Bileet tiedossa viikonloppuna? Viimeistele party-lookisi irtoripsillä. Kokeile näitä kiinnitysvinkkejä!

 1. Taivuta omat ripset ennen tekoripsien kiinnitystä.

Omat ripset sulautuvat lisätyn ripsirivistön joukkoon helpommin, kun ne on taivutettu lisäripsiä mukaileviksi.

 2. Levitä omiin ripsiisi hieman ripsiväriä ennen tekoripsien kiinnitystä.

Muista myös kammata ripset siisteiksi ennen irtoripsien lisäämistä. Voit halutessasi lisätä ripsiväriä tekoripsien kiinnityksen jälkeen. Näin saat ne yhdistymään paremmin omiin ripsiisi, ja lopputulos näyttää luonnollisemmalta.

 3. Laske peili pöydälle.

Laske käsipeili eteesi pöydälle pöydän pinnan mukaisesti. Tue kyynärpääsi pöytää vasten jotteivät kätesi tärise. Tässä asennossa tekoripsien kiinnitys on huomattavasti helpompaa.

 4. Taivuta ripsinauhaa puuterisiveltimen avulla ennen kiinnitystä.

Suoraa ripsinauhaa saattaa olla hankala kiinnittää paikoilleen. Taivuta nauha puuterisiveltimen avulla kiertämällä se hetkeksi varren ympärille. Tämän jälkeen kaareutuva nauha on huomattavasti helpompaa kiinnittää luomille.

 5. Levitä liima hiuspinnin avulla.

Metallinen hiuspinni on näppärä keino saada liima levittymään ripsinauhaan tasaisesti. Purista hiuspinnille pisara ripsiliimaa ja levitä liima pinniä käyttäen ripsinauhaan.  

 6. Leikkaa ripsinauha osiin

Kokonaisen ripsinauhan kiinnittäminen voi olla vaikeaa, joten leikkaa se kahteen tai kolmeen osaan ja kiinnitä osat yksi kerrallaan paikoilleen.

7. Panosta ripsiliimaan. Irtoripsipakkauksien mukana tulevat liimat ovat usein yllättävän tehottomia. Panosta kunnolliseen ripsiliimaan, jos haluat lopputuloksesta kestävämmän.

Katso myös:

10 parasta kosmetiikkaklassikkoa

Haluatko löytää täydellisen ripsarin? Tee näin

7 uutta tapaa käyttää kynsilakkaa

Kuva: Imaxtree