Shoes // 5 euros H&M

Shorts // 7 euros H&M

Knitwear // 12 euros H&M

Koska toivotte minulta usein esittelyä hyvistä ale löydöistäni, niin tässä olisi 25 euron ostokseni H&Mstä viime viikolla. Paita on L kokoa niin hyvin päälläni. Countryside / Marina tyyppiset shortsit iskivät minuun heti ja "espadrillos" henkiset popot verkolla lähtee mukaani Bodrumiin. 

Juuri ollaan lopetettu aamupala. Viikonlopun kunniaksi oli suklaamurja, viiniirypäleitä, kolme eri leipälajia, leikkeleitä, kasviksia ja terveellinen marjasmoothie. Näillä eväillä jaksaa istua autossa, kun lähdemme tänään Hankoon synttäri/kesäjuhliin. 

xx Didem

 

Kommentit (6)

Ulla

Oletko seurannut Turkin tapahtumia?Oletko menossa sinne lähiaikoina, katsoin juuri uutisista, että ihmiset peruvat matkojaan ja lentoja on peruttu...ikävää...

Vierailija

Ihanaa, että sulla on viimeaikoina mennyt perhe bilettämisen edelle. Yhdessä vaiheessa tuntui, että biletit jatkuvaa menoo, mutta nyt sulla on Luca ja vielä miehesikin lapsia mukana aina. Et ollu block partyissa, kun lapsi meni edelle ja eilen ymmärtääkseni olit autolla lapset mukana siellä synttäreillä. Hyvä Didem <3

Vierailija

Hei! Mitkä on kivoimmat baarit stadista 18-vuotiaille neitosille. Teatteriinhan me haluttais paljon, mutta ikä ei sinne riitä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram