaali iholla.

Vierailija

Ihanat, kauniit kuvat! Yksi ihanimmista lookeista viimeajoilta. Hyvä, että olet hyödyntänyt Turkin taitavia käsityöpalveluja :)

JohannaNu

Mikä hitto sun oma ongelmas on?! Eiks sulla oo muuta tekemistä ku tulla haukkuu muiden kuvia. Sua varmaan itseäsi hävettää oma käytös tooooosi paljon. Saatko kauheastikin iloa mollaamalla toisia?!
Mä tykkään näistä kuvista ja asusta tosi paljon <3 ja toi kello, aaah!

Vierailija

Moni on eri mieltä kanssasi koska lukijoita ja kehuvia kommentteja riittää. Kengät ja kello eivät minustakaan sovi asuun mutta muuten asu on tosi kiva.

V

Moikka. Ootko sä jotenki vammanen tai jotain kun hoet samaa asiaa? Kiinnoistais iha sikana tietää millanen/minkä näkönen ihminen (oletettavasti) nainen jaksaa nähdä tälläisen vaivan kommentoidakseen vihaamansa henkilön blogiin vapaaehtoisesti😂

Martta

Heippa Didem!
Haluaisin kysyä kuka blogissa on ylläpitäjänä? Onko kaikki blogin sisältö siis myös lukijoiden kommentit sinun ylläpitosi alla?
En toivoisi näkeväni täällä jatkuvaa epäasiallista kommentointia mitä saat joltakin nimimerkeillä kirjoittavalta lukijalta. Blogin seuraaminen on täysin vapaaehtoista. Jos joku ärsyyntyy jatkuvasti teksteistäsi niin paljon, en ymmärrä miksi hän edes lukee blogiasi?! Epäasiallista kommentointia ei mielestäni pitäisi julkaista täällä ollenkaan. Ikävää että joudut sellaista edes vastaanottamaan.

Lisäksi kysymys Cosmopolitan lehden blogien toimitukseen. Onko teidän mielestä Cosmopolitan-lehden edustamien arvojen mukaista että blogaajien sivuilla pyörii jatkuvasti epäasiallisia kommentteja luomassa negatiivista ja kiusaamisen sallivaa ilmapiiriä? Onko tälläinen toiminta sellaista mitä te, nuoria naisia edustavana lehtenä haluatte ylläpitää ja sallia?

Girl

Niin, miksi pitää blogia lukea ja kuvia katsella, jos ei ole juuri mitään hyvää sanottavaa... Minä ainakin seuraan Didem sun blogia, koska tykkään! Joten keep it going ❤

Vierailija

Vau! Näytät nykyään niin paljon paremmalta ja freesimmältä kuin ennen. Saako kysyä paljonko painat nykyään? 🙈❤(Olet ilmeisesti lihonut muutaman kilon joka ei siis ole paha vaan päinvastoin).

Didem
Liittynyt17.11.2015

Niinkö 🙈 Kiitos!! Aurinko tekee ihmeitä :) Voin kyllä hyvin lomallani. Olin todella maiseman muutoksen tarpeessa ja varmasti välittyy aito onnellisuus kuvista.
Paino on kyllä pysynyt aika samana 48-49 kg . Täällä Helsingissä liikun paljon vähemmän. Turkissa kävelin jola paikkaan, uin päivittäin, hikoilin, join paljon vettä, en herkutellut ja treenasin. Mun kroppa olisi niin hyvä jos viettäisin vaikka kuukauden pari tuolla 😀

xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Toppi // Zara

Housut // Koton

Kengät //  &otherstories

En minä sit lähtenytkään tänään. Pidensin lomaani muutamalla päivällä :) Meidän kotikadun yläpuolelle on pari vuotta sitten avautunut kaunis ja seesteinen boutique hotelli. Ei välttämättä lapsen kanssa paras vaihtoehto, mutta täydellinen hotelli ja sijainti pariskunnille tai jos tulee ystävien kesken ja haluaa rauhaa ja kauniin ympäristön. 

Tänään tulen tekemään haastattelun Hürriyet lehteen bloggaamisesta :) 

 

xx Didem

Kommentit (8)

Vierailija

Siisti juttu! Tuleeko juttu turkinkieliseen lehteen? Ainakin hürriyet on myös nettilehtenä englanniksi niin seuraajatkin ymmärtävät jos julkaiset linkin :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Joo näin mä ymmärsin. Tulee sekä lehteen ja nettiin 😊😛 Ilmoitan sit kun tulee. Tosi kiva että halusivat tehdä haastattelun.

Vierailija

Koskaan ei kuitenkaan voi tietää mikä on totuus kuvien takana. Someaikana ainakin on tosi yleistä että todellisuus paljastuu ihan muuksi, mutta toki kuvat voivat antaa oikeankin kuvan ihmisen hyvinvoinnista.

Vierailija

Oletko koskaan harkinnut siirtymistä vegaaniseen ruokavalioon/elämäntapaan?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Paita // Gina Tricot

 

Luca heräilee tässä vierelläni. Päivät ovat aika samanlaisia, mutta se ei haittaa yhtään. Loikoilen mielelläni joka päivä rannalla/poolilla ja nautin helteestä. On kiva katsella miten Luca nauttii ja on loman aikana oppinut sukeltamaan ja uimaan räpylöillä ilman kellukkeita. Uutisissa suositeltiin, ettei muutamaan päivään kannata olla rannalla (maanjäristyksen ja hyökyaallon takia), joten ollaankin vietetty päivät altaalla. Itse asiassa viihdyn paremmin altaan reunalla kuin rannalla. 

Mukavaa on ollut kyllä olla täällä tutuilla ja turvallisilla kulmilla, syödä paikallista ruokaa ja nauttia sukulaisten seurasta. Turkkilainen kulttuuri on ihanan avoin ja ystävällinen. Ihmiset ovat iloisia ja tulevat herkästi juttelemaan, joten olo on aina yhtä kotoisa. Koska isäni on turkkilainen, asuu täällä paljon sukuani.

Kuumuuden takia ruokahaluni ei ole mikään suuri, eikä turhia naposteluita tule harrastettua täällä. Suomessa napostelen koko ajan. Syömme täällä paljon kasvispainotteisia ruokia ja mummoni ruoat ovat ihan parhaita. Täällä kasvikset maistuvat niin hyviltä, kun ne saa kypsyä auringossa!

Tämä oli täydellinen ajankohta paeta pois Suomesta ja täällä jos missään osaan vain olla. Virkistävää vaihtelua. Turkkilaiset osaa myös ottaa rennosti, joten tuntuu, että sitä itsekin unohtaa kaikki työt, huolet ja kiireet. Vieraita tulee ja menee. Jos milloin missäkin juodaan turkkilaista suodattamatonta kahvia ja höpötetään niitä näitä. Pidän niin tästä kulttuurista!

Teille, joille Bodrum ei ole tuttu niin, Bodrum on kaunis satamakaupunki, joka sijaitsee Turkin länsirannikolla ja houkuttelee jonkin verran turisteja muun muassa suositun yöelämänsä puolesta. Olen nuorempana käynyt täällä paljon ulkona, mutta en koskaan niissä turistipaikoissa, vaan paikoissa missä paikalliset tykkäävät käydä. Kun osaa suunnistaa oikein, voi hyvinkin välttyä turistimassoilta. Bodrum tunnetaan upeiden veneiden ja jahtien lisäksi kauniista rannoista ja valkoisista rakennuksista. Täällä voi myös sukellella ja tehdä esimerkiksi purjeveneretkiä. llmasto on tällä hetkellä paahtavan kuuma ja lämpöä riittää vielä pitkälle lokakuuhun. Tulen takaisin huomenna, joten aion nyt ottaa viimeisestä päivästä kaiken ilon irti!

 

xx Didem

Kommentit (4)

Vierailija

Ymmärrän, että olet lomalla, mutta viimeaikoina ihan yleisesti sulta on jäänyt vastaamatta kommentteihin. Ennen vastasit suht hyvin, mutta kontakti lukioihin on tosi tärkeetä. Ymmärrän, jos et ilkeisiin kommentteihin vastaa, mutta aika kivojakin kommentteja oot saanut. :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Olet oikeassa ❤️

Ja kiitos muistutuksesta..parhaillaan vastailen altaan reunalta.

xx

Vierailija

Itse olen niin introvertti luonne että turkkilaisessa kulttuurissa eläminen olisi minulle varmaan ihan painajainen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Greetings from Bodrum Marina.

xx Didem

Kommentit (27)

Vmmm

Ihana mekko! Toivottavasti mä löytäisin jonkun reissusta, kun yhteenkään kivaan en ole Suomessa törmännyt, vaikka kovasti yritän etsiä matkalle mukaan. :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Yleensä löydän aina paikan päältä tämän tyyppisiä mekkoja. Varsinkin täällä on tosi paljon näitä pikku putiikkeja.

Toivottavasti löydät reissusta! Oikein hyvää matkaa <3

Anna

Hei!Luin hiljattain haastattelusi me naisista enkä voinut olla miettimättä että miten olet turvannut tulevaisuutesi, jos eroatkin joskus miehestäsi? Ilmeisesti ette ole naimisissa, joten suojasi erotilanteessa olisi nolla. Huomasin myös alempana kun joku kyseli, riittääkö blogin tekeminen päivien sisällöksi. Vastasit siihen ympäripyöreästi. Pointtini on kai se, että jos on kasvanut "pappa betalar" -perheessä, niin voiko tosiaan tukeutua "luxus"-elämäntyyliin, jonka mies rahoittaa, ja periaatteessa itse olla tekemättä mitään, kouluttautumatta jne... Itse en pystyisi pelkästään omia kuviani päivät pitkät käsittelemällä elämään, saatika tukeutumalla täysin toiseen (blogista saamat tulot tuskin rahoittavat vaadittua elintasoa). Järjestely kuulostaa kovin vanhanaikaiselta. Ja siis siinä ei ole mitään pahaa, jos mies tienaa hyvin, mutta miksi nainen ei olisi kunnianhimoinen ja tienaisi omia rahojaan ja pyrkisi elämässä eteenpäin? Aikuinen on kuitenkin itsestään vastuussa. Toisen varassa eläminen voi loppua mistä tahansa syystä, koska vain.

Vierailija

Taas näitä... onko se sulta jotain pois itkuirmeli jos jollain on riihikuivaa repästä enemmän ku sulla ja vieläpä oikeen miehen fikasta?! Häh?!? Mene töihin taukki ja ole turpa tukossa!

Vierailija

Olen pahoillani jos rakentava keskustelunavaukseni häiritsi sinua.

P.S. Didem, sen sijaan että julkaiset tällaisia kommentteja olisi kiva kuulla oma rakentava vastsuksesi aiheeseen.

Vierailija

Kukaan ei ole velvollinen vastaamaan idiotismiin! Kuvitteletsä oikeesti et se muuttaa sun elämää oli vastaus mikä hyvänsä -jos sellasta edes saat?! Saatsä jonkun orkun siitä, että sulle vastataan sun rukouksiin tälle sua niin "riipivälle" kysymykselles?! Luuseri.

Vierailija

Oh my Goooood miten nämä asiat kuuluvat sinulle yhtään millään tavalla?

Anna

Ajattelin että julkisuuden henkilö Didem haluaisi avata tätäkin puolta.

Vierailija

Urpo -jos haluais niin kai se olis siitä jo postannu ihan oma-aloteisesti?! Vaan siks et kertoo elämästään somessa ei tarkota et tarvii kertoo aivan kaiken -etenkään raha asioitaan joka on muutenkin täysin mautonta mutta just niin perusuomalainen pelle piirre jonka säkin tunnut omaavan -joko sillä leveillään tai sit siitä udellaan. Koita kasvaa vähän..

Vierailija

No kuka on kieltänyt?! Pitääkö sitä vaan kysyä/kommentoida täysin asiattomia ja ulkopuoliselle kuulumattomia asioita -pikkusen nyt filteriä ja käytöstapoja hyvät ihmiset...

Olet ihan oikeassa, kouluttama...

Didem on selkeästi näitä Martinan kaltaisia halpoja, yksinkertainen kana-aivo joiden elämän tehtävä oli etsiä itselleen elättäjä hiukan tyhmästä miehestä jolla rahaa ja joka kaipaa typerän halvan ja yksinkertaisen jalkavaimon jota voi kontrolloida.

Martinalla on kupla puhkeamassa ja todennäköisesti Didemiltäkin ennemin tai myöhemmin, kun mies löytää paremman ääliön elätettäväkseen.

Surkuhupaisia ja tyhmiä nämä halvat GoldDiggerit kun kuvittelevat kuplansa kestävän ikuisesti! Varaton köyhän yh äiteys odottaa kulman takana!

Katherine

Voi hyvänen aika sentään. Maailma on täynnä ihmisiä jotka menevät töihin ja kouluun vasta kun lapsi pärjää yksin (Mikko reissaa työssä ja jenkeissä olevien lastensa luona). Kannattaa myös muistaa että avoliiton päättyessä ei jää varattomaksi edes Suomessa jos käyttää asianajajaa apunaan. Uskoisin nimittäin että Mikko haluaa Didemin olevsn Lucan käytettävissä. Ja tämä ratkaisee jos avoero tulee

Didem
Liittynyt17.11.2015

Moi Anna!

Kiitos kommentista. Nämä raha-asiat ovat ikuinen puheenaihe ja vastaukseni tulee olemaan lyhyt.

Teen blogia työkseni, kuten muutama muukin Suomessa tekee tätä päätyökseen. Eli tienaan tällä omia rahoja, aivan kuten sinäkin joka kuukausi saat palkan tilillesi. Jos ei rinnallani olisi varakas mies, niin ette varmasti puhuisi niin alentavaan sävyyn minun bloggaamisesta. Ala on mielenkiintoinen ja monipuolinen ja saan tästä paljon irti.  Eikö se ole hienoa, että olen tehnyt harrastuksestani työn, joka koko ajan tuo minulle uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja vie minua eteenpäin? Pyrin koko ajan kehittää itseäni ja miettimään myös business mielessä blogiani ja sen tulevaisuutta. 

Minulla on "varakkaan miehen avopuoliso"- leima otsassa varmaan ikuisesti ja sen takia en usein enää jaksa välittää kommenteistä, jotka ovat vähätteleviä. En lähde erittelemään raha-asioitani sen enempää, koska ne kuuluvat niihin yksityisasiohin, joista just mainitsin yhdessä postauksessa.

Vierailija

Moikka, löysin vasta sinun blogisi ja olisi kiva, jos kirjoittaisit enemmän monikulttuurisuudesta. Mitä kieliä itse puhut, mitä kieliä puhut pojallesi? Ja asutteko nyt Suomessa vai Sveitsissä ja minkä kieliseen kouluun poika menee? Onko sun Turkkilainen suku muuten muslimi?

Didem
Liittynyt17.11.2015

Tervetuloa :) 

Voin joskus kirjoittaa millaista on ollut kasvaa monikulttuurisessa perheessä, mitä monikulttuurisuus on opettanut minulle ja millaisessa ympäristössä haluan lapseni kasvavan. Kielet ovat rikkaus! Kotoa sain ruotsin, suomen ja turkinkielen. Myöhemmin koulussa tuli toki englanti, jota puhun sujuvasti. Luin koulussa myös saksaa ja latinaa. 

Lucalle puhun äidinkeltäni ruotsia. Mieheni puhuu Lucalle suomea. Isäni opettaa Lucalle turkinkieltä :) 

Asumme nykyään taas Suomessa ja Luca tulee aloittamaan ruotsinkielisen koulun. 

Kyllä, turkkilainen suku on muslimi (aika moderneja) 

Toivottavasti viihdyt täällä :) Ollut aika outo fiilis koko päivän kun eilen oli iso maanjäristys täällä. Äsken vielä tärisi..

Halit xx

Sinulla on Halpa ja tyylitön m...

Taas sinulla mauton säkki päälläsi! Mikä ihmeen muoti bloggari olet kun jatkuvasti esittelet tyylittömiä ja kauheita säkkimekkoja?

Eikö sinulla ole minkäänlaista tyylitajua ja makua? Tässä mekossa sentään kuosi ok ja värit kivoja, Muuta kivaa mekossa sitten ei olekkaan.

Vierailija

Makuasioista ei voi kiistellä mäntti! Ole hyvä vaan ja lisääppä itsestäsi tyylin-täysosumia kerta olet sanomaan mikä on oikein ja mikä väärin!!?

Vierailija

Mun mielestä tämä mekko ja myös siskosi mekko on aivan ihania ja mietinkin, mistä ne on ostettu mutta ilmeisesti Turkista?

Didem
Liittynyt17.11.2015

Kiitos! Paljon on tullut kehuja kaikkiin eri somekanaviin..joo mekot on täältä :)

naapurin täti

Kaunis nainen ja ihana mekko! Jokainen elää omalla tyylillään elämäänsä.ei tarvitsekkaan välittää arvostelijoista vaan tehdä asioita mistä nauttii itse! Hyvää lomaa Didem!

Vierailija

Hei

Minusta myös mekko on aivan ihana ja kepeän kesäinen:). Minusta Annan kommentti on näennäisen hyvää  tarkoittava ja ystävällisessä hengessä esitetty, mutta oikeastaan kuitenkin kaukana siitä. Anna (ja muut samanhenkiset kyselijät) ei tosiaankaan ole ehkä tajunnut (tai halua tajuta), että Didem ansaitsee blogillaan ja luo todella hyviä kontakteja muotimaailmassa, ja muoti ja muotimaailmahan Didemiä nimenomaan kiinnostaa.

Joten kuka sanoo, että Didem ei ole kunnianhimoinen? Tuntuu uskomattomalta, että tämän tyyppiset kyselijät olisivat luultavasti hiljaa ja tyytyväisiä, jos Didem olisi vaikka neuvolassa tai kampaamossa töissä. Hyviä ammattejahan nekin ovat, mutta jos muoti kiinnostaa ja ei ole pakko tehdä mitä tahansa töitä koska perheessä on jo tarpeeksi rahaa, niin miksi ihmeessä sitä loisi uraa jossain muualla??

Jos Didemille joskus tulee avoero (toivottavasti ei) niin hän pärjää aivan varmasti. Hänen miehensä ei vaikuta missään mielessä huijarilta tai vaimoaan huonosti kohtelevalta mieheltä, ja pitää hyvää huolta aiemmankin avioliittonsa lapsista. Didemillä on myös selvästi vahva ja läheinen perhe tukenaan ja monta hyvää ystävää. Minun nähdäkseni hän ei ole millään tapaa tilanteessa josta olisin huolissani. Päin vastoin, hän on tilanteessa, jota moni selvästi kadehtii ja moni ei kestä kuulla tällaisesta elämästä, johon he itse eivät pystyisi monesta eri syystä. 

Kaikille Didemin elämä ei edes sopisi, mutta yhtälailla Didemille ei sopisi momen muun elämä tai elämäntyyli;)

Hellu

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram