"Kerro yksi hyvä puoli itsestäsi."

Se on monille vaikeaa. Mä ainakin osaan mainita heti yhden. 

Osaan olla iloinen pienistä asioista ja nauttia elämästä. Rakastan kaikkia arkipäiväisiä, mutta silti minulle niin tärkeitä asioita, joista voin olla iloinen.

Rakastan sitä ensimmäistä aamua keväällä, kun puut alkavat vihertää. Kesän aurinkoa ja jäätelökioskeja. Syksyn ruskaa ja talven kimmeltävää hankea.

Au pairina Liettuassa ollessani parhaimmat aamuni olivat ne, kun minulla oli aikaa mennä lähikahvilaan nauttimaan kahvista ja suklaacroissantista.

Talvisin yksi lempiasioistani on kaikenlaisten lumiotusten tekeminen. Se on sekä rentouttavaa, että hauskaa. Varsinkin karkkiväreillä on kiva leikkiä.

Pienet asiat ovat elämässä parhaita; lintujen ensimmäinen laulu keväällä, täydellisen makea appelsiini, pehmeä kesäsadekuuro kasvoille, syksyisin lämpimän viltin (joka on lempiväriäsi) alle hautautuminen lempisarjoja katsellessa, onnistuneet leivonnaiset, kehut, hymyt (varsinkin vauvan!), kosketukset.

Nauttikaa elämästä. Nauttikaa maisemista; kaikesta mitä näette ja kuulette. Älkää antako vastoinkäymisten lannistaa. Muistakaa: Elämässä on paljon kauniita asioita, ne on vain osattava nähdä.

 

(Kaikki kuvat ovat omiani. Ethän käytä niitä ilman lupaani, kiitos. / Do not use any of my photos without my permission, thank you!)

Alina 

 

Kommentit (0)

Seuraa