Tarrojen vaihtelua, tyylien kopiointia, ensiasuntojen etsimistä ja sunnuntaibrunssittelua aikuiseen tapaan. Kuulostaako tutulta?

Ikä 6-9
Laura on bestikseni ja tulemme aina olemaan bestiksiä. Voisin istua Lauran lattialla liimailemassa vaihtelemiamme tarroja ikuisuuden. Tai ainakin siihen asti, kunnes äitini tulee hakemaan minut. Laura! Tehdäänkö ystäväkorut?

 


Ikä 10
Kuka tuo uusi tyttö on, joka piirtää Lauran kanssa pulpetissani? Eikö hän näe, että se on minun paikkani? Kuka hän on? Jenna? Häivy paikaltani! Eikö Jenna tajua, että meillä on ystäväkorut ja Laura on bestikseni?

Ikä 11-12
Laura ja Jenna ovat parhaita ystäviäni. Voisin olla ikuisuuden Lauran kanssa Jennalla katselemassa MTV:tä. Kuuntelemme Offspringiä. Jenna kertoo mitä ”give me, give me baby” tarkoittaa. Se on ”anna minulle vauva”. Onpa hölmöt sanat!

Ikä 13
En voi uskoa, että Laura ja Jenna menivät ostarille ilman minua! He tietävät, että halusin H&M -50% alennusmyynteihin. Toivon, ettei heidän kokojaan ole enää jäljellä!

Nyt minun täytyy lähteä ostarille Natalian kanssa, vaikka en edes tykkää Nataliasta. Äiti, heitätkö meidät ostarille ja tulet hakemaan seitsemän tunnin kuluttua?

Kukaan ei ymmärrä minua paitsi Laura ja (joskus) Jenna. Se auttaa, että soitamme toisillemme heti koulusta päästyämme ja heti, kun menemme sänkyyn. Lisäksi olemme Jennan luona yökylässä joka perjantai.

 

Ikä 15-16
Tänään minä, Jenna ja Laura istumme kellarissa kuuntelemassa, kun eräs Mikko soittaa kitaraa. Huomenna minä, Jenna ja Laura aiomme istua kellarissa katsomassa, kun pojat pelaavat NHL-peliä.

Ikä 17
Kaikki on noloa! Inhoan Lauran poikaystävää. Heidän ei pitäisi tanssia vanhojen tansseja yhdessä. Eikä hänen pitäisi menettää neitsyyttään sille tyypille. Mutta kun hän sen tekee, olen valmiina tukemaan.

 

Ikä 18
OMG!! Minulla tulee niiin ikävä, kun lähdemme eri yliopistoihin. Muistetaan päivittää Whatsapp-ryhmäämme JOKA PÄIVÄ. Natalia, tulen niiiiin kaipaamaan sinuakin. Meillä oli aina niin kivaa ostarilla!

Ikä 19-20
Vanhojen ja uusien ystävieni välillä on muuri. Mutta whatever. Aion saada paljon uusia läheisiä ystäviä fuksiaisissa ja yksi heistä tulee olemaan yliopistobestikseni. Milla!

Ikä 21-22
Oli niiiin siistiä nähdä Lauraa ja Jennaa hiihtolomalla! Olimme kotibileissä ja kävimme yhdessä pissalla. Laura pyysi minua käymään hänen koulussaan, mutta tuskin minulla ja hänen koulukavereillaan olisi mitään yhteistä. Voi kun Milla olisi ollut mukanamme. Neljä on parempi kuin kolme. Naah, Jenna ei olisi tykännyt hänestä.

 


Ikä 23-25
Laura pääsee töistä myöhään, Jenna työskentelee viikonloppuisin ja minä joudun tekemään graduani. Jopa yhteisen sunnuntaibrunssin järjestäminen on mahdotonta. Aikuiselämä ei sovi ystävyydellemme.

Ikä 26-27
Kaikki on hankalaa. En pidä Lauran miesystävästä, mutta ei ole asiani tuomita. Jenna pitää minun miesystävääni töykeänä, mutta todellisuudessa hän on ujo. Itse hän deittailee 40-vuotiasta professoria, joka on meistä ällöttävä. Onkohan Jenna hänen kanssaan vain rahan takia?

Eron hetkellä olemme kuitenkin kaikki tukemassa toisiamme.

 

Ikä 28-30
Laura on tyytyväinen elämäänsä, Jenna on tyytyväinen elämäänsä ja minä olen tyytyväinen omaani. Olemme kaikki hyvin erilaisia. Silti käymme sunnuntaisin brunssilla nauramassa teiniajan hölmöilyille.

Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com
Kuvat: Giphy.com