Oi ihana heinäkuun Cosmopolitan, olet upea! Kerromme miksi.

 

Stina, toimituspäällikkö

"Heinäkuun Cosmossa suosikkini on uusi Ikuisesti minun –muotisarja. Seuraavan vuoden aikana tiedossa siis 12 uutta ”pakko ostaa heti” –asiaa. Ensimmäisenä listalla panamahattu. Minä kiitän, Master Card ei…"

 

Taina, Art Director

"Varasin juuri matkan Santorinille. Taittaessani heinäkuun Arrival: Awesome -kauneusjuttua päätin, että tällä lomalla aion olla hehkeä. Aikaisemmin olen kulkenut rantalomilla lippis päässä, koska muistutan haudasta herännyttä Einsteiniä. Hiukset ja iho menevät järkyttävään kuntoon. Juttua lukiessani tajusin syyllisen: kova kalsiumia sisältävä vesi, ilmastoitu hotellihuone ja minä itse –en ole yksinkertaisesti välittänyt ottaa mukaan oikeita shampoita ja voiteita. " 

 

Tonja, graafikko

"Pidin streetstyle palstasta tosi paljon. Kesä saa ihmiset pukeutumaan kauniisti ja värikkäästi ja streetstylen asut olivat tällä kertaa hyvin erilaisia ja persoonallisia."

 

Emma, muoti- ja kauneustoimittaja

 "Rakastan Riviera-editorialia, koska siinä on ihana tunnelma ja värit. Nyt kun Suomen kesä on näyttänyt todellisen luontonsa on ihanaa matkata Välimerelle mielikuvitusmatkalle. Vaatteissa on ihania sävyjä ja romanttisia tekstuureita, joita tekee mieli kokeilla, vaikka olenkin vaatevalinnoissani yleensä aika minimalistinen."

 

Susanna, Community Manager

"Kauneusguru-palstalta löysin popcornin makuisen huulikuoritnavoiteen. Rakastan popcornia! Nyt taidan rakastaa myös huulien kuorintaa. Kiitos Emma ;)!" 

 

Lena, kesätoimitussihteeri

"Juttu Berliinissä elävistä suomalaisnaisista oli mieleeni. En nimittäin kiellä, ettenkö olisi itsekin haaveillut muuttamisesta tuohon sykkivään, mutta rentoon metropoliin, jossa elämän eteen heittämiin mahdollisuuksiin suhtautuu "Warum nicht?" -asenteella. "