Aika vähän materiaa käsittelen tässä blogissani (ainkain tähän asti), mutta tällä kertaa oli pakko jakaa uusi laukkurakkauteni. Joululomalla kävin El Corte Inglésin outleteissa, joista kirjoitinkin. Yhdestä tarttui  parilla kympillä mukaan pienempi musta olkalaukku ja toisesta  kolmellakympillä tämä yksilö, molemmat suunnittelijalta Georges Rech. Neva höörd. Pienen googlailun tuloksena selvisi, ettei mikään mikä-tahansa-pulju ole kai kyseessä. Ja se tuntuu! Olen aivan rakastunut.
 
 
En ole eläessäni omistanut (aitoa) merkkilaukkua ja olen aina ajatellut että miksi maksaa kun kuitenkin niitä niin paljon vaihtelen? Vaan pyörränpä sanani. Tämä on ihana! Ei tarvitse pelätä että laukku repeää jostain ja se näyttääkin toisella tavalla hyvältä, nahkakin on pehmeää ja mukautuu hyvin.
 
 
Vaikka ensisilmäyksellä ei vaikuta suurelta, sisälle mahtuu yllättävän paljon tavaraa. Tämä perusvarustukseni, eli (iänvanha äidiltä peritytynyt Longchampin) lompakkoni, kalenteri, muistikirja, penaali ja muuta pientä – kuten mittanauha, jokanaisen perustarvike, eikös? :D Tällä sisällöllä meni nätisti kiinnikin, jos ei ole niin suurta tarvetta laukkua sulkea, mahtuu sinne vielä reilusti enemmänkin. Päiväreissulla Tallinnaan oli minulla tämä kaverinani.
 
 
Enää en mätchaile laukkujani asun mukaan. Tästä tuli luottolaukkuni! Kyllä kai se laatu sitten näkyy ja tuntuu, mutta aina siitä ei tarvitse itseään kipeäksi maksaa!

Kommentit (0)

Seuraa