MyCosmon bloggaajajoukko kasvaa, kun Elisa liittyy joukkoomme. Tervetuloa!

MyCosmon bloggaajajoukko vahvistuu 1. huhtikuuta, kun Start living your best life -blogin Elisa Lepistö aloittaa. 25-vuotias helsinkiläinen lifestyle-bloggaaja on noussut nopeasti yhdeksi luetuimmista hyvinvointi- ja lifestyleblogeista.

Miksi aloit blogata? Aloitin bloggaamisen hetken mielijohteesta. Ensin kirjasin vain omia reseptejäni ylös ja pidin treenimotivaatiota yllä. Blogi kasvoi nopeasti ja se muuttui enemmän lukijavetoiseksi. Aihealueet ovat laajenneet blogin kasvaessa.

Mitä aiheista bloggaat ja miksi? Blogini käsittelee hiukan muotia, arkea ja hyvinvointia kaikilla osa-alueilla. En ole halunnut rajata blogiani liian tiukkaan kategoriaan, vaan kirjoitan aiheista, jotka inspiroivat.

Miten nopeasti lukijat löysivät blogisi? Kun aloitin, hyvinvointi- ja urheilublogeja ei ollut vielä kovin paljon. Villitys oli vasta alkamassa. Kävijät kasvavat edelleen jatkuvasti ja minusta on ihana huomata, kuinka paljon ihmiset nykyään kiinnittävät huomiota omaan hyvinvointiinsa.

Mitkä ovat suosituimpia postauksiasi? Kotitreenivinkit ovat ehdottomasti suosituimpia. Yritän tehdä treenit aina sellaisiksi, että kuka vain voi tehdä ne kotonaan, eikä niihin mene yli 15 minuuttia aikaa.

Mitä muuta teet kuin bloggaat? Opiskelen vaatetusalaa Metropoliassa päivisin. Vapaa-ajalla urheilen, soitan pianoa, luen paljon kirjoja, soitan pianoa ja tapaan ystäviäni.

Mistä aiot blogata MyCosmossa? Lähden pariksi kuukaudeksi matkalle, joten luvassa on ainakin reissupostauksia, asukuvia ja helppoja treenejä joita voi tehdä vaikka matkalla ollessaan.

Miksi halusit siirtyä MyCosmoon? MyCosmo on mielestäni hieno brändi. Mukana on määrätietoisia naisia, joilla on kaikilla todella laadukkaat blogit. On kunnia olla osa tätä porukkaa. Haluan jatkuvasti kehittää blogiani paremmaksi, ja MyCosmon alla se onnistuu. Uskon, että kehittyäkseen itse jossain paremmaksi, kannattaa hakeutua sellaiseen seuraan, jotka ovat jo hyviä.

Ketkä ovat esikuviasi? Ihailen kaikkia vahvoja, itsevarmoja naisia, jotka eivät pelkää tavoitella omia unelmiaan. Inspiroidun yleensäkin sellaisista ihmisistä, joilla on rohkeutta olla aina tinkimättömästi oma itsensä, kuten tyyli-idolini Erin Wasson, Kate Moss ja Sienna Miller.

Mistä haaveilet? Haaveilen jonain päivänä työskenteleväni omassa yrityksessä muodin parissa. Toivon myös, että saisin matkustaa ja nähdä maailmaa mahdollisimman paljon. Teen aina itselleni tavoitekarttoja jokaiselle vuodelle ja yleensä kaikki haaveet myös toteutuvat. Se on opettanut, että pitää uskalla unelmoida todella isoista asioista, jos haluaa saavuttaa elämässään jotain.

Elisa aloittaa MyCosmossa 1. huhtikuuta. Kurkkaa hänen blogiinsa täällä!