Vein tavaraa kirpputorille. Yleensä ihmiset vetelee mentaliteetilla että kerätään romppeet, ihan sama missä kunnossa ja heivataan sinne.

Itse vein omani uudelle ja varsin suositulle itsepalvelukirpputorille täällä Tallinnassa. Kokoakin sillä tätä nykyä riittää, joten noita metrin levyisiä "boxeja" mahtuu POP Kirbubutiikiin yksi jos toinenkin! Toki tämä tarkoittaa asiakkaille enemmän valikoimaa, mutta myyjälle se tarkoittaa myös enemmän kilpailua.

Siksi lähdinkin tähän vuokralaisviikkooni asenteella että se on minun "kauppa" ja kilpailen siellä huomiosta muiden "kaupan pitäjien" kanssa! Propsit kirpparille siitä, että he tarjoavat laadukkaita henkareita, jolloin omasta boksista on mahdollista tehdä siisti. Valikoin tarkkaan omani ja mietin millaiset vaatteet laitan ja millaiseen henkariin. Itse käydesäsni olen nimittäin todennut, ettei sekaisia boxeja jaksa käydä läpi ei sitten yhtään!

Kuten näkyy, omani siisteyteen on panostettu ja voin ekrtoa että kannatti! Heti eilen oli mennyt niin paljon tavaraa, että viikon vuokra, 15e, on katettu. Tänään vein vielä lisää tavaroita sinne ja sitä mukaan kun tyhjenee, vien sinne jälleen uusia juttuja. Sitä ei ehdottomasti kannata ahtaa täyteen, sillä sellaisesta jaksaa harva tonkia. 

Oma etuni on myös, että vein asiani sinne "tavaroista eroon"–asenteella ja hinnoittelu on sen mukainen! Tein sinne tänään vielä lapunkin, jossa lukee vieläpä, että uusi myyjä ja 0,50-15EUR hintaskaala. 

Ainoa heikkouteni selkeästi on, että tyylini ei ole oikein perusvirolainen, mutta toivottavasti sieltä nyt alkaisi menemään vaatettakin kaupaksi! Huomenna sen näkee :) Kämppikseni kertoi illalla käydessään, että huiveja ja aurinkolaseja oli vähintäänkin tänään mennyt!

Lisää aiheesta blogissani!

Kommentit (0)

Seuraa