Oletko sinä seuraava tähti?

MyCosmo viettää pian yksivuotissynttäreitään. Uskomatonta, eikö? Juhlimme synttäreitä isosti uudistamalla MyCosmon, ja nyt haluamme bileisiimme mukaan uusia, lahjakkaita tekijöitä. Oletko sinä seuraava tähti?


Jos olet bloggaaja, vloggaaja, kuvaaja tai kirjoittaja, ilmoittaudu mukaan, tai kerro meille suosikkisi! Lähetä oman tai suosikkiblogisi/vlogisi linkki osoitteeseen mycosmo@sanoma.com., tai kirjoita se allaolevaan kommenttiboksiin. Lahjakkaimmat tekijät pääsevät mukaan Cosmopolitanin maineikkaiseen bloggaajatiimiin!


MyCosmon bileet starttaavat syyskuun ensimmäisellä viikolla, kun arvomme MyCosmon jäsenille upeita palkintoja viikon jokaisena päivänä. Lisäksi arvomme kaikkien Newsroomiin vuoden aikana kirjoittaneiden kesken huikean erikoispalkinnon.


STAY TUNED, näitä juhlia et halua missata!


Muista myös, että MyCosmo on mukana myös huomenna starttaavassa Tubecon-tapahtumassa.Tiimimme on paikanpäällä etsimässä virallista hostia pian starttaavalle Beauty Lab –tv-tuotannollemme. Mikäli siis olet mukana Tubeconissa, tule tapaamaan tiimiämme Cosmopolitanin pisteelle, ja näytä taitosi kameran edessä!