Näistä lemmekkäistä eleistä miehesi pitää.

Näistä lemmekkäistä eleistä miehesi pitää:


 


1. Täytä jääkaappi. Sinä haluat syödä terveellisesti salaattia ja hedelmiä, mutta miehesi kaipaa järeämpiä eväitä. Ensi kerralla lataa jääkaappi täyteen kultasi herkkuruokia, ja näe, miten hän ilahtuu.


 


2. Pelasta hänen päivänsä. Kumppanisi työpäivä venähtää pitkäksi, ja Top Gear jää näkemättä. Ilahdita häntä tallentamalla hänen suosikkiohjelmansa digiboksille.


 


3. Heittäydy nostalgiseksi. Juhlista jotakin yhteistä, vähemmän perinteistä vuospäivää. Leivo kakku ja kerro, että se on ensimmäisen kielisuudelmanne vuosipäivä.


 


4. Ryhdy vietteleväksi. Suhteen alussa vihjailevat viestit sinkoilivat välillänne, mutta viimeisestä kerrasta onkin jo aikaa… Yllätä hänet kesken työpalaverin salaperäisellä viestillä…


 


5. Anna kultasi päättää. Vaikka olisitkin jo ehkä päättänyt, kumman mekon laitat treffeillesi päälle, kysy silloin tällöin miehesi mielipidettä.


 


6. Kohtele kuin kuningasta. Et ole palvelija, eikä kultasi sellaista haluaisikaan. Pieni hemmottelu silloin tällöin kertoo, että hän on sinulle edelleen tärkeä. Herää siis aikaisemmin aamulla, kokkaa molemmille aamiaista ja hae päivän lehti valmiiksi.


 


 Kuva: MVPhotos