Talvi jakaa aika hyvin mielipiteitä puolesta ja vastaan, mutta itse ainakin nautin varsinkin alkutalvesta.

Mikä muukaan olisi sen parempi herätys aamulla, kun kirpeä pikkupakkanen?

Lumi tuo mukanaan valoisuutta, joten kävelylenkitkin ovat mukavampia, varsinkin iltaisin. Siihen päälle vielä kirkas tähtitaivas niin ai että, kuinka mahtava fiilis siitä tuleekaan.

Itse olin nyt illalla reilun tunnin pituisella lenkillä kaverini kanssa. Lähes koko päivä oli tullut möllötettyä sisätiloissa mukavan lämpöisessä eikä ajatus ulos lähdöstä houkutellut.

Päätin kuitenkin repiä itseni sohvalta ylös ja lähteä raikkaaseen ulkoilmaan kävelylle. Se todella teki hyvää! Näin flunssaisena sain ulkona paremmin hengitettyä, jonka lisäksi piristyin ja sain punaiset posket. 

Iltalenkin pakkasessa kruunasi kotiinpaluu, jolloin poikaystäväni keitti minulle kuumaa kaakaota. Mikäs sen parempaa. Rakastan talvea!

Kommentit (2)

Vierailija

Ihanaa positiivista ajattelua ja kiva lukea tällaista kaikkien pimeys-valittelujen keskellä. ;) Itse en niin talvi-ihminen ole, mutta juuri totesin poikaystävälle alkuviikosta, etten edes haluaisi että olisi kesä nyt. Tässä ajassa on jotain niin tunnelmallista!

alev
Liittynyt14.8.2011

Kiitos! :) Itse ainakin tykkään nauttia jokaisesta vuodenajasta - kaikki ovat omalla tavallaan ihania ja jokaisesta löytyy niin hyvät kuin huonotkin puolet :)

Seuraa