Jaanko itseni viiteen osaan ollakseni kaikkialla yhtä aikaa?

Tein tällaisen kivan huomion kalenteria ensi viikon osalta tutkaillessani! Täytyy ilmeisesti opetella viisintymään, sillä yksi liikkuva kurssi on osunut juuri keskiviikolle 3 muun kurssin kanssa ja kaiken lisäksi allergologi, jota minulle suositeltiin, on töissä lastenlääkäritehtäviensä ulkopuolella ainoastaan keskiviikkoisin 3 tunnin aikahaarukassa, joten ei jäänyt paljon vaihtoehtoja kuin ottaa se aika mitä tarjottiin.

Ihan näin varoituksen sanana niille, jotka haaveilevat tekevänsä kahta tutkintoa, ehkä vielä vähän nopeutetussa tahdissa. Tätä se arki aika usein on... Sealed

Kommentit (2)

Vierailija

Huh, tulee mieleen viimeinen kevat koulussa kun ahersin yhta kamalalla vauhdilla. Paljon tsemppia ja jossain vaiheessa tuo kaikki on takana...:)

Suuntaviiva
Liittynyt27.3.2014

Kiitti! :) Tämä 2 koulua ei aina ole se helpoin valinta ja TTÜltä yritän muutenkin pusertaa ulos ensi keväänä, joten heikompia saattaisi huimata... Mutta kyllä uskalsin itselleni myöntää että taidan olla aika kylmähermoinen mimmi, sillä kuulin että meidänkin koulusta on ihmisiä passitettu sairaslomalle lääkärintodistuksella loppuun palamisen takia, eikä itsellä ole merkkejä ilmoilla vielä ihan liikaa tähänastisen elämän aikana ollut :)

Seuraa