Pietarsaarelainen Sara, eli Smoukahontas, latasi ensimmäisen videonsa Youtubeen viime kuussa. Nyt lahjakkaasta naisesta puhutaan ympäri maailmaa.

 

"En mä tiedä kiinnostaako ketään mut se ei haittaa, koska mä haluun kokeilla tätä!"

Kun 19-vuotias Sara eli Smoukahontas latasi helmikuun alussa Youtubeen "Avausvlogi"-nimisen esittelyn itsestään, hän ei tainnut arvata, minkälaisessa hullunmyllyssä olisi ennen maaliskuun puoliväliä. 

 

Kuulimme ensimmäistä kertaa Smoukahontasista, kun nettisivusto Reddit huomioi videon, jossa Sara puhuu siansaksaa eri aksenteilla. Katsoessamme "What Languages Sound Like To Foreigners" -videota nauroimme hänen ilmeilleen ja puheilleen ja ihmettelimme ääneen, mistä nainen on lahjansa saanut. (Jos et ole vielä nähnyt sitä, klikkaa itsesi Youtubeen heti!)

 

Tänään Mashable-sivusto, joka käsittelee teknologiaa ja sosiaalista mediaa, postasi Smoukahontasin uusimman videon Facebook-sivulleen. Videolla Sara laulaa vakuuttavasti pätkiä eri musiikkigenreistä, ja se on vähintään yhtä hauska kuin hänen kielivideonsa. Mashablella on Facebookissa yli kaksi miljoonaa tykkääjää. 

"What Languages Sound Like To Foreigners" -videolla on tällä hetkellä yli seitsemän miljoonaa katselukertaa, ja Saran musiikkivideo "One Girl, 14 Genres" kerää sekin hetki hetkeltä suurempia yleisöjä.

 

Suomi on tainnut saada ensimmäisen kansainvälisen Youtube-tähtensä. Pidä huivista kiinni, Sara!


 

Kuva: Youtube