Mitä mieltä te olette tapahtuneesta?

Kaikki alkoi siitä, kun syyskuun 16. päivä normaalisti kurvikas Beyoncé julkaisi nettisivuillaan lomakuvia. Kuvia, joissa hänen reitensä näyttivät TODELLA kapeilta. Ranskalaisella jahdilla otettu kuva sai fanit ja median ravostumaan: onko Bey photoshopannut jalkansa laihemmiksi?

Ja tämä kun ei ollut ensimmäinen kerta. Taannoin Beyoncén Instatilillä syntyi kohu, kun hän julkaisi kuvia golfkentältä Dominikaanisesta tasavallasta. Tuolloin Bey golffasi bikineissä, ja kauniiden maisemien sijaan kaikkien huomio kiinnittyi kapeisiin jalkoihin ja niihin yhtäkkiä ilmestyneeseen reisivakoon. Fanit ottivat itseensä Beyoncén tarpeesta muokata jalkojaan hoikemmaksi kuvankäsittelyohjelmien avulla. 

- Rakastamme kaikki paksuja reisiäsi Beyoncé. Sinulla ei ole mitään syytä käsitellä jalkojesi väliin reisivakoa, tilitti yksi faneista Twitterissä. 

Nyt Beyoncé julkaisi kuitenkin nettisivuillaan luonnollisen raikkaan kuvasarjan, jossa hän poseeraa valkoisissa bikineissä, kurvikkaaana, ihanana itsenään. Bey on lähes meikitön, ja näyttää paremmalta kuin pitkään aikaan.Tämä lienee vastalause mediassa pitkään velloneelle Photoshop-kohulle. Ainakin me Cosmossa pidämme näistä kuvista ehdottomasti eniten. Toisaalta, eikö kaikilla pitäisi olla vapaus tehdä kuvilleen, mitä itsestä parhaalta tuntuu? Mitä mieltä te olette tapahtuneesta?