Rusketusmeikkivoide ja 9 muuta kesäistä kauneusvinkkiä

Kuka viitsisi keskittyä tälläytymiseen, kun siihen kuluvan ajan voi nautiskella kauniista loppukesän lämmöstä ulkona? Sujauta laukkuusi muutama luottotuote ja olet valmis bileisiin vaikka suoraan rannalta.

1. Uimaranta, auringonpaiste ja paksu meikki eivät sovi yhteen. Rannalla huolellisestikin tehty meikki valuu ennen pitkää poskille. Vaihda siis meikkivoide sävyttävään päivävoiteeseen, joka on luonnollinen mutta tasoittaa ihon sävyn. Muista valita tuote, jossa on aurinkosuojakerroin.

2. Jos ripsiväri ja kulmakynä ovat välttämätön osa meikkiäsi, suuntaa kauneushoitolaan ripsien ja kulmakarvojen värjäykseen. Näytät pirteältä ja hehkeältä ilman meikkiä, etkä joudu huolehtimaan ripsivärin vedenkestävyydestä.

3. Todella näyttävät ripset ilman ripsentaivuttajia ja maskaraa saat ripsipidennysten avulla. Pidä kuitenkin mielessä, että pidennyksiä täytyy huoltaa noin kuukauden välein, jotta ne pysyvät kauniina.

4. Trendikkään surffitukan loihtiminen on helpompaa kotona peilin edessä kuin rannalla. Pyöräytä siis hiukset suosiolla sykeröksi pään päälle päivän ajaksi, jotta hiukset eivät kastu eivätkä takkuunnu uidessa. Kun jatkat matkaa terassille, avaat vain nutturan ja luonnollinen lainekampaus on valmis.

5. Pieni kiiltoseerumipullo kulkee mukana rantakassissa. Sipaise tippa seerumia hiusten latvoihin ja otsahiuksiin, kun tukka alkaa hapsottaa.

6. Auringon lämpö kiihdyttää ihon talineritystä, joten rannalla kasvot kiiltävät helposti. Pakkaa laukkuusi kätevää puuteripaperia, joka imee kiillon kasvoilta hetkessä. Taputtele ihoa kevyesti paperilla ja keskity erityisesti T-alueeseen eli otsaan, nenään ja leukaan.

7. Päivällä aurinkosuoja on välttämätön, mutta illalla voit vaihtaa voiteen iholle sumutettavaan kuivaöljyyn. Valitse laadukas öljy, joka imeytyy nopeasti. Suihkuta sitä etenkin sääriin, käsivarsiin ja dekolteelle. Öljy kosteuttaa ihoa ja antaa kauniin kiillon.

8. Henkäyksen ohut ”rusketusmeikkivoide” eli ohut kuultovoide on nopea tapa muuttaa rantahehku bilemeikiksi. Kun olet taputellut ihon mataksi puuteripaperilla, levitä kasvoille ohut kerros meikkivoidetta. Se korostaa päivetystä, tasoittaa ihon sävyä ja näyttää luonnolliselta.

9. Pidä mukana myös voidemaista luomiväriä, jota on helppo sipaista luomille sormin. Valitse pronssinen tai kultainen metallisävy, joka saa ruskettuneen ihon hehkumaan. Luonnonsävyt näyttävät kauniilta myös hiukan huolettomammin levitettyinä.

10. Viimeistele pikameikki kosteuttavalla kiiltohuulipunalla ja olet valmis juhlimaan aamuun asti!