Miesten raivostuttava tapa vastata viesteihin "OK" on saanut selityksen. Tavallaan.

Kesäkuun Cosmossa mursimme koodin ja pyysimme miehiä kertomaan totuuden viesteistään. Selvisi, etteivät kaikki merkit, jotka olemme tulkinneet kiinnostuksen puutteeksi, tarkoitakaan sitä. Ok-viesteillä, kiireellä ja feidaamisella on sävyeronsa.

Se raivostuttava vastaus ”Ok”: Kiinnostunut mies selventää ok-viestinsä perään, miksi hän vastaa vain kahdella kirjaimella sinun pitkään viestiisi. Hän on nukkunut liian vähän, on kiireinen tai ankealla päällä. Pelkkä ok ilman selittelyjä on todennäköisesti merkki siitä, ettei häntä kiinnosta.

Mies ei ehdi koskaan deiteille: Joskus on oikeasti niin kiire, etteivät treffit mahdu kalenteriin koko viikkona. Mutta kiinnostunut mies avaa sinulle, miksi hän on niin kiireinen.

Mies peruu treffit: Mies ei välttämättä ole feidaaja, vaan pelkästään väsynyt tai stressaantunut, eikä siksi tunne olevansa tarpeeksi iskussa tavatakseen sinut ja tehdäkseen vaikutuksen. Kiinnostunut mies kuitenkin ehdottaa saman tien uutta treffiaikaa!

 

Mutta mitkä ovat varmat merkit siitä, ettei miestä kiinnosta, vaikka hän viestitteleekin sinulle? Entä mitkä asiat viestissä kertovat, että mies on tosissaan kanssasi? Kesäkuun Cosmossa on selvitetty sekin!