Treeni-innon ruokkiminen on parasta ryhmässä!

Huomenta!

Kirjoitin tänään blogissani vähän pidemmän romaanin Tallinnan kuntosaleista ja hinku lähteä salille niinku tästä heti ja nyt olisi hirveä! MUTTA. Koulua kun olen valinnut käyväni, niin saa sali odottaa ja tämän jälkeen kipaisen suihkuun ja kouluun ensin tekemään palautuksen, sitten pari luentoa.

Mutta illalla, sitten mennään! Tänään nimittäin uudelleenstarttaa Tallinnan Juoksuryhmä!!! Vuosi sitten aloitettu opiskelijoiden ryhmä koki talvea vasten pienen kuoleman ja keväällä kävimme enää harvakseltaan pinkomassa. Tarkoitus oli enemmän jatkaa siten että jokainen huutelee lenkkikavereita kun siltä tuntuu.

Täksi syksyksi minusta jo sitten tehtiinkin ryhmän ylläpitäjä ja päätin herättää homman säännöllisempänä vihdoin henkiin :) Nyt olenkin ihan täpinöissäni! 

Eniten tässä innoitti se, että näin syksyn pimetessä, märetessä ja kylmetessä yksin itsensä ovesta ulos hilaaminen tuntuu tooooodella vastenmieliseltä, mutta ryhmässä seurasta anuttiminen vie huomion pois mukavasti em. seikoista :) Siksi toivonkin että homma ottaisi nyt tuulta alleen ja jaksettaisiin käydä yhdessä pinkomassa viikottain. Itse en paljon enempää voi edes juosta risojen polvien takia, mutta juokseminen on kuitenkin sen verran kivaa, ettei kiusausta voi vastustaa!

Jos itse pidät juoksemisesta, suosittelen lämpimästi olemaan oma-aloitteinen ja perustamaan paikkakunnallesi oman! Mikään ei ole parempi tapa löytää uusia samanhenkisiä kavereita! Itse tapasin lenkillä vuosi sitten yhden nykyisistä parhaista ystävistäni ^^ Parasta tietenkin oli että hän on nopeampi juoksemaan kuin minä itse, joten kävimme monesti myös kahdestaan lenkillä ja oma kunto, voin kertoa, sai hyvää kohotusta! Rohkeasti tuumasta toimeen – Facebook mahdollistaa myös hyviä juttuja!

Kommentit (0)

Seuraa