Oli meinaan ensimmäinen treeniviikko odotettua parempi! Nappiin melkeinpä meni, täytyy sanoa!

Liikuntaa kertyi monessa muodossa ja 5 viikottaista treeniä ylityyi heittämällä :) Kaikki treeni ei ollut kovaa, mutta oikeastaan viikonlopun kaikki liikunnat yhteensä enemmänkin korvasi yhden kovan treenin. Ja niiden toteuttaminenkin oli paljon hauskempaa!

Arjen keskellä viikolla tuli käytyä salilla, välissä ihan cross-traineria pyörittämässäkin ja vähän keskivartaloa pieksemässä. Torstaina kuitenkin alkoi jokin, mitä voisi kutsua loistavaksi treeniputkeksi! Nimittäin torstaisin on viikon kohokohta, baletti ja siellä oli tutustumassa saliin yksi kaveri, joten ei tarvinnut yksin tällä kertaa mennä! Parasta oli, että opin uuden hypyn :)

Perjantaina oli aamusta koulua yhden luennon verran ja sieltä kotiin päästyäni tulin hetkeksi kotiin laiskottelemaan, mutta sitten sain naputeltua kaverille viestiä, että oisko salin paikka? Ja niinhän se oli! Vaikka kaikkea ei yhdessä tehty, niin musta oli kaverille apua esim. kyykyn tekniikassa ja lopuksi kun ei kumpaakaan meinannut keskivartalotreeni huvitta,a tehtiin yhdessä pallon kanssa vierekkäin istuen sen kiertoa puolelta toiselle. On se pirun paljon kivempaa kun ei yksin tarvitse puurtaa! Sanomattakin selvää että fiilis sen jälkeen oli tuplapeukun arvoinen!

Iltapäivästä oli aika pakata kamat kasaan, sillä tiedossa oli joululahjaksi saatu viikonloppuloma ja mukaanhan lähti lumilautakin!

Ei se reissu kuitenkaan kokonaan rinteessä mennyt! Yllätyksekseni pääsin luistelemaan ensimmäistä kertaa vuosiin. Aluksi olin hieman kauhuissani, että oysyykö noilla luistimilla pystyssä kun yläasteella ihan kaunoluisteltiin, mutta kyllä sujui sirklaus, vaa't ja piruetit. Teinpä ensin kaverin avustuksella ja sen jälkeen yksin jopa ihan minimini valssihypyn! Oi sitä iloa ja kylläpä tuli hiki! Kauppakeskuksen sisällä jääradalla pipo, neule ja hanskat oli vähän liikaa jopa.

Luistelusta auton nokka suuntasi suoraan kohti keilahallia. Ei laji, josta erityisemmin pitäisin, koska en ole siinä koskaan ollut huippu. Nyt kuitenkin sujui ihan hyvin! Tosin karvas tappio kolmannesta sijasta tuli viimeisellä kierroksella kun käytin toista palloa ja se olikin liukas putoilemaan sormista! Katastrofi :D

Aktiivipäivän jälkeen olimme yön mökilä ja sunnuntaina pääsin kuin pääsinkin lumilautailemaan! Tosin tällä kertaa olin luvannut opettaa ystävää, joten en sitten loppujen lopuksi edes päässyt kahden tunnin aikana isoon rinteeseen kertaakaan, koska en halunnut jättää opetettavaa yksin lasten mäkeen. Kyllä hommassa siitä huolimatta hyvä hiki tuli kun aurinko paistoi ja itse täytyi hyppiä ja pomppia joko pois tieltä, näyttää mallia tai toikkaroida lasten hissille kun ei jaksanut joka välissä takajalkaa siteestä irrottaa.

Kaiken päätteeksi olikin hyvä palautella sunnuntai-iltapäivänä pienellä kaupunkikävelyllä Tarttossa :)

Kaikin puolin siis loistoviikko ja mitä parasta se liikunta tuli eritoten viikonloppuna kuin itsestään!

Kommentit (0)

Seuraa