Toimitus valitsi suosikkijuttunsa tänään kauppoihin ilmestyneestä Cosmosta!

Päätoimittaja Stina Mäntyniemi:

Syyskuun lehden suosikkini on muotitoimittajamme Emman kokoama katsaus syysmuotiin. Vaikka kesä on suosikkivuodenaikani, syksyistä vaatekaapin päivitystä ei voita mikään. Silloin on sama fiilis kuin lapsena, kun ei malttanut heinäkuussa odottaa, koska koulu vihdoin alkaa.

Community Manager Maria Lieto: 

Sivulta 65 alkava Vaatekaapin pikapäivitys x 10 on täynnä ihania syyslöytöjä. Ihastuin erityisesti nilkkapituiseen villakangastakkiin. Pakko hankkia!

Graafikko Tonja Gjolaj:

Muotieditorial on lempparini, ihastuin jokaisen sivun tyyliin ja makeisiin kuviin.

Muoti- ja kauneustoimittaja Emma Vuorinen: 

Paras juttu löytyy tällä kertaa Walk With Me -palstalta. Siinä seurataan ruokatoimittaja Riikan päivää. On mielenkiintoista lukea, mitä Cosmon naapuritoimituksessa todella tapahtuu, ja kuinka paljon työtä jokaisen annoksen eteen tehdään.

Toimitusharjoittelija Vivian Nieminen: 

Kehystä itsesi -silmälasiopas! Lukulasit ovat olleet hankintalistallani jo pitkään, ja bongasin jutusta useita potentiaalisia vaihtoehtoja omille kasvoilleni sopivissa malleissa.

Toimitusharjoittelija Nora Mälkiä: 

Haastattelu Estelle & Thild -luonnonkosmetiikkasarjan perustajasta Pernilla Ronnbergistä. On inspiroivaa lukea, kuinka hän on edennyt urallaan ja millaisia vinkkejä hänellä on aloitteleville yrittäjille.

Katso myös:

Löytyykö tämä trendi jo sinun vaatekaapistasi?

Näin pääset eroon epäonnistumisen pelosta

5 kysymystä Olivia Palermolta