Vihdoin sain MyCosmoonkin luotua tilin blogille!

Odotin MyCosmoa innolla siitä ensimmäisen kerran kuultuani. Rehellisesti sanottuna jotain tämäntyyppistä osasin odottaakin kun muutamat bloggaajat kävivät salamyhkäisiksi. nyt olen tovin tätä seurannut oman nimeni alla ja olikin bloginimimerkin vuoro! 

Melkein harmittaa että MyCosmon identiteetti rakennettiin johtotähtien ympärille, kun tätä alusta sti olis voinut markkinoida yhteisöllisempänä. Tavallaanhan tämä toimii myös blogialustana! Tosin pohdinnan jälkeen tulin siihen tulokseen ett äblogi pysyy omassa osoitteessaan ja tänne täytyisi sitten jaksaa tulla luomaan linkkejä blogin juttuihin. Toivottavasti viitseliäisyys riittää, sillä tavallaanhan sekin sitten kontributoi tämän MyCosmon "bloggazinen" sisältöön!

Katsotaan miten homma kehittyy :)

Kommentit (3)

Vierailija

Mahtavaa, että tulit mukaan! Olet oikeassa, MyCosmo on ennen kaikkea yhteisö: kuka vain voi tulla mukaan. Halusimme kuitenkin tarjota kaikille jotakin: voit itse valita, seuraatko muiden blogeja, kommentoida vai osallistutko myös itse. Olet oikeassa siinäkin, että MyCosmo on myös blogialusta. ain kevuempi ja yhteisöllisempi kuin muut blogialustat. Kikki mitä kirjoitat, jää muiden selattavaksi profiilissasi olevan My stories -linkin taakse. Ja mitä tulee identiteettiin ja sen rakentamseen: toivon, että MyCosmo on juuri sellainen, millaiseksi päätämme sen yhdessä tehdä! Ensi viikolla alkaa tv-mainoskamppiksemme. Kerro, mitä mieltä olet siitä.... Ihanaa viikonloppua!

Suuntaviiva
Liittynyt27.3.2014

Kiitos! Typoja on omatkin tekstit turhan usein täynnä, ei haittaa! Täytynee virittää TVkaista tulille kun ehdin vain nähdäkseni miltä mainokset näyttävät :)

Seuraa