Tuli aika kreivin aikaan Bootcamp kyllä nyt!

 

Flunssan kourissa olen tässä tuskaillut viikon verran ja sinä aikana tuli mm. raivattua täyttä koneen muistia tyhjemmäksi, siinä ohessä törmäsin myös kuviin itsestäni parin vuoden takaa. Voin sanoa että vähän masensi.

Ei tässä nyt ihan toivottomassa kuosissa vieläkään olla, mutta ei tästä kehityksen suunnasta nyt iloinenkaan voi olla. Vielä viime vuonna täällä Tallinnassakin olin ihan ok kunnossa, mutta nyt syksyllä ei ole oikein tehokkaasti ja aktiivisesti tullut treenattua.

Entisenä urheilijana se meikeläisen tapauksessa tarkoittaa sellaista viittä treeniä viikossa, vähintään tunti kerrallaan.

NYT SIIS – on aika tehdä ryhtiliike ja tämän tsemppaamana asetin itselleni tavoitteeksi seuraavaa:

1. Treeniä vähintään 5 kertaa viikossa.

2. Treenin pituus vähintään tunti.

3. Venyttely joka treenin loppuun.

4. Kokovartalon junttipuntti vähintään 2 kertaa viikossa.


En siis itselleni mitään elämää suurempia tavoitteita lähde asettamaan, vaan sellaista normaaliin treenirytmiin paluuta. Ennen flunssailua homma alkoi kyllä jo löytymään, mutta eilen kävin ensimmäistä kertaa aikoihin tekemässä ihan puhtaan ns. "junttipuntin", ei mitään kahvakuulalla tai TRX:llä hifistelyä, joka sinällään on hyvää kehonhallinnallisesti, mutta meikeläisen lihakset on niin rapakunnossa, että saattaapi olla että alkukehitys on nopeampaa jos jaksan pari kertaa viikossa ihan preinteiseen malliin kyykätä ja tehdä ylätaljavetoa esimerkiksi.

Tarkoituksena salilla on kutienkin käydä koko kroppa läpi kerralla, ja "junttipuntin" lisäksi elämään kuuluu muutakin lihaksistoa enemmän kuormittavaa treeniä, joten en jätä lihaskunnon kehitystä kahden viikottaisen kuntosalikerran varaan sentään :)

Eilen oli jo niin tehokas puntti, että oli ihan heraproteiinijauhetta kaivettava kaapista esiin kun tulin kotiin, että saa energiavarastoja vähän täytettyä tehokkaammin kun ei ruoka treenin jälkeen oikein maistu.

Nyt on kuitenkin jatkettava aivonystyröiden treenaamisen parissa. Illalla jälleen fyysistä harjoittelua edessä!

Kommentit (0)

Seuraa