Kävin viimeviikon torstaina pällistelemässä täällä Tallinnassa remontoitua ja uudelleen avattua Ülemiste-keskusta. Suurin syy vierailuun oli keskukseen avattu uusi H&M, jonne tupsahti myös Viron ensimmäinen HOME-osasto. Uteliaisuutta herätti toki se, että jääkö oman kotiliikkeeni lasten osasto edelleen maan suurimmaksi, kuten piti ja millaiselta monen entisen työkaverin uusi kotiliike näyttää?

Munhan ei pitänyt ostaa sieltä mitään, vaan jotenkin sovituskoppiin tarttui yksi hame ja yksi paita mukaan... Ja jotenkin ne sattuivat sopimaan vielä täydellisesti yhteen... Tällainen kombinaatio löytyi:

 

 

Paita on Everyday-osastolta ja hame Divided Basic, eli valkoisella lapulla varustettu. Hameessa ihastutti pituus ja mukavuus. Vaikka kyseessä on nuorten osastn trikoovärkki, uskon että tuosta saa siistin paidan kanssa erittäin käyttökelpoisen toimistovaatteenkin!

Harvinaisuuksin lukeutuviin kertoihin lisätään tämä allekirjoittaneen kasvotkin paljastava kuva. Olen ties kuinka monennetta viikkoa kosmetiikkakiellossa agressiivisen atopian tähden ja nyt tuo iho tuntuu pysyvän joten kuten kuosissa, mutta meikkiä ei lähiaikoina tule kasvoille edelleenkään eksymään. 

Valokuvatkin olisin muutoin napannut kolmijalkaa hyödyntäen, mutta en omista etälaukaisijaa, sillä kyseinen sovellus kameralleni vedettiin pois markkinoilta ja nyt vaihtoehto olisi hommata erikseen kaukosäädin.

Oli kiva tulla kirjoittamaan välissä tänne MyCosmonkin puolelle! Täytyisi useamminkin!

 

Kommentit (0)

Seuraa