Vedenkestävä rantameikki

Oletpa snorklaaja, uimapatjalla paistattelija tai helposti kyynelehtivä hauskapitäjä, osaat arvostaa silmämeikkiä, joka ei lähde kulumallakaan. Testasimme tuotteet, joiden turvin rantalookisi ei huuhtoudu ulapalle.

Ripsivärit


1.
YSL Mascara Singulier Waterproof Nuit Blanche -ripsivärin nimi ”uneton yö” kertoo kaiken: selviät seuraavaan aamuun, vaikka päätyisit yökylään ilman meikinpoistoainetta. Ripsari pysyy kuin tauti ja kestää helteen, uimisen, sateen ja hikoilun. Ainoa pieni miinus tuleekin siitä, ettei tehokkainkaan meikinpoistoaine tunnu tepsivän tähän kestoripsariin. 35 e.

2. Lancôme Hypnôse Doll Eyes Waterproof -maskara tekee ripsistä kauniin kaarevat ja pitkät. Nyt nukkemaisia silmiä voi räpsytellä myös rannalla, sillä ripsiväristä on tehty vedenkestävä versio. Täydellinen tuote niille, jotka haluavat pitää silmäpeliä myös aallokossa. 35 e.

3. Max Factor 2000 Calorie 2000 Waterproof Volume -ripsiväri on hyvä perusmaskara. Kevyesti sipaistuna se sopii treeneihin. Iltamenoihin saat näyttävyyttä, kun lisäät kerroksia. Ripsivärin valumista ei tarvitse pelätä: tämä maskara on luotettava klassikko.

10 e.

Rajauskynät


1.
Chanel Stylo Yeux Waterproof -silmänrajauskynä on lyömätön. Se levittyy samettisesti ja rajauksesta tulee tarkka. Punaruskea sävy 85 jättää hohtavan pinnan. Rajaus kestää vettä ja kovaakin han-kausta. Luksustuote kesän juhlameikkeihin. 28,45 e.

2. Make Up For Ever Aqua Liner on nestemäinen silmänrajaustussi, jolla saat kesän sporttisimman silmämeikin. Pinkki geeli levittyy kuin unelma: tasaisesti ja tarkasti. Rajaus kestää hikoilun ja vesileikit. Varo kuitenkin hieromasta silmiäsi, jottei väri varise. 32,50 e.

3. Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer on ohut kajaali, jonka voimakkuutta on helppo säädellä.Pysyy napakasti muttei jämähdä ihoon ennen aikojaan, joten ehdit halutessasi häivyttää tai pehmentää jäljen. Saatavilla 7 väriä, myös turvallinen musta. 6,60 e.

Luomivärit


1.
Make Up For Ever Aqua Shadow -luomivärikynä on kiireisen naisen ja uintifanin hittituote. Kynällä voi tehdä joko utuisen rajauksen tai värittää koko luomen. Vaaleat hohtavat sävyt näyttävät upeilta ruskettuneella iholla, tummalla teet puolestaan intensiivisen iltameikin. Jälki on samettinen ja kestää roiskeet, kunhan pidät näppisi kurissa. Saatavilla 12 sähäkkää sävyä. 29,80 e.

2. Gosh Mineral Eyeshadow WP -luomiväri on pakattu kätevään puikkoon. Sivele luomille ja häivytä sormin. Vedenkestävä koostumus pysyy testatusti luomilla kauniina jopa urheillessa: koko hikisen juoksulenkin ajan. Tätä voit käyttää myös silmämeikin pohjustajana puuterimaisen luomivärin alla. Saatavilla on yhdeksän kauniin hehkuvaa sävyä, ilman hajusteita ja parabeeneja. 9,90 e.

3. Stila Prime Pot -luomivärinpohjustusaine muuttaa minkä tahansa luomivärisi vedenkestäväksi. Taputtele luomelle ja levitä päälle voide- tai puuterimainen luomiväri. Jos käytät sokkiväriä, huomaa, että pohjustaja voimistaa sävyä entisestään. Testattu sukeltamalla: kun käytät tätä, luomiväri ei leviä eikä valu. Nerokas tuote, jota voit käyttää myös sellaisenaan nudeluomivärinä. 16 e, beautybay.com.