Kuka sanoo, että vain naiset voisivat olla YouTube-maailman kauneusguruja? Tsekkaa ainakin näiden miestubettajien tilit.

Wayne Goss

Wayne kärsi nuorempana aknesta ja innostui siksi opiskelemaan itsenäisesti meikkausta ja kouluttautumaan alalle. Vuonna 2008 hän innostui perustamaan oman YouTube-kanavansa voidakseen jakaa vinkkejään muillekin. Miehen kanavavalta löytyy inspiroivia videoita, jotka opastavat meikkauksen saloihin – niin omille kuin mallienkin kasvoille toteutettuina. Parasta videoissa on, että ne tarjoavat apua nimenomaan arkipäivän meikkiongelmiin.

 

Manny Mua

Heinäkuussa 2014 YouTube-uransa aloittanut vloggaaja on noussut raketin lailla ihmisten tietoisuuteen. Kevyellä parransängellä varustettu nuorimies loihtii kasvoilleen niin upeita meikkejä, ettei häntä voi kuin kahdehtia. Tutoriaalien seassa on myös loistavia tuotearvioita. Manny on kaveripoika, jollaisen jokainen meikkejä rakastava tyttö tarvitsee!

 

PatrickStarrr

25-vuotias filippiiniläissyntyinen Patrick on Floridassa asuva meikkitaiteilija, joka hallitsee muuntautumisen taidon. Varjostusten ja kasvojen muotoilun mestari on hurmaavan eloisa ja videot saavat hymyn huulille. Monipuolisesta sisällöstä löytyy niin tutoriaaleja kuin tuote-esittelyjäkin.

 

Mathias Alan

Yli vuosikymmenen alalla ollut Los Angelesissa asuva meikkitaiteilija pyörittää YouTube-kanavaa, jonka videot opastavat katsojia erilaisten kosmetiikkatuotteiden käytössä. Mathias jakaa myös julkkisten meikkisalaisuuksia, kertoo kauneusalan uutuuksista ja keskustelee ajankohtaisista kauneustrendeistä muiden alan ammattilaisten kanssa.

 

Jordan Liberty

Kymmenen vuotta meikkitaitelijana ja valokuvaajana työskennellyt Jordan on kauneuden rautainen ammattilainen, jonka kädenjälki on näkynyt niin televisiossa, lehdissä kuin catwalkeillakin. Staroja ja tavallisia naisia meikkaava mies tuottaa kanavalleen monipuolista sisältöä erilaisista meikkitutoriaaleista tuotearvosteluihin.

 

Kuvakaappaukset: YouTube

Lue myös nämä:

6 meikkitaiteilijaa, joita sinunkin kannattaa seurata Instassa

3 x sisustusinspiraatiota Instagramissa

5 tämän hetken kuuminta instaajaa