Näin teet kesän huolettomimman kampauksen

Ota mallia tähdistä ja sido hiukset huolettomasti poninhännälle. Mitä sotkuisempi, sen parempi.

Unohda sileiksi föönatut kutrit. Jos huoleton ponnari kelpaa tähdille punaisella matolla, se kelpaa meille kiireisinä työaamuina.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Laineita pohjalle

Laineet sopivat täydellisesti tämän kampauksen pohjaksi. Jos sinulla on luonnonkiharat tai luonnostaan taipuisat hiukset, selviät vähemmällä vaivalla. Puristele ensin pyyhekuiviin kutreihin silottavaa kiharavoidetta ja suihkauta tyveen kohotussuihketta. Anna hiusten kuivua tai käytä apuna diffuuserilla varustettua hiustenkuivaajaa. Jos hiuksesi ovat säkkärät, saat kiharoista loivemmat, kun pyörittelet niitä osioittain pötköihin kuivausvaiheessa. Tikkusuorat hiukset saat laineille, kun peset ne edellisenä iltana ja levität alle tuuheuttavaa muotovaahtoa. Letitä hiukset yöksi neljälle löysälle letille. Kun avaat letit aamulla, kutrit ovat laineilla. Kiireessä voit ottaa avuksi muotoiluraudan.

Pörrötä kunnolla

Suihkauta hiusten tyveen kuivashampoota ennen letittämistä. Se antaa kampaukselle mattapinnan ja kohottaa tyveä. Rakennetta laineille antaa suolasuihke, ja hapsottavia latvoja voit silottaa kiiltoseerumilla. Viimeistele kampaus tuuheuttavalla hiuskiinteellä.

Tee näin:

1. Tupeeraa hiuksia ensin tyvestä, jotta niistä tulee kuohkeat.

2. Sido hiukset niskaan. Jätä osa hiuksista kehystämään kasvoja.

3. Pyöräytä osa poninhännästä silmukaksi ja kiinnitä pinneillä ponnarin tyveen.

4. Hajoita silmukkaa sormin ja kiinnitä osioita pinneillä.

5. Tupeeraa latvoja sormilla, jotta ne näyttäsivät paksummilta.

Psst! Saat rennosta ponnarista huolettoman nutturan, kun jatkat osioiden kiinnittämistä pinneillä.