Kirjoitimme taannoin MyCosmossa asioista, jotka ärsyttävät Tinderissä. Tutkimusten mukaan naiset ovat miehiä huomattavasti valikoivampia, ja swaippaavat vasemmalle jopa kolme kertaa miehiä enemmän. Useimpien kundien Tinder-profiileissa olisi parantamisen varaa, ja siksi kokosimmekin yhteen 10 tärkeää vinkkiä. Näytä nämä kaveripojillesi!

1. Ensinnäkin, ÄLÄ LAITA PROFIILIKUVAKSI LEMMIKKIÄ. Kukaan ei paina sydäntä vanhalle kissallesi. Ainakin ensimmäisessä kuvassa pitää olla ihminen. Piste.

2. Pyydä joku ottamaan sinusta "normaali" kuva päivänvalossa. Emme voi tarpeeksi painottaa hyvin valaistun tilan merkitystä. Jos lataat Tinderiin pimeässä makuuhuoneessa räpsittyjä otoksia, vaikutat kummajaiselta, vaikka olisit luonnossa ihan ookoo tyyppi. Älä tee kuvassa hassuja ilmeitä, katso kieroon tai tunge naamaasi liian lähelle linssiä. 

3. Siivoa kännikuvat pois profiilistasi. Mekin tykkäämme käydä ulkona, eikä kukaan halua vaikuttaa kotihiireltä. Kuvat, joissa olet tehnyt hatun bissemäyräkoirasta, ovat kuitenkijn todella iso turn off.

4. Deletoi myös ryhmä- ja kaverikuvat. Mielestämme on harhaanjohtavaa, että poseeraat joka kuvassa David Beckhamia muistuttavan serkkusi kanssa.

5. Yksi kuva ei riitä! Lataa profiisi ainakin kolme selkeää kuvaa (kasvo- ja kokovartalo).

6. Älä leveile harrastuksillasi liikaa. Se, että yrität näyttää supermieheltä, on epäilyttävää. Laskuvarjohyppely, kilpapurjehdus, laitesukellus ja jäätikkösurffaus... Oikeasti? Myös kalastuskuvat, joissa pitelet käsissäsi suurta limaista haukea, ovat ällöttäviä.

7. Jos kuitenkin osaat soittaa kitaraa, on se suotavaa kertoa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Takaamme, että kitarakuva triplaa profiilisi tykkäysten määrän.

8. Hankkiudu eroon lapsikuvista. Mikäli et ole yksinhuoltaja, älä lataa Tinderiin kuvaa söpöstä kummitytöstäsi.

9. Pidä esittelytekstisi lyhyenä. Voit halutessasi mainita pituutesi ja Insta-tilisi nimen, mutta ne oikeastaan riittävät. Kysymme kyllä lisää, jos kiinnostaa.

10. Älä esittele vartaloasi. Jos olet intohimoinen treenaaja, yksi sporttikuva on ok. Pidä kuitenkin vaatteet päällä, äläkä enää IKINÄ päästä tuhruisia peilikuvia pelkistä vatsa- tai selkälihaksistasi julkiseen levitykseen.

Katso myös:

Nämä 7 asiaa ärsyttävät Tinderissä 

Tällainen on uudistunut Tinder

10 tapaa tuhota suhteesi somessa