Photos by Janita Autio

Paita // ZARA, Housut // HM, Maiharit // DR.MARTENS

Make love not war. <3

xx Didem

Kommentit (8)

Kriittinen lukija

Hienot kuvat! Ihan vilpittömästi sun blogi on oikeesti parantunut tässä vähän ajan sisällä. Ehkä nää paremmat/hyvin toteutetut kuvat yhdistettynä sellaiseen kevyeen lifestyle kirjoitteluun, toimii! Vähän lisää sun elämästä tähän blogiin ni tulee sellainen henk.koht viba tähän blogiin. Tietoisesti ilmeisesti olet jättänyt henkilökohtaiset asiat ulkopuolelle, mutta älä ihan kokonaan unohda kertoa kuulumisia ym. juttuja. Hyvä Didem!

Miss T

Samaa mieltä "kriittisen lukijan" kanssa. Olet kyllä parantanut vuodessa huimasti blogia! Big up kaunotar!

Vierailija

Jos blogin suunta on vogueta matkivat muotikuvat vaihtuvissa zaran vaatteissa niin ei hyvä. Hyvin kirjoitettu, pohdiskeleva, kantaaottava tai muuten vaan kevyt ja humoristinen teksti kuvien kanssa parantaisi postausten laatua. Mielipide vaan..

M

Hienoja kuvia ja asuja mutta toivoisin postauksia myös hieman enemmän ns arkisemmista asuistakin, esim farkut + paita + asusteet tms. :)

Susanne

Blogisi on tosiaan ottanut ison harppauksen eteenpäin, hyvä sinä!

Oot nätti tyttö, mutta huomaa käsikuvista ja kaulasta että ehkä sun laihuuden takia sulla alkaa olla paljon "ryppyjä" ja vähän sellasta roikkuvaa ihoa. En tarkota pahalla, mutta muutama kilo lisää niin tekis varmasti hyvää ja tulis muotoja :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram