Joulukuun Cosmopolitan on täällä, ja olemme siitä mielettömän ylpeiltä. Mukana on muun muassa 20 inspiroivaa Fun Fearless Female -naista ja heidän neuvonsa sinulle, Kardashian-Jenner-klaanin mielenkiintoinen haastattelu sekä vuoden parhaiden kauneustuotteiden esittely. Toimitus valitsi suosikkijuttunsa lehdestä!

AD Taina Korhonen:

"Joulukuun lehdestä jäi erityisesti mieleen vuoden Fun Fearless Female -naiset. Kuvauksiin asteli ilta toisensa jälkeen tehokaksikoita, hengenheimolaisia ja siskoksia, jotka inspiroituivat toinen toisistaan. Kuinka tärkeää onkaan löytää itselleen se mentori, jonka kanssa potkia aidat kumoon, saavuttaa unelmia."

Muoti- ja kauneustoimittaja Emma Vuorinen:

"Cosmo Beauty Awards oli tänäkin vuonna iso ponnistelu mutta kannatti. On kiva käydä läpi kuluneen vuoden uutuustuotteet ja löytää ne ihan oikeasti toimivimmat tuotteet."

Toimitussihteeri Linda Forss:

"Syömishäiriöjuttu oli koskettavasti ja vähäeleisesti kirjoitettu. Aihe on tärkeä. Oli mielenkiintoista lukea, kuinka paljon myös fitnessbuumi on vaikuttanut syömishäiriötilastoihin."

Community Manager Maria Lieto:

"Pikkujoulumuotia esittelevä editorial on ehdottomasti lehden ihanin juttu."

Graafikko Tonja Gjoloaj:

"Kosketus ihollasi -tuoksujuttu! Boheemille mystikolle sopivasta Marc Jacobsin Decadence -hajuvedestä tuli heti suosikkini."

Harjoittelija Marjo Holopainen:

"Löysin lehdestä paljon kivoja lahjaideoita joita voi hyödyntää.  Myös haastattelu Kardashianeista on mielenkiintoinen. Opin paljon uutta heidän perheestään ja elämästään."