Tällainen on Laura!Tänään on se päivä, kun MyCosmo saa uuden kuukauden tähtibloggaajan! Tervetuloa uusi tähtibloggaaja Laura!

 

1. Kuka olet Laura ja millainen on blogisi?

Täältä puolen ruutua löydätte bloggaajan, joka rakastaa huolella tehtyä aamiaista, arjen pieniä iloja ja hyvän treenin jälkeistä voittamatonta fiilistä. Täytin juuri 21 vuotta ja syksyllä aloitan kolmannen vuoden fysioterapian opiskelijana ammattikorkeakoulussa. Opiskelujen ohella työskentelen ryhmäliikunnanohjaajana ja treenaan tavoitteellisesti vuoden 2016 crossfit winter war karsintoihin - ja tietysti bloggaan. 

Kutsun usein blogiani "sekasotkuksi", sillä nykyisessä muodossaan sen sisältö vaihtelee asukuvista resepteihin ja hyvinvointia käsitteleviin teksteihin. Blogistani löytyy juuri niitä asioita, jotka inspiroivat minua - muotia, arjen pieniä hetkiä ja hyvinvointia.

 

2. Kuinka kauan olet blogannut?

Keväällä tuli täyteen kolme yhteistä vuotta blogini kanssa. Apua, mihin nämä vuodet oikein katoavat? 

 

3. Blogissasi on nähty paljon terveellisiä reseptejä ja treeniaiheisia postauksia. Pyritkö elämään terveellisesti? 

Hyvinvointi, treenaaminen ja terveelliset elämäntavat ovat äärimmäisen lähellä sydäntäni ja näitä aiheita käsittelevät postaukset tulevat varmasti lisääntymään blogissani. Pyrin kuuntelemaan kehoani ja tekemään päivittäin valintoja, jotka tukevat hyvää oloa ja jaksamista.


4. Millaisista blogeista itse pidät?

Blogeissa kiinnitän huomiota erityisesti selkeään ulkoasuun, laadukkaisiin kuviin ja kolmantena mieleen tuli hyvinvointiblogeista esimerkiksi reseptien sovellettavuus arkeen! Tiedättehän, kun jostain löytyy kivan kuuloinen resepti ja sitten huomaat ettei kaapissa ole yhtäkään siihen vaadittavaa raaka-ainetta? Eihän siitä tule kuin kiukkuiseksi :-D ! 

 

5. Kolme suosikkiblogiasi?

Kajsa Sven, Angelica Blick ja treeniblogeista Steffit sekä Saara Laaksosen blogi. Ja vielä jos saisin mainita niin MyCosmon Vilma. Sori, kolme oli ihan mahdotonta! 
 

6. Mistä saat inspiraatiota?

Instagramista, kaduilta ja tottakai selailemalla monipuolisesti erilaisia blogeja. Erityisesti ruotsalaiset muotiblogit ovat todellinen inspiraationlähde. 
 

7. Kuka kuvaa asukuvasi?

Poikaystäväni on mestari asukuvieni takana. Rakastan sitä, kun nykyään ei tarvitse kuin sanoa "no siis kyllä sä tiedät mimmosia haluisin" ja sitten on kamera pullollaan taidokkaasti rajattuja ja sovitettuja kuvia. Ja siis, tämähän ei ollut lähtötilanne... :-D 
 

8.  Mitä kameraa käytät?

Kamerani on Canon 600D ja useimmiten käytän Canonin f/ 1.8 linssiä. Haaveissa olisi laajakulmaobjektiivi. 
 

9. Millainen on tyylisi?

Mukavuus on ehdoton ykkönen. Vaihdan mielummin korkkarit tennareihin ja bleiserit mielenkiintoiseen collegepaitaan. Joskus olen kyllä heittäytynyt villiksi ja yhdistänyt juurikin nuo äsken mainitsemat asusteet, mutta en tuntenut oloani kotoisaksi. Viimeisin ihastukseni on kyllä hameet, mutta tennareiden kanssa, kiitos! 
 

10. Mitä tulemme näkemään blogissasi?

MyCosmo-kuukauden aikana tulette näkemään varmasti asukuvia, treenijuttuja, reseptejä, hyvinvointia pohtivia tekstejä ja no, eihän sitä ikinä tiedä mistä tulevan kuukauden aikana inspiroidun! Odotan itsekin innolla mitä tuleva kuukausi tuo tullessaan - tervetuloa matkaan! 

Kuvat: Päivi Ristell