Kuvan lähde.

Olen Espanjassa moikkaamassa vanhempia ja tänään pääsin pyörähtämään Marbellan El Corte Inglés -outletissa "styvpappa betalar" -konseptilla. No tulihan sitä löydettyä taas vähän yhtä sun toista. Tuo isäpuolen kanssa shoppailu on välillä petollista. Kun itse oli jo järkevästi päättänyt että kahdesta suhteellisen kalliista takista valkkaan varmaan vain toisen ja sitten päälle yksi musta neulepaita, niin jotenkin poistuin kaupasta pussissa molemmat takit, se musta neulepaita, yksi t-paita ja yksi hihaton paita...! Yhdet Kedsit jätin sentään kassalle, koska vaaleapohjaisia tennareita ja purkkarit jo löytyy joululoman purjehdusreissua ajatellen. Onneksi ei mennyt tällä kertaa omasta kukkarosta... 

Mutta ostosten laadusta ei tosin voi pahmmin valittaa. Ainoastaan musta neulepaita oli Corten omaa merkistöä tms. Toinen takki on Hilfigerin tikkitakki (-70%), jolle hintaa jäi pyöreästi satanen ja toinen oli joku itselleni vähän tuntemattomampi merkki. Myös molemmat lyhythihaiset ovat Hilfigerin. Aiemmin olen löytänyt sieltä DKNY:n suorat housut, jotka ovat kyllä yksi all time favourite -ostoksistani. 

Eli aikamoisesta aarreaitasta on parhaimmillaan kyse. Mutta mitenkään helposti sieltä ei noita merkkejä aina kaiken muun rättimeren seasta rekeistä löydä. Ainakaan tästä Marbellan versiosta. Mutta varsinkin sesonkien taitteessa siellä on monasti lisäalet menossa ja kun luulet vaatteen hinnan olevan hintalapun outlet-hinta, niin siitä lähteekin vielä yllättäen 50% pois kassalla!

Tämän Marbellan yksikön löytää osoitteesta C/ Pintor Pacheco, 1 (esq. Severo Ochoa).

Mutta se suuri virhe sitten... No. Menin tätä artikkelia varten kirjoittamaan erään tietyn erittäin tunnetun hakukoneen haku-kenttään sanat "el corte ingles centro de oportunidades" ja sieltä paljastui että Malagassa sijaitsevalta Guadalhorcen teollisuusalueelta löytyy outlet-keskus, josta löytyy ilmeisesti vielä ISOMPI corte-outlet! (Keskuksen nettisivut löytyvät kuvan lähteen osoittavan linkin takaa)

Tässähän voisi melkein välttyä sinne menolta ajattelemalla että automatka kestää kutienkin 45 minuuttia. Mutta. Mehän olemme mammani kanssa jo suunnitelleet ajavamme sinne suunnalle maanantaina muutenkin, sillä samaiselta teollisuusalueelta löytyy kaiken maailman tavaroiden tukkumyynti-alue, josta esim. torikauppiaat ostavat kaiken krääsänsä, sekä iso Decathlon ja Plaza Mayor. Tosin tällä kertaa taidan jättää urheilukaupat väliin, sillä enää kun ei ole liikunta-alalla töissä, ei kulu treenivaatteet puhki samaa tahtia ja kun niitä on, sanotaanko vaikka että paljon, niin en taida upottaa lisää rahaa sinne. Plaza Mayorilta löytyisi kyllä Niken Outletin lisäksi miljoona lemppari vaatekauppaa, mutta Malagaan on avattu Primark (kuten Fuengirolaankin, mutta Malagan on isompi), joten äitini kehotti katsastamaan josko sinne saisi jokusen euron upotettua.

Jos siis olet täällä Aurinkorannikon suunnalla joskus liikenteessä ja etsit shoppailupaikkoja, nämä kannattaa pitää mielessä! Primarkia lukuun ottamatta nämä kaikki keskittyvät lähelle lentokenttää, josta löytyy myös mm. IKEA :P

Kommentit (3)

Jenni

Hei! Onko sulla kokemusta elektroniikan ostosta Espanjasta? Onko siellä halvempaa? Itsellä on ollut jo pidemmän aikaa sykemittari hakusessa ja nyt näistä sun kahesta postauksesta tuli mieleen että josko ne olis halvempia siellä? Meillä olis uudeksi vuodeksi suuntana Espanja niin kenties voisi kelloa sieltä katsastella. Tosiaan mitään hifistely vehjettä en tarvitse, kunhan mittaa sykkeen ja estimoi käytetyt kalorit.

Suuntaviiva
Liittynyt27.3.2014

Moi! No eipä oikeastaan ole... Käytännössä Espanjan hintataso kestokulutushyödykkeissä on aika pitkälle nykyään samaa luokkaa kuin Suomessa ja mitä tuossa nyt nopeasti katsoin netistä, niin OVH:t kun on käsitykseni mukaan useimmiten enemmän valmistajan käsissä, niin näkyy myös hintatason samankaltaisuutena.

Seuraa