Cosmopolitan toivottaa tervetulleeksi laulaja-lauluntekijä Pihlajan eli Titta Pihlajamaan, joka vloggaa Cosmon saitilla tuoreesta artistin urastaan kesä-heinäkuun ajan. Pihlaja on 21-vuotias laulajalupaus, joka julkaisi ensimmäinen sinkkunsa huhtikuussa ja työstää parhaillaan debyyttialbumiaan.

Pihlaja aloittaa neliosaisen vlogisarjan cosmopolitan.fi:ssä huomenna 1.6., ja seuraavat videot ilmestyvät aina kahden viikon välein. Katso juuri julkaistusta trailerista, millaista materiaalia on luvassa!

Moi Pihlaja, kuka olet ja mitä teet?

”Olen laulava ja biisejä kirjoittava nuori nainen Tampereelta. Suhaan tällä hetkellä Helsinki-Tampere-Jyväskylä-väliä, teen ensimmäistä levyäni yhdessä tuottajani Kiron eli Johanneksen kanssa ja heitän cover-keikkoja baareissa ja erilaisissa tilaisuuksissa. Opiskelen Helsingissä myös toimintaterapeutiksi, mutta opinnoista alkoi onneksi juuri kesäloma”, Pihlaja luettelee.

”Jos minun pitäisi kuvailla itseäni kolmella sanalla, sopivimmat olisivat pirskahteleva, raikas ja menevä”, Pihlaja sanoo.

Pihlajan musiikkia voisi kuvailla samoilla adjektiiveilla. Ensijulkaisu Flippaan on elektronisilla sävyillä silattua tanssittavaa poppia. Tulevan albumin sanoitukset kertovat Pihlajan maailmasta – salaattilounaista, salitreeneistä ja aamuun asti kestävistä juhlista.

”Ajattelin, että musiikkini miellyttää vain rajattua porukkaa, mutta olen saanut tosi hyvää palautetta myös vanhemmalta yleisöltä”, Pihlaja kertoo.

Ketkä ovat musiikilliset esikuvasi?

”Ihan pienenä sanoin äidille, että minusta tulee isona Madonna. Nykyään kuuntelen esimerkiksi Major Lazeria ja Ellie Gouldingia, ja suomalaisista fanitan Topi Sahaa”, Pihlaja listaa.

”Tein aiemmin paljon piano-lauludemoja, mutta kaipasin jotain iskevämpää. Kun Kiro tuli mukaan kuvioihin, musiikkini löysi sen terävimmän elektronisen kärjen.”

Mitä tulevilta vlogeiltasi voi odottaa?

”Yritän pohtia rehellisesti erilaisia teemoja nuoren naisen ja aloittelevan artistin näkökulmasta. Kerron videoilla itselleni tärkeistä teemoista ja pohdiskelen asioita kameran edessä”, Pihlaja kertoo.

”Vloggaaminen ei muuten ole ihan helppoa! Kameralle jutteleminen yksin puistossa tuntui aluksi todella oudolta, ja mietin koko ajan, mitähän ihmiset oikein ajattelevat”, hän nauraa.

”Yhteistyö Cosmon kanssa tuntuu tosi kivalta, sillä lehti on tuttu etenkin teinivuosilta, ja saan kokeilla jotain ihan uutta. Toivottavasti lukijat löytävät videoni ja tulevat kurkkimaan arkeani”, Pihlaja toivoo.

Mitä toivot tulevaisuudelta?

”Viisivuotissuunnitelmat eivät ole juttuni. En jaksa pohtia liikoja, vaan elän päivän kerrallaan. Samalla minulla on kuitenkin paljon unelmia, ja haluan mennä määrätietoisesti elämässä eteenpäin.”

Pihlaja kertoo suuriksi haaveikseen stadikalla tai jäähallilla esiintymisen, mutta keskittyy ensin pienempiin tavoitteisiin, kuten Tavastialle keikkailemaan pääsemiseen.

”Juuri nyt haluaisin kuitenkin vain tehdä paljon musaa, saada levyn valmiiksi, pitää hauskaa ja urheilla, lähteä kesäfestareille ja viettää aikaa kavereiden kanssa”, Pihlaja listaa.

”Kaikkein tärkeintä minulle ovat perhe ja ystävät, musiikki ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Juuri nyt olen elämästäni tosi onnellinen.”

Pihlajan neliosainen vlogisarja ilmestyy cosmopolitan.fi:ssä kahden viikon välein huomisesta alkaen. Pihlajaa voi seurata vlogin lisäksi Instagramissa ja Snapchatissa @pihlajatitta.

Kuva Sony Music Finland

Laulaja-lauluntekijä Pihlaja eli Titta Pihlajamaa on Cosmon vierasvloggaaja. 21-vuotias laulajalupaus julkaisi ensimmäisen sinkkunsa huhtikuussa ja työstää parhaillaan debyyttialbumiaan.

Uusimmassa vlogissa nähdään palasia Pihlajan vapaa-ajan menoista, juhlista ja kavereiden kanssa vietetyistä illoista. Pihlajan bileisiin kuuluvat esimerkiksi viimeisen päälle mietitty asu, rauhassa laittautuminen, viinilasi terassilla ja hyvien ystävien seura.

Katso Pihlajan neliosaisen vlogisarjan viimeinen jakso alta!

Lue Pihlajan haastattelu täältä. Pihlajaa voi seurata vlogin lisäksi Instagramissa ja Snapchatissa @pihlajatitta.

Katso aiemmat vlogit:

Pihlajan uusi vlogipostaus on täällä – aiheena tyyli, kauneus ja ulkonäköpaineet

Laulaja-lauluntekijä Pihlaja näyttää, millaista artistin arki todella on

Näin esiintyvä artisti treenaa ja syö – katso laulaja-lauluntekijä Pihlajan vlogi

Kuva: Sony Music Finland

Laulaja-lauluntekijä Pihlaja eli Titta Pihlajamaa on Cosmon vierasvloggaaja. 21-vuotias laulajalupaus julkaisi ensimmäisen sinkkunsa huhtikuussa ja työstää parhaillaan debyyttialbumiaan.

Uusimmassa vlogissa päästään kurkistamaan Pihlajan treeneihin ja ruokakaupan ostoskoriin. Liikkuminen ja kunnossa pysyminen on esiintyvälle artistille tärkeää, koska lavalla ei jaksa ilman hyvää kuntoa.

Katso Pihlajan neliosaisen vlogisarjan kolmas jakso alta!

Lue myös Pihlajan haastattelu täältä. Pihlajaa voi seurata vlogin lisäksi Instagramissa ja Snapchatissa @pihlajatitta.

Katso vanhemmat vlogit:

Pihlajan uusi vlogipostaus on täällä – aiheena tyyli, kauneus ja ulkonäköpaineet

Laulaja-lauluntekijä Pihlaja näyttää, millaista artistin arki todella on

Kuva: Sony Music Finland