Kirjoitukset avainsanalla outfit

Kuvat: Juuli Rönkä

Top // Mango

Jeans & boots // Zara

Luovuin viikonlopuksi ihan vahingossa tavanomaisista rutiineista ja tavoista toimia ja vielä tänään hölläsin stressaamatta yhtään mistään. Maanantai olikin myös sen näköinen. En tehnyt töitä sitten ollenkaan. Kun ei stressaa etukäteen ja innostuu melkein jokaisesta ehdotuksesta joka tulee vastaan, voi tapahtua mitä vaan.

Lauantaina ajeltiin Helsingin edustalla veneellä monta tuntia. Meri, vauhti, raikas (napakka) tuuli ja kaunis saaristo yllätti minut. Normaali minä olisi ollut skeptinen, koska oli kylmä ja olisin keksinyt vaikka mitä muitakin syitä, miksi ei kannata lähtee veneilemään. Onneksi olin YES GIRL, sillä vieläkin mietin kuinka ihana päivä oli ja kuinka me kaikki olimme hyvällä tuulella!

Ennen veneilyä kuvasin yhden kamppiksen Kaivarissa. Pyyhe päällä istuin rannassa, jalat merivedessä, tukka ja kasvot märkänä. Sanoin Juulille, jonka kanssa kuvasin, että voidaanko myös ottaa sellaisia kuvia, jossa heitän vettä mun kasvoille ja hiuksiin. Ohikulkijat katseli hieman kummissaan. - Niin, ei nämä postaukset ihan tosta noin vaan synny ;) 

Tänään käytiin viemässä meidän Kupla huoltoon Jokelaan ja aamupäivällä kävin yksin ratikka-ajelulla. Istuin kuulokkeet korvissa ja kuuntelin musaa, kunnes ikkunasta ulos katsominen vei voiton. Seurasin muita ihmisiä jonkun aikaan, kunnes jossain vaiheessa sekin jäi ja tuijotin vaan ikkunasta ulos. Kävelin Kalliossa sateessa ilman sateenvarjoa ja annoin vesipisaroiden valua pitkin kasvojani. Vapauttavaa vaihtelua, kun luopuu tavallisesta roolistaan. Aina välillä mietin, että olenkohan hieman outo.

Olen viikonlopun aikana myös tutustunut uuteen ensimmäiseen järjestelmäkameraani. JEE! Nyt minulla on Canon 6D ja 50mm / f1.4 objektiivi. Joudun tosiaan opettelemaan sen käytön alusta saakka, mutta haluankin oppia. Onneksi nuo youtuben oppivideot ovat aika selkeät. Tässä voi kuitenkin mennä aikaa, ennen kuin homma alkaa rullaamaan. Lupasin kuvata systerin valmistujaisissa, jotka ovat kahden viikon kuluttua. Jos nyt vaikka siihen mennessä osaisi vähän käyttää, säätää asetuksia ja oikeasti myös ymmärtää eri toimintoja. 

 

VIIKONLOPUN TOP VIISI:

- Hanson - I will come to you

- Fidget Spinner, joita Lucalla on kaksi. Toinen niistä on ollut mulla käytössä. Fidget Spinner keksittiin alunperin 7 -vuotiaalle lapselle, jolla ei ollut tekemistä. Myöhemmin spinnereistä tuli trendi ja ovatkin loppuunmyyty monesta paikasta. Kuka tietää mikä on Spinner? :)

- Marjaniemi mereltä katsottuna

- Auringonnousu sunnuntaina

- Neuvo itseäsi kuin kaveria (kunpa aina muistaisi tämän)

 

Palataan taas huomenna!

 

xx Didem

 

Kommentit (1)

Vierailija

Ihana teksti :) varsinkin vika lause/neuvo:) et ole outo;) Hanson on muuten ihana :P t.ex fani

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Photos by Kristiina Ketonen

Nahkatakki & mekko // Andiata (saatu)

Boots // Chanel

xx Didem

Kommentit (2)

Vierailija

Didem, kerta toisensa jälkeen hämmästyn, kun julkaiset näitä kuvia. Upeita kuvia. Ja mekko on kaunis! No words needed.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Oikeesti. Itse taas tulee väkisinkin olo välillä, että inspiroituuko muut edes 😀 Kiiitos niiin paljon 🙈

Ihanaa viikonloppua 😘

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Photos by Kristiina Ketonen

Takki // Acne 

Neuletakki // Acne

Housut // Zara

T-paita // Zara

Nahkakengät // Zara

Laukku // Chanel

HYMY // BY ME ;)

 

xx Didem

 

Kommentit (1)

Vierailija

Jälleen kerran: kaikki vaatteet ja asusteet todella kivat, mutta erityisesti nyt jäin tykkäämään noista Zaran nilkkureista. Just sellaiset, jotka sopivat kaiken kanssa. Olen itse uusien uusien tarpeessa, joten siksi varmaan heti alkoi kiinnostaa. 

Kivaa viikonloppua sulle ja Lucalle!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Photos by Kristiina Ketonen

Takki // Gina Tricot

Paita // Lindex

Hame // Gina Tricot

Maiharit // Dr. Martens

Laukku // Chanel

Muistan tämän aurinkoisen päivän syyskuussa, kun hypin iloisesti Tähtitorninmäellä. Se oli yksi kaunis tavallinen päivä, joka on jäänyt mieleeni...ehkäpä juuri sen tavallisuuden vuoksi. 

xx Didem

 

 

Kommentit (10)

Vierailija

Didem hyvä,
Blogiasi lukee varmaan moni nuori, aikuiseksi vasta kasvava nainen. Elät sellaista "dreamlifea", jollaista harvalla on (erittäin varakas mies,joka elättää), mutta josta moni nuori jostain syystä haaveilee. Joskus olisiva lukea myös enemmän elämänmakuista tekstiä..Erityisesti toivon sinun kiinnittävän huomiota siihen, mitä viestität ulkonäolläsi ja elintavoillasi. Olet alipainoinen ja syöt liian vähän, se on ilmiselvää. Annat mielestäni monille nuorille vääränlaisen esikuvan, joka ehkä ajaa heidätkin kaltaisekseen, eli syönishäiriöiseksi.

Terv. Ihan tavis kotiäiti (LKT)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Hei ❤️

Kiitoksia palautteesta ja mielipiteestäsi.

Blogini on vain pintaraapaisu elämästäni. En haluaisi liikaa lokeroida blogiani mihinkään muottiin, koska aiheet josta kirjoitan teille ja syvällisimpien ajatusten jakaminen kanssanne, vaihtelee niin paljon jaksoittain.

Välillä blogi täyttyy pinnallisimmista aiheista ja välillä on taas jaksoja, jossa avaan itseäni enemmän. Usko pois, olen ihan tavallinen nainen, samoilla ongelmilla kuin monella muulla. Se, minkäkokoinen tai näköinen joku on ja miten hän syö tai elää, on henkilön oma asia. Jokainen on vastuussa omasta syömisestään.

Bulimiaa sairastin 18 vuoitaana, yli 10 vuotta sitten. Tästä olenkin kirjoittanut pitkän postauksen. Saanut monia kymmeniä sähköposteja, joihin olen vastannut ja myöskin pystynyt auttamaan. Tänä päivänä voin mainiosti. Syön kyllä riittävästi, liikun ja kroppani on kestävä. Alipainoinen tai ei, minä voin hyvin omassa kropassani, eikä minulla ole paineita näyttää tietynlaiselta tai olla tietynkokoinen. Tärkeintä elämässä on olla itselleen rehellinen ja olla hyvä toisille. Sometimes you win. Sometimes you learn. Matkan varrella on ollut kaikenlaista, josta uskon, että jonain päivänä vielä avoimesti kirjoitan, mutta sen aika ei ole vielä. Haluan pitää blogini tällä hetkellä sellaisena paikkana, jonne ihmisten on kiva tulla käymään uudestaab ja uudestaan. Hyvän mielen blogi, jossa joku voi saada inspiraatiota omaan pukeutumiseen tai vinkkejä erilaisiin asioihin. Haluan jakaa teille paljon hyvää. Hyvyyttä tässä maailmassa ei ole liikaa. Siinä voisikin olla enemmän elämänmakuinen postausaihe.

xx

Jenni

Sellainen tää sun blogi juuri onkin. Hyvän mielen paikka nimittäin, ja vaikutat ihan terveeltä niin ulkonäkösi kuin kirjoitustesikin puolesta. :D Toivottavasti jatkat vielä pitkään postaamista. Hyvää joulun odotusta!

Vierailija

Hyvä Didem! Älä välitä kateellisista ja useless kommenteista! Olet just hyvä nyt sellaisena kuin olet. :)

Vierailija

Asiassa on aina kaksi puolta. Ei kyse ole välttämättä kateellisuudesta jos antaa palautetta mielipidevaikuttajille. Kyse saattaa olla aidosta huolesta kuinka pinnallisten asioiden tärkeys muiden asioiden kustannuksella dominoi elämää etenkin sosiaalisen median aikakaudella. Nuorille näytetään hienolle näyttävää elämää muttei sen historiallisia tai tämän päivän kustannuksia eikä nuoret pysty arvioimaan realistisesti minkälainen polku elämässä tuo onnea. Sakkokierros siirtyy sukupolvelta seuraavalle informaatiopulassa - turhaan.

Ongelma koskee enemmän tai vähemmän koko yhteiskuntaa ja esillä olevat tyypit voi ratkaista pelin. Mielestäni Didemin suunta on oikea mutta elämän viisaus on kieltämättä haasteellista kun eletään rikkaassa valtiossa ja houkutus pintaliitoelämään on suuri. Eikai se ole sen kummempaa. Itsestä voi myös aloittaa oli tilanne mikä tahansa ja keskittyä oleelliseen Yhtä tyhjän kans koko homma lopulta ja on ikävää jos sen huomaa, käytettyään tähän elämän, pyramidin huipulla et eihän tässä ollutkaan mitään mut elämä meni.

Vierailija

Lisäks mun mielestä ei kannata arvioida ihmisten pinnallisuutta näennäisten asioiden perusteella. Kaikki partasuupussyt istuu oluella villapaitojensa kanssa mut Nalle Wahlroos Bentleyn kyydissä samppanja huulilla, jopa parodioiden tahallaan, niin hän saattaa olla huomattavasti enemmän tärkeistä asioista kiinnostunut mitä teeskentelevät pelkurit eivätkä pinnalliset asiat välttämättä edes ole hänelle niin tärkeitä. Asiat ei ole ihan sille miltä ne näyttää ja nimenomaan kaikista pinnallisimmat ihmiset yrittää yli kaiken esittää mahdollisimman hyviä ja sydämellisiä tyyppejä joita kiinnostaa vaan tärkeät asiat ja yrittää panostaa tähän imagoon yli kaiken. Kylhän sen nopeesti huomaa kuka kukin on kun vähän aikaa seuraa.

Arvostan Didem sussa sitä et oot ollu aina oma itses ja näyttänyt tunteesi aina niin kuin koet ne. Sen voi aistia heti kun sut kohtaa vaikka näin Internetin välityksellä.

Vierailija

Itse koen blogit "satuina". Ehkä jopa pakona todellisuudesta. Kenenkään elämä ei ole sitä miltä se blogeissa näyttäytyy. Fakta ja fiktio on lukijoidenkin hyvä erottaa.

Vierailija

Hyviä kommentteja ylläolevalta. Herääkin kysymys. Onko bloggaaja vastuussa imagostaan yleisölleen? Minusta he ovat "artisteja" ja oman alansa taitureita. Blogeista hakee kukin seuraaja omia mielenkiinnon kohteitaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram