Kopioi julkkiksen hiustyyli

Ihailetko Taylor Swiftin, Emma Watsonin tai Rihannan rohkeaa tyyliä? Cosmo neuvoo, kuinka saat yhtä upean lookin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Näyttävä otsatukka

Amerikan oma kullanmuru Taylor Swift erosi poikaystävästään ja suuntasi kampaajalle. Kuuluisat prinsessakiharat saivat tehdä tietä rokkaavalle otsatukalle. Country-tähti varasti hiljattain kaiken huomion ilmaantuessaan palkintogaalaan trendikkäissä hiuksissaan.

Kopioi look: Pitkä ja terävä otsatukka on tyylikäs, mutta vaativa leikkaus. Jos et ole onnekas sileän, paksun pehkon omistaja, joudut föönaamaan otsiksen aloilleen joka aamu. Älä anna vaivan säikäyttää, sillä kampaus on sen arvoinen. Jos hiuksesi ovat ohuet, pyydä kampaajaa leikkaamaan otsatukkaan tuuheutta ottamalla mukaan hiuksia päälaelta. Föönaa otsis kuohkeaksi suurella pyöröharjalla ja viimeistele latvat suoriksi muotoiluraudalla. Silota myös takahiukset raudalla, mutta muista käyttää suojasuihketta alla.

Keijumaiset kutrit

Harry Potter -tähti Emma Watson leikkasi hiuksensa lyhyiksi välittömästi kuvausten päätyttyä. Ruskea kiharapehko oli roolihahmo Hermionen tärkein tuntomerkki, joten Emma teki samalla pesäeron rooliinsa. Lyhyt kampaus saa tyttömäisen näyttelijän vaikuttamaan kypsemmältä.

Kopioi look: Jos sinulla on sirot kasvot ja nukkemaiset kasvonpiirteet, kokeile rohkeasti superlyhyttä tukkaa. Hyvin leikattu lyhyt kampaus on helppohoitoinen ja huoleton. Muotoiluun riittää kevyt vaha, joka antaa kutreille hieman rakennetta. Pyöreille kasvoille ja näyttäville kasvonpiirteille sopivat paremmin hieman pidemmät hiukset. Kokeile korvan taakse ulottuvaa rikottua polkkatukkaa ja sivuun vedettyä otsatukkaa. Suihkaise polkkaan rakennetta geelivahan avulla ja kohota tyveä kuivashampoolla.

Punainen kiharapilvi

Tiuhaan vaihtuvasta hiustyylistään tunnettu Rihanna ei pelkää kokeilla uusia kampauksia. Vaaleasta töyhtöstä ei tullut suurta trendiä, mutta punaisessa kiharapehkossa on potentiaalia. Tosin Rihannan kiharat eivät ole täysin omat, vaan punaiset hiuslisäkkeet.

Kopioi look: Trendikäs punainen väri on vaikea pitää kirkkaana, joten Rihannan sävy vaatii visiittiä kampaajalle parin viikon välein. Valitse luonnollista hiustenväriäsi lähimpänä oleva sävy, niin huoltaminen on helpompaa. Sävytä vaaleita kutreja lämpimällä kultakuparilla, ruskeita mahongilla ja tummia viileällä punaisella. Näyttävät korkkiruuvikiharat saat tehtyä kiharrinsauvalla tai paksuilla hiuspatukoilla. Älä riko kiharoita harjalla, vaan asettele ne paikoilleen sormin. Viimeistele kampaus hiuskiinteellä ja kiiltosuihkeella.

Pehmeä toffeepehko

Nopeasti maailmantähdeksi noussut Kristen Stewart on pikkuhiljaa löytänyt tyylinsä. Lähes mustat hiukset saivat Kristenin näyttämään kalpealta ja kovalta. Lämmin toffeesävy pehmentää kasvonpiirteitä ja tekee tyylistä aikuisemman.

Kopioi look: Kasvoja kehystävät raidat imartelevat kaikkia, kunhan ne sulautuvat kauniisti muihin hiuksiin. Selkeä ”skunkkiraita” otsalla on aina huono idea. Kristenin väri on vaaleanruskea, jota on lämmittämässä ripaus punaista. Kokeile vastaavaa sävyä, jos haluat saada ihosi hehkumaan. Kopioi kampaus taivuttelemalla kutreihin muotoiluraudalla surffilaineita. Tee sitten luonnollisen näköinen jakaus, joka mutkittelee huolettomasti. Suihkauta hiuksiin lopuksi rakennetta ja karheutta antavaa suolasuihketta.