Tällä hetkellä Hollywood suorastaan kuhisee erinäisten pariskuntien uskomattomista erodraamoista, mutta on sitä osattu aiemminkin. Muistatko vielä nämä kohutut erot vuosien varrelta?

CALVIN HARRIS JA RITA ORA
Tuottaja-DJ Calvin Harris on tällä hetkellä osa superkiusallista erokohua Taylor Swiftin kanssa. Kyseisessä tapauksessa sympatiamme menevät vielä toistaiseksi Calvinille, mutta vielä pari vuotta sitten asiat olivat toisin. Calvin nimittäin ilmoitti erostaan laulaja Rita Oran kanssa varsin kärkkäästi Twitterissä ilman, että Rita tiesi asiasta etukäteen mitään. Rita onkin kommentoinut haluneensa eron jälkeen vain ''ryömiä sänkyyn ja kuolla.'' Harris myös heitti bensaa liekkeihin kieltämällä Ritalta heidän I Will Never Let You Down -yhteisbiisinsä esittämisen Teen Choice -gaalassa. Huonosti hoidettu, Calvin!

KIM KARDASHIAN JA KRIS HUMPHRIES
Kim Kardashian 
avioitui aikoinaan koripalloilijamiehensä kanssa näyttävin menoin, mutta kaksikon liitto kesti lopulta vain vaivaiset 72 päivää. Parin liitto oli jopa Hollywood-mittakaavassa huomattavan lyhyt, ja suhdetta onkin useasti arvailtu pelkäksi julkisuustempuksi. Eron jälkeen Kris syytti Kimiä suhteen feikkaamisesta ja julkisuuden kalastelusta. Hän jopa väitti Kimin pettäneen häntä tämän nykyisen aviomiehen Kanye Westin kanssa, mutta Kim ei ole itse myöntänyt mitään.

KANYE WEST JA AMBER ROSE
Kanye West ja Amber Rose vaikuttivat umpirakastuneilta, mutta eron koittaessa parin välit menivät suorastaan sekaisin. Amber tuki teoriaa, jonka mukaan yksi heidän eroonsa johtaneista syistä olisi ollut Kanyen salasuhde Kim Kardashianiin. Tilanne ei rauhoittunut vielä senkään jälkeen, kun Kim ja Kanye menivät naimisiin ja saivat lapsen. Kanye on nimittäin sittemmin muun muassa julkisesti solvannut ja haukkunut Amberia. Yksi kuuluisimmista kommenteista oli se, kun Kanye ilmoitti joutuneensa käymään 30 kertaa suihkussa jotta hän pystyi Amberin jälkeen viettämään aikaa Kimin kanssa. Törkeää jopa Kanyelta.

BRITNEY SPEARS JA JUSTIN TIMBERLAKE
He pukeutuivat matchaaviin denim-asuihin, he olivat ihania yhdessä – mutta he myös erosivat. Britney Spears ja Justin Timberlake olivat vuosituhannen vaihteessa maailman kuumin julkkispari, mutta unelmasuhde päättyi neljän vuoden yhdessäolon jälkeen riitaisaan eroon vuonna 2002. Pian eron jälkeen Justin julkaisi hittibiisinsä Cry Me a River, joka on osoitettu suoraan Britneylle. Kappale ja sen musavideo saivat aikaan julkisen keskustelun eron syistä, sillä biisi viittasi uskottomuuteen. Kaksikko ei ole ollut tapauksen jälkeen missään tekemisissä.

IGGY AZALEA JA NICK YOUNG
Iggy Azalean ja Nick Youngin ero on vielä tuore, mutta sitäkin sotkuisempi. Painajainen sai alkunsa siitä, kun Nickin joukkuekaveri jakoi netissä videon, jossa koripalloilija kertoo ystävilleen pettäneensä Iggyä. Pian tapauksen jälkeen pari erosi, ja Iggy myös vahvisti pettämishuhut todeksi. Tilannetta pahensi entisestään se, että Nickin heidän yhteiseen kotiinsa tuomat naiset olivat tallentuneet talon valvontakameralle, ja mies jäi viimeistään tässä vaiheessa kiinni rysän päältä. Iggy on kertonut julkisesti Twitterissä tuntevansa olonsa tapauksen johdosta erittäin surkeaksi.

ASHTON KUTCHER JA DEMI MOORE
Valheella on lyhyet jäljet – tämä sanonta kävi toteen myös Ashton Kutcherin kohdalla. Useat lähteet vihjailivat näyttelijän pettäneen puolisoaan, mutta mies kiisti väitteet sinnikkäästi joka kerta. Julkisuuteen vuosi myös kuvia Ashtonista hengailemassa toisen naisen kanssa, mutta huhut vaikuttivat yhä perättömiltä. Vasta kun näytteljä Scott Eastwood paljasti medialle Ahstonin pettäneen Demiä hänen silloisen tyttöystävänsä kanssa, huhut saivat viimeisen vahvistuksen. Avioliitto sai katkeran lopun, sillä Ashton alkoi seurustella Mila Kunisin kanssa vain muutama kuukausi eron jälkeen. Auts!

RUSSELL BRAND JA KATY PERRY
Katy ja Russell olivat varsin erikoinen parivaljakko, mutta heillä näytti olevan aina hauskaa yhdessä. Parin 14 kuukautta kestänyt avioliitto päättyi kuitenkin karmealla tavalla, kun Russell kertoi Katylle avioeroaikeistaan pelkällä tekstarilla. Kaksikko ei ole puhunut toisilleen sanaakaan kohtalokkaan tekstarin jälkeen, mutta Russell ei ole sittemmin säästellyt sanojaan median edessä. Koomikko on muun muassa kutsunut Katyn elämäntyyliä mitäänsanomattomaksi ja kommentoinut heidän avioliittonsa olleen pelkkä rasite.

JESSE JAMES JA SANDRA BULLOCK
Sandra Bullockin
entisen aviomiehen erokäyttäytyminen oli jotain ennenkuulumatonta. Parin avioero oli jo valmiiksi sotkuinen, sillä Jesse oli julkisesti myöntänyt pettäneensä vaimoaan jo pidemmän aikaa. Jesse alkoi nopeasti seurustella julkkistatuoija Kat Von D:n kanssa, ja kertoi medialle Katin olevan kaikin puolin parempi kumppani kuin Sandra. Mutta mihinkäs koira karvoistaan pääsee – Jesse päätyi myöhemmin pettämään myös Katia useamman eri naisen kanssa. Jep. 

Lue Myös:

Nämä Hollywood-tähdet menivät naimisiin tavisten kanssa

Tiesitkö? Nämä tv- ja leffaparit rakastuivat myös tosielämässä

Tässä ovat Hollywood-tähtien romanttisimmat kosinnat

Kuvat: MVPhotos, GettyImages
Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com

Kun kolumnistimme Janni Hussi  ihastuu, hän antaa itselleen luvan huumaantua ja nauttia tunteesta täysillä. 

Iltojen pimetessä alkaa jännästi kaivata lämpöä eri tavalla kuin valoisina kesäiltoina. Ja lämmöllä tarkoitan ihmiskontaktia, sitä lämmintä kainaloa, joka nappaa syleilyyn viltin alla kynttilöiden valossa.

Olen nyt ollut sinkkuna reilun vuoden. Olen nauttinut vapaudesta mennä ja tulla miten itseäni huvittaa. Siitä, ettei minun tarvitse ilmoittaa kenellekään tyttöjen illan viivästymisestä tai kysyä mielipidettä tulevalle Espanjan-matkalle. Nyt alan kuitenkin ensimmäistä kertaa huomata ajattelutapani muuttuvan. Ehkäpä se lämmin kainalo ei olisikaan yhtään hullumpi juttu.

Sen sijaan, että haluaisin vain jonkun, jonka kanssa viettää aikaa, kaipaan jotain syvempää. Olen käynyt vuoden aikana treffeillä, tutustunut uusiin ihmisiin, deittaillut ja jopa ihastunutkin. Vaikka ihastuminen on aivan ihana ja huumaava tunne, joka valtaa koko kehon ja mielen, olen myös huomannut, että ihastua voi monella tavalla. Esimerkiksi ihmisestä tai jostain hänen piirteestään voi viehättyä niin paljon, että sitä kuvittelee olevansa ihastunut. Onneksi todelliset tunteet tulevat hyvin nopeasti pintaan, kunhan muistaa kuunnella syvintä ääntään. Mikä sitten on sellaista ihastumista, että tyyppiin kannattaa tarttua kiinni ja luopua sinkkuuden tuomista vapauksista?

Olen kerran ihastunut ajatukseen olla yhdessä jonkun kanssa. Paperilla minä ja eräs deittini olimme täydellinen match, joten halusin suhteen onnistuvan. Siihen ei kuitenkaan riittänyt pelkkä halu tai tahto, sillä hommasta puuttui se jokin: intohimo. Meillä oli hauskaa yhdessä, hän kohteli minua hyvin ja kunnioittavasti, mutta tapailu ei oikein koskaan lähtenyt lentoon. Alkuihastuksen jälkeen huomasin, että olin ihastunut ajatukseen meistä, en itse ihmiseen. Tapailu päättyi, mutta sain uuden ystävän.

Minulle on usein käynyt niin, että tapailu on päättynyt ystävyyteen. Tiedän kuitenkin myös heitä, jotka ihastuvat hyvin maltillisesti ja ihastuminen menee käänteisessä järjestyksessä. Esimerkiksi parhaan ystäväni parisuhde (nykyinen avioliitto) sai alkunsa kaveripohjalta. Itse en edes voisi kuvitella ihastuvani poikapuoliseen kaveriini. Olen aina ollut vähän poikatyttö ja ”yksi kundeista”. Niinpä minun on vaikea katsella ystäviäni sillä silmällä.

Aiemmissa suhteissani (joita on ollut kaksi) olen ihastunut ihmiseen, niin että tanner on tärissyt. Pelkästään toisen ajatteleminen on saanut sydämeni hakkaamaan. Onko sellaista tunnetta mahdollista kokea vielä uudelleen? Haluan ainakin uskoa niin. Ja niin kauan kun joku ei saa minussa sellaista tunnetta aikaan, en pysty heittäytymään suhteeseen täysillä. 

Kuva: Juha Salminen

Orgiat ovat monen fantasia, mutta harva on sellaisiin osallistunut. Millaista on mennä ensimmäistä kertaa bileisiin, joissa harrastetaan avoimesti seksiä tuntemattomien ihmisten kanssa?

Hämärästi valaistussa olohuoneessa istuu vähäpukeisia miehiä ja naisia. Heillä on treenatut vartalot, merkkiboksereita ja pitsisiä alusasuja. Ihmiset juttelevat keskenään kohteliaasti, vaihtavat ujoja hymyjä ja silmäilevät uusia tulokkaita kiinnostuneesti. Yksi sellainen on Annika, 35, joka on seksibileissä ensimmäistä kertaa.

– Olen seksuaalisesti avoin, mutta en ollut ikinä fantasioinut osallistuvani orgioihin. Halusin kokeilla jotain uutta ja löytää kauan kadoksissa olleen seksuaalisuuteni uudelleen.

Seksibileet nousivat ajankohtaiseksi, kun kolme vuotta sinkkuna ollut Annika tutustui Tinderissä Iiroon, joka paljasti järjestävänsä yksityisiä seksibileitä ystävänsä kanssa kerran kuussa. Hän kertoi, että ne ovat kuin mitkä tahansa kotibileet, paitsi ilman päihteitä ja seksiä saa harrastaa, jos siltä tuntuu.

– En ollut aluksi vakuuttunut, mutta puhuttuani puhelimessa Iiron kanssa tiesin, että tämä on pakko kokea. Kaipasin elämääni enemmän seksiä, mutta en halunnut etsiä sänkyseuraa deittisovelluksista tai baareista. Päätökseeni vaikutti myös se, että Iirolla oli ystävänsä kanssa tarkka seula sille, ketä he kutsuivat bileisiinsä, Annika kertoo.

Ennen seksibileitä järjestettiin baarimiitti, jossa vieraat saivat tutustua toisiinsa. Tapaaminen toimi myös esikarsintana sille, kenet järjestäjät kelpuuttivat juhliinsa. Iiro oli kutsunut tapaamiseen ihmisiä Tinderistä, mutta myös Alastonsuomi.com-sivuston kautta.

Annikalle ihmisten kohtaaminen etukäteen oli helpotus.

– Minulla oli ennakkoluuloja siitä, millaista porukkaa seksibileissä käy, mutta ne osoittautuivat täysin vääriksi. Muut olivat aivan tavallisia, kivannäköisiä ja fiksuja ihmisiä. Tulin heidän kanssaan juttuun heti.

Pukukoodina alastomuus

Orgioita eli ryhmäseksijuhlia on järjestetty antiikin ajoista asti. Niiden tarkoitus oli saada hengellinen yhteys jumaliin, mutta nykyään seksijuhlia järjestetään maallisempien syiden takia. Erityisesti Keski-Euroopassa monen sadan ihmisen parinvaihto- ja seksibileet ovat suosittuja. Suomessa seksibileiden suosio on kasvamassa, ja suomalaisten asenteet seksiä ja seksuaalisuutta kohtaan ovat vapaamielisempiä kuin koskaan aiemmin.

Väestöliiton vuonna 2015 teettämästä FINSEX-tutkimuksesta selviää, että 18–44-vuotiaista tutkimukseen osallistuneista vain 33 prosenttia piti ryhmäseksiä ja parinvaihtoa sairaana tai perverssinä. Luku on huomattavasti pienempi kuin kymmenen vuotta sitten: tuolloin 42 prosenttia vastanneista suhtautui negatiivisesti ryhmäseksiin.

Iiron ja hänen ystävänsä seksibileet järjestettiin isossa omakotitalossa, syrjässä kaupungin hälinästä. Paikalla oli noin kolmekymmentä juhlijaa. Neljänkymmenen euron sisäänpääsymaksulla katettiin järjestelykustannukset, kuten talon vuokraus ja ruokatarjoilu.

– Bileisiin osallistuminen jännitti suunnattomasti. Mietin, mihin olen taas itseni työntänyt. Jännitykseni kuitenkin katosi, kun vieraiden positiivinen ilmapiiri ympäröi minut, Annika kertoo.

Seksibileiden pukukoodiin kuului vähäpukeinen vaatetus, joten Annika erottui ensikertalaiseksi: hän oli pukeutunut toppiin ja minihameeseen.

– Kotona pidin asuani seksikkäänä, mutta minulla olikin aivan liikaa vaatetta päälläni. Monet vieraista olivat täysin alasti.

Ennen kun bileet alkoivat, Iiro kierrätti ensikertalaisia talossa. Alakerrasta löytyi sauna, poreammeella varustettu kylpyhuone sekä kaksi isompaa ja neljä pienempää huonetta. Isommissa huoneissa oli valkoisia nahkasohvia, muutama parisänky sekä katosta roikkuva nahkainen seksikeinu. Pienemmät huoneet oli varattu yksityisempiin hetkiin.

– Seinällä roikkui piiskoja ja ruoskia, joita vieraat saivat vapaasti käyttää. Se oli kuin 50 Shades of Grey -elokuvasta!

Tänä yönä ei nukuta

Alkupuheessan Iiro muistutti vieraita yhteisistä pelisäännöistä: ketään ei saa koskea ilman lupaa, seksistä saa aina kieltäytyä ja kuvien ottaminen on ehdottomasti kielletty. Alkoholitarjoilua ei ollut, koska järjestäjät eivät halunneet, että vieraat olisivat humalassa.

– Minulla oli koko ajan turvallinen olo. Iiro piti vieraista hyvää huolta ja tuli usein illan aikana kysymään, onhan kaikki hyvin.

Bileissä Annika seurasi läheltä ryhmäseksiä ja kahden ihmisen välisiä akteja. Kun huoneessa oli ovi auki, se tarkoitti, että seuraan sai liittyä. Seksikeinu oli ahkerassa käytössä, samoin raippa.

– Seksin seuraaminen tuntui aluksi oudolta, mutta kiehtovalta. Yllätyin, miten nopeasti oli täysin luonnollista, että ympärilläni harrastettiin seksiä ja ihmiset hengailivat alasti.

Bileet kestivät seitsemän tuntia, ja sinä aikana Annikaa lähestyi useampi mies. Hän ei kuitenkaan päätynyt harrastamaan seksiä kenenkään kanssa.

– Se kävi kyllä mielessä, mutta en ollut valmis siihen. Hyppäys tuntui liian isolta, enkä halunnut pakottaa itseäni mihinkään.

Juhlissa Annika tutustui naisiin, jotka olivat käyneet seksibileissä vuosia. He kertoivat käyvänsä juhlissa enemmin hyvän seuran kuin seksin takia. Mahdollisuus harrastaa seksiä usean ihmisen kanssa saman illan aikana antaa vapauden toteuttaa omaa seksuaalisuuttaan.

– Monille bileet ovat paikka toteuttaa fantasioitaan turvallisessa ympäristössä. Seksibileissä ei tarvitse pelätä, että saisi oudon pervon leiman otsaansa.

Vaikka Annika ei harrastanutkaan bileissä seksiä, kokemus oli silmiä avaava. Hän ei sulje pois mahdollisuutta, että osallistuisi bileisiin toistekin.

– Olen kokenut jotain, mihin vain harva pääsee osalliseksi. Seuraavalla kerralla tiedän paremmin, mitä odottaa, enkä enää jännitä niin paljoa. Uskon myös, että harrastan bileissä seksiä heti, kun mielenkiintoinen mies tulee vastaan.

Annikan ja Iiron nimet on muutettu.

Erityistason seksuaaliterapeutti Jonna Räisänen:

”Seksuaalisuus muuttuu koko elämän ajan ja aika ajoin on hyvä päivittää omia tarpeita, toiveita ja haluja. Jos ajatus seksibileistä kiinnostaa, sellaisiin kannattaa ehdottomasti osallistua. Etukäteen kannattaa ottaa selville, että bileiden järjestäjä on luotettava. Sääntöjen täytyy olla selvät kaikille vieraille. Tärkeää on myös muistaa, että aina voi sanoa ei – mutta aina voi sanoa myös kyllä. Uusia asioita on hyvä kokeilla rohkeasti, mutta on tärkeää olla tietoinen omista rajoistaan. Jos seksibileisiin menee oman kumppaninsa kanssa, asiasta kannattaa keskustella etukäteen ja käydä läpi molempien halut ja toiveet. Ensimmäisellä kerralla ei tarvitse välttämättä tehdä mitään – voi vaikka mennä vain nauttimaan tunnelmasta. Seksibileisiin kannattaa suhtautua avoimin mielin, sillä ne voivat parhaassa tapauksessa piristää seksielämää hyvinkin paljon.”

Kuva: iStock