Vastoin yleistä luuloa me emme käytä Googlea ainoastaan ihastustemme ja entisten poikaystäviemme stalkkaamiseen. Ehei! Hakukone auttaa meitä myös silloin, kun haluamme tietää, mitä kuuluu naisille jotka inspiroivat meitä.

Listasimme naiset, joita googlailimme eniten vuonna 2013. Kuka on sinun suosikkisi?

 

Cara Delevingne

Huippumalli Cara on kaikkien paras kaveri, ja hänelle sattuu ja tapahtuu. Caran elämä on niin värikästä, että kun googlaamme häntä, tuntuu melkein siltä kuin olisimme itsekin pienessä vuoristoradassa.

Taylor Swift

Taylor tekee hyviä biisejä, pukeutuu kivasti ja hengailee Lena Dunhamin kanssa. Hän vaikuttaa juuri sellaiselta ihmiseltä, kenen seurassa olisi kiva viettää ilta pyjama päällä ihmissuhteista puhuen. 

Linda Liukas

Kaikki koodaajatko muka todellisuudesta vieraantuneita, Pepsiä kittaavia kummajaisia? Ei, ei, ja vielä kerran ei. Rail Girlsiä perustamassa ollut Linda Liukas kumoaa kaikki ennakkoluulot koodaamisesta. 

Rebekah Steen

Rebekahin blogi Goldfish Kiss vie meidät surffilaudan päälle ja palmun alle silloinkin, kun ulkona oli kylmää ja satoi vettä. Ai että halusimmeko tänä syksynä muutaman kerran tarkastella Rebekahin maailmaa? Voi kyllä.

Sini Sabotage

Ensin me oltiin silleen, että kuka tää niinku on. Ja sit me oltiin silleen, että upea nainen! Eikä googlailulle tullut loppua.

Prinsessa Diana

Kun prinsessa Dianasta kertova elokuva sai ensi-iltansa, aloimme fiilistellä hänen muistoaan. Kuvahaku vei meidät kauas 80-ja 90-luvuille. Kaikki se glamour!

Greta Gerwig

Greta oli Frances Ha -leffassa niin valloittava, että elokuvan loputtua jäimme saliin istumaan odottaen, että seuraava näytös alkaisi pyöriä.

Jennifer Lawrence

Me haluaisimme mennä Jenniferin kanssa Oscar-gaalaan. Ja pizzeriaan. Ja, noh, oikeastaan minne tahansa. Mutta emme ihan vielä. On niin paljon googlailtavaa...

 

Kuva: iStockphoto