Korusuunnittelija Thomas Sabon mielestä naisella ei voi olla liikaa koruja.

Saksalaissuunnittelija Thomas Sabo avasi juuri ensimmäisen lippulaivamyymälänsä Helsingin keskustaan. MyCosmo kävi tapaamassa Thomaksen, joka kertoi syksyn suosikkitreneistään.


– Ruusukulta on tulossa koko ajan vain suositummaksi. Se sopii todella hyvin pohjoismaiselle, vaalealle iholle. Nykyään on myös ok sekoittaa koruissa keskenään ruusukultaa, keltakultaa ja valkokultaa, vaikka ennen sitä pidettiin suorastaan tyylimokana, Thomas kertoi.


Merkin syysmallistoa hallitsevat ruusukullan lisäksi voimakkaat värit, kuten safiirinsininen ja oliivinvihreä. Inspiraatiota on ammennettu muun muassa lootuskukasta, Art Deco -tyylistä sekä Hollywoodin kulta-ajasta. Näyttäviä statement-korujaan Thomas suosittelee käytettäväksi iltatilaisuuksien lisäksi myös arjessa.


– Nainen ei voi koskaan käyttää liian paljon koruja yhdellä kertaa. Kunhan hän ei vain tunne oloaan epämukavaksi niissä, sillä se näkyy ulospäin. Jos siis arastelet korujen käyttöä arjessa, aloita pienestä, yksinkertaisesta riipuksesta. Sen jälkeen voit lisätä asuun yhteensopivat korvakorut ja sormukset.


Syksyn parhaaksi lahjavinkiksi Thomas nimeää jättimäiset cocktail-sormukset sekä Karma Beads -helmikäsikorut, jotka tulivat myyntiin alkuvuodesta. Suosikkinsa voi valita noin sadasta helmestä, joilla jokaisella on oma merkityksensä.


– Niillä voi luoda esimerkiksi puolisolleen uniikin ja romanttisen rakkaustarinan. Miehille sopivat etenkin tummasävyiset helmikäsikorut. Ne näyttävät todella hyvältä t-paitaan ja biker-nahkatakkiin yhdistettynä, Thomas vinkkaa.


 


Kuva:MVPhoto