Osallistu Cosmon suosittuihin kilpailuihin ja voita upeita palkintoja!

Mitä mieltä olet Cosmostasi?

 

Kerro meille, mikä oli mielestäsi tämän lehden paras ja turhin juttu. Perustele valintasi.

 


Vastaajien kesken arvomme viisi Lumenen Vitamin C+ -palkintoa, jotka sisältävät  BB-voiteen, detox-naamion, kirkastavan tehohoidon ja heleyttävän päivä- ja yövoiteen. Vitamin C+ -ihonhoitosarja ehkäisee ihon ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä sekä suojaa ja hoitaa ihoa. Yhden palkinnon arvo on 107,40e.

Osallistu kilpailuun täällä>>>

Osallistu Cosmotoriin

Keräsimme Cosmotoriin kolme upeaa tuotepakettia. Valitse mieleisesi ja osallistu arvontaan.


 
1. Nescafé Dolce Gusto -kapselikahvikoneita

Arvomme kaksi Nescafén Dolce Gusto Genio -kapselikahvikonetta. Palkinto sisältää myös juomakapselipaketin. Dolce Gusto Geniolla voi valmistaa tavallisen kahvin ja jääteen lisäksi myös kaakaota sekä erikoiskahveja. Yhden palkinnon arvo on 155 euroa.

 
2. Veet-tuotteita

Arvomme 20 Veet-palkintoa, jotka sisältävät kosteusvoiteen, kätevät kylmävahaliuskat sekä suihkussa käytettävän ihokarvanpoistovoiteen. Yhden palkinnon arvo on 25€.

3. Viva la Juicy -tuoksupaketteja

Arvomme viisi Viva la Juicy -palkintoa, jotka sisältävät Juicy Couture -tuoksun (50 ml edp.) ja -suihkugeelin. Hulluttelevan raikkaasta tuoksusta voi aistia mandariinia, metsämarjoja, kuusamaa, gardeniaa ja ambraa. Yhden palkinnon arvo on 107 €.

Osallistu kilpailuun täällä >>>

 

Tunnusta ja osallistu arvontaan!

Haluamme joka kuukausi kuulla mitä hassua tai noloa sinulle on tapahtunut.

Käy tunnustamassa täällä >>>

Osallistu Kuukauden kirja -kilpailuun!

Syyskuun kirja on Charlaine Harrisin kirjoittama ja Johanna Vainikainen-Uusitalon suomentama Veren sitomat - Sookie Stackhouse -romaani.

Veren sitomat jatkaa Sookie Stackhousen seikkailuja vampyyrien ja muiden yliluonnollisten olentojen maailmassa. Lue lisää ja osallistu kilpailuun 25.9. mennessä. Osallistuneiden kesken arvomme viisi kirjaa.

Osallistu kilpailuun täällä >>>